A. Lemanas kviečia buvusią žmoną užkasti karo kirvį

  • Teksto dydis:

47-eri metai santuokoje, kuriuos vainikavo viešos skyrybos ir diskusijos visoje Lietuvoje. Tačiau viskas nublanko, kai šią savaitę šalį apskriejo žinia – estrados legenda Aleksas Lemanas 20 metų jaunesnei mylimajai Linai pasipiršo LNK eteryje.

Šalis pasidalino į dvi puses – vieni palaiko A. Lemaną, kiti laikosi nuomonės, kad asmeninis gyvenimas neturėtų būti toks viešas. Tuo metu pats dainininkas kritikams rėžia: „Meilė yra meilė – niekur nedingsi ir, kiek tau metų bebūtų, turi teisę įsimylėti“.

Žinomas vyras ne kartą viešai pasakojo apie ilgus metus santuokoje patirtą priespaudą ir net terorą. Visgi pagaliau atradęs laimę dainininkas rimta ir kalbėdamas apie buvusią žmoną LNK laidoje „Nauja legenda“ net pasakė: „Aš jai atleidžiu“. Maža to, A. Lemanas kviečia buvusią žmoną padėti tašką šioje istorijoje ir užkasti karo kirvį: „Aš galvoju, kad geriau pasilikti draugiškai“.

Kas paskatino estrados legendą ištarti tokius žodžius? Išsamus A. Lemano interviu ir intriguojantis susitikimas bei dainų apsikeitimas su Vinco Kudirkos palikuonimi, Žygimantu Kudirka-Mesijumi LNK laidoje „Nauja legenda“ – šį šeštadienį 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Ko JUS norite is A. Lemano ,paziurejus I ji Jam gali duoti 65 m.Jis elegant ,manieros ,o balsui lygiu near ,grazus zmogus ,per ilgai vargo ,su ankstesne zmona ,bet gal jinai buvo paluzusi ,del sunelio zuties.. Jeigu tiek metu isgyveno ,tai nekoks -romanu ieskotojas...Paziurekite ,koki diedukai veda jau po 4 -ta ar 5 -ta karta tai visu asmaninis gyvenimas -o kad meile nezusta ,tai nuostaba ,pas gerus virus ji lieka lig mirties . o kurie laksto ,delto ir balsa buna pamete SEKMES GRAZIAI PORAI ,o tu kur pili siuksles ,nsturi garbes ir balso ,tik rasai is pavydo..

Valerija

Valerija portretas
Lemanas ir jo nauja meilė ,atitiko kirvis kotą,koktu žiūrėti kai suaugę žmonės taip elgiasi,meilė tai meilė ,bet proto abiems trūksta,laksto po laidas krečia cirkus,nei orumo nieko Koks protingas vyras gali visai Lietuvai pasakoti kaip jis nugyveno su savo žmona 40 m,platinti nuotraukas kaip apsileidę gyveno,pasakoti nesamones,grynai suvaikėjo žmogelis,gerai sakoma,kad jaunystė niekada negrįžta,o vaikystė sugrįžta,o Lemanas tikrai suvaikėjo,Bet ši moteris tokio pačio proto,kaip prieš vaikus ,artimuosius negėda,ar jai nedaeina ,kad šitas nupezęs daininkas tampa pajuokos objaktu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių