Po grupės „69 danguje“ skyrybų – netikėta žinia: N. Pareigytė surengs pirmą viešą solinį koncertą

  • Teksto dydis:

Šią savaitę pasklido netikėta žinia. Nijole Pareigytė žengia į sceną viešam pasirodymui. Ši naujiena žaibiškai išplito socialiniuose tinkluose ir pradžiugino atlikėjos gerbėjus.

Ilgametė „69 danguje“ narė N. Pareigytė paskelbė apie savo pirmą viešą solinį koncertą, kuris įvyks šį penktadienį, spalio 4 dieną, lankomiausiame Kauno klube – „Taboo“.

Šis pranešimas sulaukė neįtikėtino susidomėjimo ir netgi pasiekė „like“ paspaudimų rekordą „Taboo“ klubo socialiniame tinkle „Facebook“. Per vieną parą tai padarė net 1 tūkst. žmonių. Tokį didelį susidomėjimą galėjo nulemti tai, kad viešumoje dažniausiai buvo rašoma, jog N. Pareigytė daugiausiai dėmesio skirs privatiems renginiams.

Penktadienį koncerte tikimasi sulaukti rekordinio skaičiaus lankytojų. Susirinks ne tik N. Pareigytės bei „69 danguje” gerbėjai, bet ir smalsuoliai, norintys išvysti pirmąjį solinį atlikėjos pasirodymą. N. Pareigytė pažadėjo vakaro metu atlikti visas žymiausias „69 danguje” dainas ir ne tik. Todėl nusimato labai „karštas“ vakarėlis su puikia nuotaika, kuria, žinoma, pasirūpins pozityvumo įsikūnijimu vardijama N. Pareigytė. 

Visa renginio informacija „Taboo“ „Facebook“ puslapyje.

Organizatorių nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių