J. Statkevičius debiutuos pasaulinėje mados arenoje: džiaugsmą temdo nuoskaudos valdžiai

  • Teksto dydis:

Juozas Statkevičius jau visai netrukus Paryžiuje kartu su kitais pasauliniu mastu žinomais dizaineriais pristatys rūbų kolekciją. Nors vyras pirmasis iš Baltijos šalių dalyvaus tokio lygio renginyje, tačiau jis neslėpė nusivylimo dėl valdžios institucijų bei tautos abejingumo Lietuvos vardo garsinime pasaulinėje mados arenoje.

Savo mintimis J. Statkevičius pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Tiesiog susimąsčiau, kad prieš 24-erius metus rodžiausi tarp garsiausių dizainerių Paryžiuje! Ir per tiek metų neatsirado nei vieno iš Baltijos valstybių, kas bandytų konkuruoti su „Dior“, „Chanel“, „YSL“ ir kitais“, – rašė garsus vyras.

Prieš kurį laiką vyras apgailestavo, jog nei valdžia, nei tautiečiai nepalaiko dizainerio Lietuvos garsinime pasaulinėje mados arenoje.

J. Statkevičius teigė, jog negauna nei moralinio, nei finansinio palaikymo kūryboje.

„Ir tada buvo sunku, ir dabar taip pat! Tiesiog nesupranta ir viskas. Nereikia miesto kultūros, mados, grožio!“, – samprotavo jis.

Dizaineris pridūrė, jog nepaisant to, jaučia stiprų užnugarį iš sekėjų, kurių socialiniame tinkle „Instagram“ turi net 1 mln.

„Aš toks pats Lietuvos pilietis – 1990 metais prieš tankus stovėjau, o dokumentika tai užfiksavo! O dabar ir vėl rengiuos grumtis su galingu mados pasauliu!“, – rašė dizaineris.

Vyras, netrukus su kitais garsiais dizaineriais Paryžiuje pristatysiantis savo kolekciją, dėkojo privačiam sektoriui už finansavimą ir norą populiarinti Lietuvos vardą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kamile

kamile portretas
sekmes jums pristatyme ir kuryboje

Virginija

Virginija portretas
Nemaniau,kad tiek debilu Lietuvoj,kaimo jurgiai,jum nesuprast nes neduota,kas yra mada,intelektas,kultūra,menas,eikit burna issiplaut su muilu,o Juozui sėkmės garsinant Lietuvos vardą.

Neverta žemintis

Neverta žemintis portretas
paprasčiausiai neviešinki, Juozai, Lietuvos vardo iš viso
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių