A. Valujavičius džiaugiasi: švilpsiu su vėjeliu!

  • Teksto dydis:

Irkline valtimi per Atlantą plaukiantis Aurimas Valujavičius feisbuke pasidalijo džiugiomis žiniomis iš savo kelionės. Pasak keliautojo, visą savaitę jam irkluoti gali padėti palankus vėjas.

„Vėjas nepaleidžia ir, panašu, kad visą ateinančią savaitę švilpsiu su vėjeliu! Jėga!“ – džiaugėsi A. Valujavičius.

Keliautojas įvardijo ir artimiausią kelionės tikslą.

„Nepaleidžiam ir judam link Majamio!“ – teigė jis.

Primename, kad A. Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų ar greičiau ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio metines, užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Keliautojo plaukimą per Atlanto vandenyną realiu laiku galite stebėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjore

Senjore portretas
Noreciau zinoti, kiek zmoniu ir koks laivas lydi, nes tikrai netikiu, kad tokia valtimi galima perplaukti Atlanto vandenyna, kur ir audros ir dar ziema. Manau, kad ir Baltijos juros perplaukti be palydos tik su valtele neimanoma. Butu gerai, kad rasytumete Tiesa. Aciu.

:(

:( portretas
Pasakoriai. Per atlanto vandenyna ))) Žiema )))

MacLeod

MacLeod portretas
Aišku prisijungiu prie visų gero linkinčių, bet... Ar matote, kiek šio vaikino komunikacijose (ankstesnėse įskaitant) yra pozityvo, geros nuotaikos? Na ir palyginkit su visais delfio samdomais nuomonės formuotojais, kurie nieko daugiau kaip pašaipų ir neapykantos neskleidžia. Sekmės Aurimai! Žinau, kad valios tau netrūksta, didink tempą, Os!
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių