A. Ažubalis: diplomatų planai atsistatydinti – dovanėlė Rusijai

Grįžti į straipsnį

Advokatas iš vidurio kolchozo

Advokatas iš vidurio kolchozo portretas
sprendžia "pasaulines" problemas... Ai kaip norisi vėl tapti UR ministru!

jau

jau portretas
geriau tegu atsistatydina, nei neišmanėliai lieka postuose. dabar su šia runkelių rinkta valdžia yra taip - visus buvusius (ypač teisėsaugos sistemoje) specialistus atleidžia, susodina savo draugų draugus, dažnai net paprasto rašto ar ataskaitėlės nemokančius parašyti. Taip ir apsikvailiname prieš visą pasaulį.

joniui

joniui portretas
tai ko čia sėdi, protinguoli? Šlykštu, kai valdininkai blogai atlieka darbus, bet dar šlykščiau, kai be jokio išsilavinimo dundukai ima reikšti savo nepasitenkinimą sava šalimi, kurioje tarpsta, matyt, atgimė treninginiai, sugrįžę iš "pažadėtojo" rojaus.

YES

YES portretas
Kad diplomatai yra dunduliai - akivaizdu, bet kas gali paneigti, kad tarp jų nėra talkinančių Rusijai.Ko gero, čia savų kurmių darbas.

pirdibali

pirdibali portretas
kaimo bobos ten, o ne diplomatai...

Jei

Jei portretas
Jei Ažbalio pokalbius pagarsintų?Gal dar didesnis būtų skandalas?Žodžiu nėr ko pliurpti bet ką ir bet kur.Nėra smegenų,tai bėda valstybei.O kad toje tarnyboje mažai kompetetingi,vieša paslaptis.Gerai Prezidentė pasakė,kad bus pamoka ateičiai. Nėr ko pykti ant užsienio tarnybų.Tai gal ir į naudą žiopliukams.Jie gerai dirba savo darbą.Kritika verčia tobulėti.

jonis

jonis portretas
Kokia valstybe, tokie ir diplamatai....

Galerijos

Daugiau straipsnių