Ž. Grigaitis: daugiausiai atostogoms esu išleidęs 24 tūkstančius eurų

„Jaučiuosi kaip Havajuose, o ne Palangoje“, – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigs verslininkas Žilvinas Grigaitis, neseniai atšventęs 53-ąjį gimtadienį. Žilvinas, rodos, vienas nedaugelio lietuvių, visada besimėgaujantis gyvenimu. Įsitaisęs Palangos Basanavičiaus gatvės vasaros terasoje, garsėjančioje įspūdingais vakarėliais, Žilvinas jaučiasi kaip namuose.

Palangoje savitu stiliumi išsiskiriantį Žilviną vasaromis galima pamatyti labai dažnai. Čia vyras turi antruosius savo namus. Jaukų butą Palangoje, prie pušyno, atokiau nuo šurmulingo centro Žilvinas įsigijo prieš 20 metų. Klaipėdoje gyveno jo močiutė, todėl visa vaikystė prabėgo uostamiestyje ir Nidoje. O nuosavus namus pajūryje, pasak verslininko, norėjosi turėti mieste, kuriame nėra pažįstama kiekviena gatvė.

Žilvino namai Palangoje – tarsi maža kopija esančių Vilniuje. Miniatiūrinė virtuvė sujungta su svetaine, vienas iš dviejų aukštų įrengtas ant antresolių, o gausybės stilingų ir puošnių daiktų pakaktų dar vienam gyvenimui.

Žilvinas Grigaitis. LNK nuotr.

Paklaustas apie atostogas ir poilsį Lietuvoje, Žilvinas sako nesuprantantis lietuvių, besipiktinančių permainingais orais, kainomis ir tvarka lietuviškame pajūryje.

Kaip tik ateina vasara, taip visi „važiuoja“ ant to lietuviško pajūrio.

 

„Kaip tik ateina vasara, taip visi „važiuoja“ ant to lietuviško pajūrio, ant tos Palangos, ir visi pradeda sakyti: „na, ką tu ten radai?“. Tokiems atsakau, kad galiu būti ir Mikone, ir Ibizoje, bet kodėl man ten vasarą reikia važiuoti, jeigu galiu būti Palangoje. Kai manęs klausia, ką ten radau, visada atsakau: jūs tada nežinote, kas yra Palanga, o ji turi labai daug veidų. Šiame mieste yra nuostabių vietų, kuriose nėra nei žmonių grūsties, nei veidų, kurių tu nenori matyti...“, – pasakos Ž. Grigaitis.

LNK nuotr.

Vietas, kurias verta aplankyti Palangoje, pasak Žilvino, reikia tiesiog žinoti, o kad jas atrastum, teks atlikti namų darbus. Paklaustas, kas jam svarbiausia atostogų metu, Žilvinas pasakos atostogų metu pinigų labiausiai negailintis emocijai, kurią gali pažadinti geras viešbutis su įdomia istorija, maistas, ir naujos patirtys.

LNK nuotr.

„24 tūkstančius eurų“, – tiek Žilvinas prisipažins atostogoms išleidęs daugiausiai.

Pirmoji naujojo LNK televizijos sezono laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Girius

Girius portretas
Gerai kai nereikia savų pinigų skaičiuoti.

Monika

Monika portretas
Gerai, kad tokias turtingas,dosnias ir kvailokas moteriškes sutinki, kuriomis ir naudojiesi

Dziusas

Dziusas portretas
Nepezek, gaiduk, - Elė sumokėjo už tavo atostogas Australijoje
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių