A. Butkevičius: nereikėtų balsuoti už neetiškai oponentus juodinančius kandidatus

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad neetiško elgesio kovoje dėl mero posto pastebi tiek Vilniuje, tiek Kaune, ir sako, kad už netinkamai agituojančius nerekomenduotų balsuoti.

„Jeigu žmogus labai greitai pasiduoda emocijoms ir naudoja tam tikrą taktiką, kuri tikrai prasilenkia su žmogaus morale, etika, kultūra, tai aš niekada nerekomenduočiau tokių žmonių rinkti“, - Žinių radijui ketvirtadienį sakė premjeras.

Anot jo, oponento žeminimas yra netinkamas elgesys politikui, besirengiančiam užimti mero postą.

„Aš manau, kad šita įtampa parodo, kad kai kurie žmonės neatlaiko psichologiškai to laikotarpio dalyvaujant rinkimuose“, - teigė A.Butkevičius.

Situaciją Kaune jis apibūdino kaip peržengiančią „kai kada visas moralės normas ir taisykles žeminant savo oponentą“, tuo metu sostinėje į kampaniją įtraukti šeima ir vaikai premjerą „nustebino“.

Lietuvoje šį mėnesį vyksta savivaldos rinkimai. Kovo 1-ąją išrinktos savivaldybių tarybos ir 19 merų, o ateinantį sekmadienį 40-yje savivaldybių vyks pakartotinis balsavimas, kuriame dėl merų postų varžysis po du kandidatus, kurie kovo 1 dieną surinko daugiausia rinkėjų balsų.

Merai pirmą kartą renkami tiesiogiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jojo

jojo portretas
Runkelynas tuoj tures placia Matijosaicio, Garbaraviciaus ir Puko koalicija, kurie garsiai klyks, kad MES nusipelneme gyventi geriau, o visi kiti mes galesime tik pavydeti ir ploti rankutemis, mojuoti raudonomis veliavelemis ir saukti URA.

Pravino Butkevičiau

Pravino Butkevičiau portretas
Tavą remiamas Kauno vičiūniškis jau daugiau nei pusę metų šmeižia,paškūdina,tyčiojasi iš Kupčinsko ir tau nieko?Dabar dalimami makaronai,,Pasaka"Nu ir banda renkasi valdyt Kauno.

antras zigmas

antras zigmas  portretas
jei butu balsaves už Kupčinską, tai jam nebūtų autoritetas saseldimokratu vadovas:),- ir neklausytų jo nurodymų, o kadangi ir zigmas 1 , ir zigmas 2 tik trolina matijošaičio naudai, tai jo nuomonę irgi ignoruosim:)
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių