LRT atsisveikina su laida „Dėmesio pakraštyje“

LRT televizijos laida „Dėmesio pakraštyje“ ketvirtadienį bus rodoma paskutinį kartą. LRT generalinio direktoriaus pavaduotojo Rimvydo Paleckio teigimu, taip nutiko todėl, kad ši laida buvo nejuokinga.

„Kuriant naujo sezono tinklelį, žiūrovui norėjome pateikti kuo įvairesnį turinį, pasiūlyti ir humoro laidą. Tačiau naujos laidos ne visuomet pasiteisina. Kad laida nepavyko, pripažino ir jos kūrėjai, tad natūralu, kad ji nebebus rodoma“, – sako R. Paleckis.

Nustojus rodyti šią laidą nutarta daugiau eterio laiko skirti naujienų laidai „Šiandien“, kuri apžvelgia svarbiausius dienos įvykius. Taip žiūrovui tikimasi pristatyti daugiau aktualijų ir jų analizių.

LRT televizija neatsisako planų ir toliau ieškoti visuomeniniam transliuotojui tinkamos humoro laidos. R. Paleckio teigimu, daugelis visuomeninių Europos transliuotojų turi pasisekimo sulaukusių humoro laidų, tereikia atrasti formatą ir pateikti atitinkamo lygio humorą.

Mėnesį gyvavusią laidą kūrė žinomi Lietuvos humoro profesionalai Haroldas Mackevičius ir Vytautas Šerėnas, režisavo Balys Latėnas.

Pasikeisdami laidą vedė Aistis Mickevičius ir Timūras Augucevičius. Joje personažus kūrė Olegas Šurajevas, Evaldas Jaras, Julius Žalakevičius, Dominykas Vaitiekūnas ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas portretas
Ši laida daugiau priminė ožių kompaniją,kurie bliovė bele ką,kas atrodė tragiškai.Laiku vadovai pastebėjo,kad tai šaukštas deguto į LRT.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių