„Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ pretenduoja tapti blogiausiu metų filmu

  • Teksto dydis:

Daugiausiai nominacijų „Auksinės avietės“ apdovanojimams šiemet surinko juostos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (Fifty Shades of Grey), „Pikseliai“ (Pixels), „Jupiterė. Pabudimas“ (Jupiter Ascending) ir „Prekybos centro kietuolis: Las Vegas“ (Paul Blart Mall Cop 2).

Trečiadienį paskelbtame pretendentų į blogiausiems filmams teikiamus apdovanojimus sąraše visos šios juostos turi po šešias nominacijas.

Seksualusis trileris „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ gali būti išrinktas blogiausiu filmu, o jame vadinęs Jamie Dornanas (Džeimis Dornanas), kartu su komedijos „Prekybos centro keistuolis“ aktoriumi Kevinu Jamesu (Kevinu Džeimsu), moksliniame fantastikos filme „Jupiterė. Pabudimas“ suvaidinusiu Channingu Tatumu (Čaningu Teitumu) ir Adamu Sandleriu (Adamu Sandleriu) iš „Pikselių“ varžosi dėl blogiausio aktoriaus „Avietės“.

Dar vienas „Auksinei avietei“ blogiausio filmo kategorijoje nominuotas „Fantastiškas ketvertas“ ( Fantastic Four) taip pat gali būti pripažintas blogiausiu nauju filmo pastatymu ir gali gauti dar po vieną „apdovanojimą“ už blogiausią aktorių sąstatą, režisūrą (Joshas Trankas) ir scenarijų (Simonas Kinbergas, Jeremy Slateris ir J.Trankas).

„Auksinės avietės“ buvo įsteigtos 1980 metais kaip atsvara Holivudo apdovanojimų sezonui, o jų nominacijų sąrašas skelbiamas prieš „Oskarų“ nominacijų paskelbimą ketvirtadienį.

Kasmetinių 36-ųjų „Auksinių aviečių“ apdovanojimų „laureatai“ bus paskelbti vasario 27 dieną, dieną prieš 88-ąją Kino meno akademijos apdovanojimų teikimo ceremoniją. Juos renka maždaug 900 „Auksinės avietės“ apdovanojimų fondo narių iš 47 JAV valstijų ir 21 užsienio šalies.

Nominuotieji retai dalyvauja „Aviečių“ įteikimo ceremonijoje. 2010 metais į ją buvo atvykusi Sandra Bullock (Sandra Balok) – atsiimti blogiausios aktorės statulėlės už vaidmenį filme „Viskas apie Styvą“ (All About Steve). Tačiau jau kitą dieną ji pelnė geriausios aktorės „Oskarą“ už vaidmenį filme „The Blind Side“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Jei iš geros knygos galima padaryti nekokį filmą, tai iš š..nos knygos padaryti normalų filmą tiesiog neįmanoma.

Daniele

Daniele portretas
nesamone as si filma vis ziuriu ir ziuriu,nuostabus filmas!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių