Žvaigždžių liga sirgęs J. Nainys prisipažino: dirbti scenoje man buvo sudėtinga

2006-aisiais paprastas vaikinukas Jonas Nainys iš Pasvalio tapo žinomu visoje Lietuvoje, kai laimėjo LNK realybės šou „Ideali pora“. Jo gyvenimas žaibiškai pasikeitė, jį žmonės atpažindavo gatvėje, prašydavo autografų, o į vakarėlius įleisdavo be eilės. Dabar Jonas neslepia – žinomumas greitai susuko galvą.

„Tu staiga tampi kažkokiu Jonu, kurį atpažįsta gatvėje. Ir ypač, kai ateina tas didelis dėmesys, tu pradedi gyventi kažkokiame iliuzijų pasaulyje, galvoji, kad tu išskirtinis, kad kažką reiški, nors nė velnio“, – atvirai kalbėjo Jonas.

Netrukus Jonas kartu su bičiuliu Rolandu Mackevičiumi tapo „Radistais“ – jiedu buvo populiariausi jaunimo dievukai, išgarsėję radijo eteryje dėl savo kuriamų išdaigų ir unikalių pokalbių. Tad daugeliui tikriausiai būtų sunku patikėti, kad Jonas vaikystėje turėjo viešo kalbėjimo ir žmonių baimę. „Nepasitikėjau savimi ir būti vedėju televizijos eteryje ar ant scenos man buvo sudėtinga. Nuo vaikystės, kai reikėdavo kalbėti viešai, tiesiog imdavau isteriškai kikenti“, – pripažino J.Nainys.

 

 

Nuskambėjo ir daugiau istorijų. Viena iš jų – „Youtube“ žvaigždės, grupės „Hypocrite“ nario Antano Jakimavičiaus. Parai užsikasęs karste ar išbandęs skorpionų skonį, socialinių tinklų žvaigždė ne kartą dėl savo kuriamo turinio susilaukė didelės kritikos, stipriai išgyveno. Patyčių būta net karjeros pradžioje – Antanui būnant mokykloje karčių žodžių vaikinui negailėjo ne tik bendraklasiai, bet net ir mokytojai.

Tai, koks nelengvas yra viešumo kelias ir kaip laikinai tu gali būti viršūnėje, žino ir atlikėja Baiba Skurstene-Serdiukė. Ji neslėpė – norėdama apsaugoti save ir savo šeimą, ji jau seniai turi planą B, nes puikiai supranta, kad vieną dieną tavo paslaugų gali nebereikėti, gali nebepavykti užlipti ant scenos. Todėl ji net bandė įsidarbinti vienos internetinės parduotuvės skambučių centre.

LNK nuotr. 

„Man svarbu jausti stabilumą ir uždirbti nors minimalią algą kas mėnesį. Nes koncertų tai būna, tai visai nebūna“, – atviravo dainininkė.  O paskolą mokėti bei išlaikyti vaiką reikia. Tiesa, darbdaviai į parduotuvės skambučių centrą dirbti Baibos nepriėmė ir liko nustebę, kodėl žinomai moteriai išvis reikia tokio paprasto darbo – juk ji žvaigždė!

Sunku patikėti, kad itin išpopuliarėjęs ir ne tik lietuvius, bet ir pasaulį pirštų šokio ir kūno judesių mokęs Vaidotas Valiukevičius buvo įklimpęs į sunkią depresiją, tapo bedarbiu ir kurį laiko gyveno iš bedarbio išmokų, tačiau galiausiai ir jų neliko. Jis prisiminė tuomet net neturėjęs pinigų psichoterapeutui, todėl teko kreiptis pagalbos į tėvus.

 

Ką teko išgyventi žinomiems žmonėms ir kaip viską pradėti nuo nulio –  ketvirtadienį, 20 val., laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Močiutė

Močiutė portretas
Vaje ,vaje,kokia baisi nelaimė,Jonukas persirgo ,,žvaigždžių,,liga...O aš iki šiol maniau,kad žvaigždės danguje.Gal kas pasakys,kur jis buvo,kai Dievas protą dalino?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių