Kodėl K. Nemycko glaudžiasi nuomojame bute?

  • Teksto dydis:

Ar verta imti būsto paskolą? Kokie pavojai tyko ją pasiėmus?

Aktorius Albinas Barkauskas prieš krizę iš banko pasiskolino milijoną du šimtus tūkstančių litų. O dabar iš jo atimti net namai. „Tuo metu šeimos pajamos buvo labai geros. Turėjome planą, ką su tais pinigais nuveiksime. Tačiau atėjus krizei už pinigus įkeistas butas nuvertėjo 2 kartais, o sklypas, kurį pirkau už skolintus pinigus – net dešimt kartų“, – BTV „Yra kaip yra“ laidoje sako  A.Barkauskas. Aktorius stebėsis, kodėl už skaudžias krizės pasekmes turi atsakyti tik iš bankų skolinęsi žmonės, o ne bankai. Kokią šeimos biudžeto dalį reikėtų skirti paskolai ? Kaip skelbti asmeninį bankrotą? Ar geriau gyventi nuomojame būste?

Taip pat laidoje svečiuosis ir populiari dainininkė, šiuo metu teisėjaujanti projekte „Lietuvos balsas" Katažina Nemycko. Moteris prisipažins, kad iki šiol gyvena nuomojame būste.

„Aš, atvažiavus iš kaimo gyventi į Vilnių, tikrai labai svajojau apie savo kampelį. Tėvai mums su seserimi buvo nupirkę butuką Naujojoje Vilnioje, o sesei panorus kurti šeimą tą butuką pardavėme už centus. Tuomet aš pagalvojau – pats metas ieškoti buto sau“,– pokalbių laidoje „Yra kaip yra“ pasakos atlikėja. Tačiau Katažyna, pasikalbėjusi su bankais, persigalvojo. Kodėl moteris vis nuomoja butą, nors atrodytų, kad garsi atlikėja galėtų sau leisti ir nuosavą būstą už paskolą?

„Yra kaip yra“ – šį trečiadienio vakarą 20.30 val. per BTV



NAUJAUSI KOMENTARAI

albuks

albuks portretas
Dar a.a tėvelis sakydavo,kad nėra didesnės bėdos,kaip turėti reikalų su banku.Jų reikia bijot kaip ugnies.

o

o portretas
o tai ką, anot žurnaliūgų, kožna 25 nesulaukusi žąsis jau privalo turėt nuosavus apartamentus sostinės centre?

Su

Su portretas
banku neturėkit jokių reikalų. Aš tik iš proto neišėjau, kai pakliuvau į jų pinkles
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių