Svajonių jaunikiai ant traktoriaus L. Kybartienei žadėjo namą Kauno centre

  • Teksto dydis:

Piktų komentarų garsūs žmonės sulaukia dažniau nei pagyrų ar komplimentų. Šiais laikais tai pasireiškia komentarais socialiniuose tinkluose ir asmeninėmis žinutėmis. Legendinė diktorė Laima Kybartienė papasakojo, kaip viskas buvo anksčiau.

Komentarų televizijos žvaigždės sulaukdavo ir anksčiau, tik jie atkeliaudavo ne žinutėmis, o laiškais.

„Kiekviena diktorė tikrai gaudavo laiškų“, – prisiminė L. Kybartienė.

Paklausta, kas juose buvo rašome dažniausiai, moteris nustebino – daugiausiai būdavo pasiūlymų tuoktis.

„Pirmiausia tai – vyrai piršdavosi. Sakydavo, kad labai gerai dirba ant traktoriaus, jeigu nori – pastatys namą Kauno centre. Buvo visko, visokių pažadų“, – kalbėjo L. Kybartienė.

Pašnekovė atskleidė, kad žmonės laiškus rašydavo ir su piktais komentarais.

„Rašydavo, kad nusibodo besikeičiančios suknelės, klausdavo, kodėl suku savo plaukus – juk galiu tiesiog susirišti uodegytę, kad būtų padoriau“, – sakė L. Kybartienė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Anot jos, tais laikais žiūrovai nemėgo pasikeitimų ir kūrybiškumo.

L. Kybartienės nuomone, gerai, kad yra kur išleisti susikaupusią agresiją ir pyktį.

„Iš vienos pusės, kaip pasakytų psichologai, gal ir gerai, kad tokie žmonės neprisigeria ir kitų nepuldinėja gatvėje. Iš kitos pusės, jie – vargšai, kurie negali sureguliuoti savo emocijų. Tokių žmonių gaila“, – kalbėjo televizijos legenda L. Kybartienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vertė

Vertė portretas
Prisipažinkime, L. Kybartienė buvo (gal ir tebėra) patrauklus TV veidas. Savo veidelio grožiu puikiai atstovavo visų Lietuvos moterų grožį. Išvaizda, kaip bebūtų keista,turi dvi medalio puses - ji ir kelia aplinkiniams žavesį, ir pavydą. Tas pavydas atsispindi komentaruose, o turėtų dominuoti žavesys patrauklia moterimi, pasididžiavimu mūsų lietuvaite, o tokių, nors ir daug, bet L. Kybartienė - vienintelė ir nepakartojama.

...

... portretas
nesijuokite iš traktoristų,tuo metu jie tikrai galėjo pastatyti namą ir be jokių paskolų,kad bent žinotumėt kiek žmonių su aukštuoju išsilavinimu dirbo su gazelkomis,kamazais,autobusais ar taksi parke

kaunas

kaunas portretas
Visi žino kaip ji pakliuvo į televiziją, kaip jai apsiverčia liežuvis, neturi nei gėdos nei sąžinės...
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių