V. Siegel prabilo apie socialinių tinklų paskyros vagystę ir šantažą

„Niekada neskaitau komentarų, bet jeigu juos atidarom, ką mes matom: bjaurybė, baidyklė, kas ji tokia. O kas tu toks, kad leidi sau taip komentuoti ir taip kalbėti apie žmogų, kurį pažįsti tik iš teliko ar instagramo, o su juo net nebendravęs esi“, – nevyniodama į vatą rėžė nuomonės formuotoja, verslininkė Viktorija Siegel.

Beveik ketvirtį milijono sekėjų turinti V. Siegel puikiai žino, ko reikia norint parduoti prekę. Įvaizdinės reklamos filmavime ir fotosesijoje Motinos dienos proga V. Siegel pozavo su mama ir abiem vaikais. Stebint darbo užkulisius viskas atrodo labai patraukliai, tačiau, pasak V. Siegel, turi tokią tamsią pusę, kurios daugelis net neįsivaizduoja. V. Siegel išgarsėjo labai jauna, ėmusi susitikinėti su verslininku Danieliumi Bunkumi. Patraukli mergina, ėmusi dalintis kasdienybe socialiniuose tinkluose, neliko nepastebėta. Ją sekančiųjų skaičius augo kaip ant mielių, o su žinomumu atsirado ir reklamos užsakovai. Išgarsėjusi V. Siegel pasakojo susidūrusi su paskyros vagyste ir šantažu.

 

 

Kai po paskyros vagystės internete paplito ne tik asmeninės, intymios V. Siegel nuotraukos, bet ir susirašinėjimai, V. Siegel labiausiai išgyveno ne tik dėl to, kaip atrodys visuomenės akyse, o ir todėl, kad tai, kas paplinta interneto erdvėje, sakoma, lieka amžinai.

Kaip apsisaugoti internete? Ir ko niekada nedaryti, jei nenorite nukentėti? Šiandien, 20 val., gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Legalese

Legalese  portretas
Pati Lenda visur o poto dejuoja kad kritikuoja. Nelysk visur ir nekisk savo nuomuones tada niekas ir nekritikuos vargšeles.paverk daugiau

Nesistebiu

Nesistebiu portretas
Ji yra sociopatas, tai psichinis sutrikimas...

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Jau pabodo...
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių