Ar rinkimai aukščiau už žmogaus teises?

Grįžti į straipsnį

PASIRODO...

PASIRODO... portretas
Jis ne tik lytinis išsigimėlis, bet dar jam su psichika ne viskas tvarkoje - knygų deginimas tai elementarus VANDALIZMAS. Kur žiūri psichiatrai?

Anonimas

Anonimas portretas
LIGONIŲ TEISĖ GYDYTIS YRA NEKVIESCIONUOJAMA...

Eina

Eina portretas
tas Žalimas kur toliau su savo sapalionėmis. Jeigu nepritari homopropagandai, tai jau vatnikas? Eina jis toliau kur..

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Pabandžiau tekste paieškoti žodžių: moralė, dorovė. Nėra! Nė karto neprisiminė! O juk kalbant tokia tema, pirmiausia reikėtų išsiaiškinti, ar žmogaus teisės apima ir nemoralius žmogaus veiksmus, kaip antai, nepilnamečių tvirkinimą, vyro sanguliavimą su vyru, svetimoteriavimą ir pan.

Anonimas

Anonimas portretas
ant MUILO !

ar kd

ar kd  portretas
Sbarbiau lnk reportažai ir dar abejojami nes ilaustukai rasomi? Nera savu žurnalistų??

O

O portretas
vaivorykštiniai mūsų šeimos teises pažeidinėja.

Nerodykit

Nerodykit portretas
Ar būtina rodyti ir cituoti šį veidmainį Žalimą, kuris Konstituciją traktuoja kaip tik nori? Prieš smurtą yra r visi Įstatymai, ir jie Lietuvoje veikia!!!. Ir tegul šis ponulis man nerodo pavyzdžiu Ukrainos, kuri pasirašė Stambulo koncivenciją... Ukraina, iki panagių paskendusi korupcijoje ir priimanti ją kaip normą, kaip gyvenimo būdą skiriasi nuo ES savo mentalitetu, kultūra - ji pasirašys bet ką, kad tik atsivertų durys į ES ir pasipiltų daug didensi pinigai... Viliuosi, kad su kitais rinkimais, šis jaunikis Žalimas tikrai nebesivaidens MEDIA fone... Be padorumo, be stuburo, be išminties ir moralės. Baisus, suktas žmogus, tarnaujantis tik valdančiųjų klanui.

Vaclovas

Vaclovas portretas
Atsirado "išminčius".

cha ..visos tautos UZ ZMOGAUS TEISES

cha  ..visos tautos UZ ZMOGAUS  TEISES  portretas
bet tai visa tauta , o ne uz 0,2% iskrypeliu ir degeneratu, narkomanu --teises...antra vertus prie ko cia tas p.e.d.e.r.a.s.t.a.s ir zmogaus teises --juk jo ir y jy panasiu ,niekas zmonemis nelaiko.

panieka šantažistams

panieka šantažistams portretas
melžimas vėl vaidina ekspertą. Ukraina išprievartauta raibųjų, nes jei ji netenkins jų kaprizų ir užmačių, jie kliudys jos stojimui į ES

Galerijos

Daugiau straipsnių