Rusai nori atimti tėvystės teises iš A. Pugačiovos ir M. Galkino: priežastis – sunkiai suvokiama

  • Teksto dydis:

Rusų neapykanta Alai Pugačiovai ir Maksimui Galkinui dėl viešai smerkiamo karo prieš Ukrainą – tęsiasi. 

Garsenybės, kurios reguliariai smerkia Kremliaus režimą, jau ne vienerius metus negyvena agresorėje Rusijoje. Pora su vaikais pirmiausiai išvyko gyventi į Izraelį, taip pat kurį laiką leido Latvijoje. Lankosi ir kitose pasaulio šalyse. Dažnas šeimos gyvenamosios vietos keitimas neįtiko rusams, kurie nusitaikė į A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikus – skelbiama, kad juos kėsinasi atimti, rašo unian.net.

Dainininkė A. Pugačiova ir komikas M. Galkinas, kurie viešai smerkia Rusijos karą prieš Ukrainą, jau kurį laiką nebegyvena šalyje agresorėje. Pora ir jų vaikai išvyko gyventi į Izraelį, vėliau apsistojo Latvijoje. Taip pat lankėsi kitose pasaulio šalyse. 

Mūsų judėjimas reikalaus nuodugniai patikrinti situaciją ir prireikus imtis atitinkamų priemonių.

Būtent tai ir neįtiko visuomeninės organizacijos „Rusijos veteranai“ atstovams. Rusai nusitaikė į jųdviejų vaikus, reikalauja iš poros atimti tėvystės teises, rašoma portale „EADaily“.

Su šia iniciatyva visuomeninės organizacijos „Rusijos veteranai“ atstovai kreipėsi į Rusijos prezidento vaikų teisių komisarę Mariją Lvovą-Belovą.

„Sąjūdžio pirmininkas Ildaras Reziapovas išreiškė susirūpinimą dėl situacijos, susijusios su dažnu A. Pugačiovos ir M. Galkino vaikų perkėlimu. Liza ir Haris, anot jo, neturi normalaus gyvenimo. Jiems nuolat reikia prisitaikyti prie naujų sąlygų. Šiais metais vaikai negrįžo į Izraelio mokyklą, o liepos pabaigoje su mama išvyko į Latviją“, – aiškino aktyvistai.

Instagramo nuotr.

Minėto judėjimo atstovai net paragino vaikus atimti iš A. Pugačiovos ir M. Galkino vos tik jie pasirodys Rusijoje. „Visuomenininkai prašo, atvykus porai, atskirti vaikus nuo mamos ir tėčio bei perkelti juos į rusišką mokyklą namų darbams, picai valgykloje ir matematikos egzaminui rusų kalba“, – buvo tęsiama pranešime.

„Mūsų judėjimas reikalaus nuodugniai patikrinti situaciją ir prireikus imtis atitinkamų priemonių“, – apibendrino aktyvistai.

Organizacijos atstovai planuoja kreiptis į vaikų psichologus su prašymu įvertinti dažnų kelionių įtaką žvaigždžių vaikų psichologinei sveikatai.

„Esame tikri, kad toks pasikeitimų skaičius ir stabilumo trūkumas neigiamai veikia vaikus. Valstybė turėtų rūpintis savo piliečiais, ypač, kai kalbama apie vaikus“, – sakė I. Reziapovas.

Be to, aktyvistai mano, kad vaikai turėtų augti Rusijoje „apsupti tradicinių vertybių, kurios padėtų jiems suformuoti stiprią asmenybę ir tapti vertais mūsų šalies piliečiais“.

Kaip pranešė „EADaily“, A. Pugačiova ir M. Galkinas dabar savo nuolatine gyvenamąja vieta ir naująja tėvyne pasirinkę Izraelį, į Jūrmalą atvyko tik liepos mėnesį. A. Pugačiova buvo matoma kaip žiūrovė Laimos Vaikulės festivalio koncertuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KARAS TAI BLOGIS,O KERŠTAS TAI PATI DIDŽIAUSIA NUODĖMĖ.

KARAS TAI BLOGIS,O KERŠTAS TAI PATI DIDŽIAUSIA NUODĖMĖ. portretas
KUR BUVO ZYDIŠKI--AMERIKONAI,KAIP2014-2015 UKRŲ BANDEROVČAI BEDORC LUKANSKE IŠSPROGDINO VAIKŲ DARŽELĮ IR MOKYKLĄ.ŽUVO VIRŠ 100VAIKŲ IR DAUG SUAUGUSIŲ.ŽMONIŲ.RUSŲ KARIUOMENĖ JAU BUVO IŠĖJUSI.KODĖL ,,TYLĖJO TAIKOS IR GĖRIO SKLEIDĖJAI,JUODŲ DARBŲ PIUDYTOJAI SVETIMOSE VALSTYBĖSE.,,VIETINIAI GYVENTOJAI PASTATĖ ,,ANGELŲ MIRTIES ALĖJĄ,,AR JIE KĄ NORS RAŠĖ APIE ŠĮ TERORO AKTĄ,AR IEŠKOJO KALTŲJŲ.JIE TIK ŽIŪRĖJO,KAIP GREIČIAU ATPLUKDYTI SAVO LAIVUS Į SVETIMĄ ŽEMYNĄ IR UŽPULTI RUSIJĄ.ČIA TOKIA KARTI TIESA PASAULIO KURSTYTOJAI.RUSIJA KARĄ PRADĖJO SU UKRAJINA ,BER TENKA KARIAUTI SU AMERONIŠKAI --UKRAINIETIŠKU--ZYDIŠKU NACIZMU.

As

As portretas
O kaip Lietuvoje ? Vaiku teisiu tarnybu darbuotojai patys sako , kad gali atimt vaikus is bet ko su isgalvotom priezastim ir ta daro...nors is kitos puses butu smagu kad vaikus atiminetu is zydu seimu , nes jie zaloha vaikus savo iskrypeliska idealogija , religija, zaloja vaikus fiziskai juos apipjaustydami. As UZ kad is zydu vaikai buyu atimti.

BLE

BLE portretas
KOKIE KURYBINGI SIUOLAIKINIAI ZURNALISTAI....TIEK MELO DAR NIEKAD NEBUVO! IDOMU KIEK GAUNAT UZ FEIKUS
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių