A. Vėberis ir K. Kerbedžio dukterėčia susilaukė vaikelio

  • Teksto dydis:

Po dvejų metų artimos draugystės Lietuvos muzikos pasaulio garsenybė Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte susilaukė kūdikio. Porai gimė sūnus.

46 metų Aras ir 16 metų jaunesnė jo mylimoji kruopščiai slepia asmeninį gyvenimą, todėl ilgai neigė žinią, kad juos turi aplankyti gandrai.

Sūnus, kuriam Aras su Martyna davė Nojaus vardą, gimė paskutinę sausio dieną Panevėžio ligoninėje.

Būtent ten gimė ir lietuviškos popscenos karaliumi tituluojamo Kastyčio Kerbedžio dukterėčia Martyna.

"Jei tikrai gims sūnus, nukris viena problema: dar prieš dvidešimt penkeris metus žinojau, kad jei turėsiu du sūnus, vienas iš jų bus Pijus, o kitas...” – žurnalui "Žmonės” dar neseniai kalbėjo Aras.

Štai dabar ir paaiškėjo, koks tas kitas vardas – Nojus.

Beje, pora svajojo, kad sūnus ateis į pasaulį vasario 14-ąją – būtent šv.Valentino dieną Martyna ir Aras laiko savo draugystės pradžia, nors jie pažįstami jau kelis dešimtmečius.

Garsios grupės "Naktinės personos" įkūrėjas A.Vėberis ir Martyna draugauja nuo 2014 metų. Tų pačių metų pabaigoje Aro mylimoji M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Tuomet Martyna iškrito pro langą iš septinto aukšto: ji nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas.

Iš ankstesnių santykių A.Vėberis turi 21 metų sūnų Pijų ir 17 metų dukrą Mariją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
O kodel Kerbedis ir dukterecia? O kodel ne seima ju? Kodel ,kodel sitaip niekiname seima???Juk is jusu pavyzdi ima eilinis jaunimas.

dziugu

dziugu portretas
nuosirdziausi sveikinimai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių