Nepalankaus teismo sprendimo sulaukusi R. Vilkienė: geriau gimti ne gražia, o laiminga

  • Teksto dydis:

Sporto trenerė Rasa Vilkienė ne kartą yra kalbėjusi apie stiprybės svarbą – ji slypi ne kitų įvertinime, o kantrybėje ir išdidžiai pakeltoje galvoje. Neseniai Rasos gyvenime vykusi istorija, regis, sujudino tvirtus pamatus – nekilnojamo turto sandoryje ir vėliau vykusiame teisme moteris prarado keliasdešimt tūkstančių eurų.

Anot Rasos, sukčiai iš jos išviliojo 60 tūkst. eurų kaip būsto avansą. Dar 20 tūkst. ji turėjo sumokėti savo ir kitos pusės teismo išlaidoms padengti – toks buvo teismo sprendimas. Apie tai, ką tenka išgyventi, Rasa rašė itin atvirame įraše „Facebook“ paskyroje ir davė išskirtinį komentarą naujienų portalui LNK.LT.

Moteris liejo mintis, kad prieš daugiau nei pusantrų metų buvo nurengta – panašiu įrašu Rasa dalijasi ne pirmą kartą. Šįkart trenerė pridūrė, kad teisme nagrinėjusiame šią sukčiavimo bylą sprendimą priėmęs teisėjęs įkliuvo girtas prie vairo ir prašo atleisti jį iš pareigų.

„Kova 1 metai ir 8 mėn. ir mane nurengė. Taip jaučiuosi ir viduje, kaip šioje nuotraukoje. Taip jaučiuosi ir dar baisiau, kai matau, kokie žmonės sprendžia kitų žmonių likimus...“ – rašė Rasa.

Iš R. Vilkienės įrašo „Facebook“ susidaro įspūdis, jog moteris mano, kad neigiamas teisėsaugos sprendimas dėl galimo sukčiavimo su būsto avansu buvo priimtas ir atsižvelgiant į tai, kad Rasa – graži ir žinoma moteris. Tai ji patvirtino ir pokalbyje su LNK.LT.

„Man pasakė – ką aš viena, blondinė, galiu šiame gyvenime padaryti. Mes esame atitinkamose pozicijose ir pasieksime savo. Ir jie tą padarė“, – apie ją neva apgavusius, finansų konsultantą ir brokerį, kalbėjo Rasa. Moteris juos kaltina sukčiavimu.

Anot R. Vilkienės, netgi jos advokatai sakė, kad koją teisme jai pakišo viešumas, o nugalėjo vyriškas solidarumas. 

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Svarsčiau kreiptis į Aukščiausiąjį teismą, bet man patarė, kad neverta – galimai likčiau auka ir iš manęs tik pasijuoktų“, – kalbėjo Rasa.

Trenerė pabrėžia, kad vieną pamoką iš situacijos išmoko labai gerai – viską reikia fiksuoti dokumentais.

„Mano patirtis įrodo, kad nereikia kalbėtis veidas į veidą – viską reikia juodu ant balto rašyti ir niekuo nepasitikėti. Nuoširdumas, atvirumas ir tikėjimas šiais laikais yra yda“, – sakė pašnekovė. 

Rasos nuomone, koją ieškinyje pakišo ir jos išvaizda.

„Sakau – geriau gimti ne gražia, o laiminga. Grožis yra sąlyginis dalykas, sėkmė ir laimė yra didesni prioritetai“, – kalbėjo R. Vilkienė.

Apie sau keliamus aukštus grožio standartus trenerė R. Vilkienė kalbėjo besisvečiuodama laidoje „Bučiuoju. Rūta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pigi boba liko

Pigi boba liko portretas
Baisi kaip velnias po tu operaciju ,tai kai snukelis lieka nekažka belieka plika p..ze rodyt.

Mafijozas

Mafijozas portretas
Uz viena bučinį išvežiu sukčius į mišką ir viską išspręsiu.

Na

Na portretas
Tokia valinga moteris! Butina ieskoti protingo advokato, kreiptis i aukstesnes instancijos teisma. Cia apiplesimas viduryje baltos dienos ! Negi tai, kas akivaizdu, reikia irodineti ?
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių