O. Pikul apie santykius su S. Jasaičiu: kartu negyvename jau pusantrų metų

  • Teksto dydis:

„Supratau vieną paprastą dalyką – ne visuomenės požiūris man į lovą kavą atneš ir pasirūpins manimi, todėl nusprendžiau, kad verta pagalvoti apie savo vidinę būseną ir žengti tokį žingsnį. Tikrai stengiausi iki pat galo, iki paskutiniųjų stengiausi, tačiau kuomet jau partneris nebenorėjo, nebeliko nieko kito kaip tik išsivaikščioti, todėl man, ko gero, širdies tiek ir neskaudėjo“, –  apie skyrybas su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu kalbėjo Oksana Pikul.

Tai pirmas kartas kai 38-erių verslininkė, vizažo specialistė bei grupės „Naujosios pupytės“ lyderė ir atlikėja O. Pikul po kelerius metus trukusios tylos prabilo apie asmeninį gyvenimą.

Moteris oficialiai patvirtino jau metus sklandžiusius gandus – po dešimt metų trukusių santykių, iš kurių beveik aštuoneri santuokoje, ji skiriasi su garsiu krepšininku Simu Jasaičiu ir verčia naują baltą lapą. „Mes kartu su vyru nebegyvename jau pusantrų metų...“, – atskleidė Oksana.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“  šį pirmadienio vakarą, 20 val. per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Tai tipiška ukrė niekad nebuvo nei moteriška nei graži Čia tarp lietuvaičiu merginu tik vienas kitas durnelis gali apie ukriu groži kledėti Tai bjauri baisiu bruožu tauta vyru tai dar yra i rusus panašiu kur galima žiurėti bet banderos chacholai baisus kaip ir ju bobos

To - WW

To - WW portretas
Visiškai sutinku su tamstos nuomone! Anksčiau ji buvo moteriškesnė, gražesnė. Rinoplastika sugadino jos nosį, dabar panaši į pasakų raganaitę.

TEGL

TEGL portretas
SKIRIASI. KOKIAS GLOBALIAS PROBLEMAS SPRENDŽIA JŲ SKIRYBOS. ŽURNALISTAI,IEŠKOKIT ĮDOMESNIŲ TEMŲ.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių