Byra „valstiečių“ lyderio R. Karbauskio šešėlinė vyriausybė

Grįžti į straipsnį

Klpd.

Klpd. portretas
Žiur'nalistai galėjot šalia šito str. įdėt kitą, kur politologas Gaidys skelbtų kad pagal apklausas reitingų lentelėj konservatoriai užima pirmą vietą o liberalai su spalviais antrą:D

Knigynios Prunskienės mokinys

Knigynios Prunskienės mokinys portretas
Ramunčikas neriasi iš kailio , o jo ginklanešiai sprunka , nors tu ką.

Byra „Lietuvos Karaliui Vytautui“

Byra „Lietuvos Karaliui Vytautui“ portretas
pelenai iš subenies.

Valentina

Valentina portretas
Sėkmės valstiečiams,kurie dirba žemę gali suprasti žemdirbio prakaitą,dauguma niekina kaimiečius,jeigu ne kaimiečiai, valstiečiai,ką jūs miestiečiai valgytumėte?

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Per visus 30 metų Valstiečiai valdė geriausiai. Dabar kai partiją paliko visi parsidavėliai, Valstiečių partijoje liko tikri Lietuvos patriotai. Balsuosiu tik už Valstiečius.

kai pasipila tokie straipsneliai

kai pasipila tokie straipsneliai portretas
žinokit, kad konservuoti tešlagalviai jaučia pabaigą. Laikas eina. Viskas, po kuriais straipsniais nepakomentuosi, yra melas ir jų agonija. Pabaigos pradžia. Neledžiat komentuoti? Bijot tiesos. Jums paraeina pipiec.

o pri ko cia,,,BYRA,,, ...manau BNS libersosiniai pridurkai

o pri ko cia,,,BYRA,,, ...manau BNS libersosiniai pridurkai  portretas
BYRA per visus galus ..neturit apie ka daugiau rasyt BNS -- LGBTQ -aukos ???

Romas

Romas portretas
nereikia teršti nei žodžio valstietis, ar runkelis ar dar kokių-ponai į veidrodį, į veidrodį užmeskit akį, o šitas šešėlis ir liks šešėlis (politinis) nes ant svetimo gero "užaugo".

>>>>tam Mieli

>>>>tam Mieli portretas
patvorinis valstieteli, eitum tu geriau savo ganyklon pasienauti ar baznycion pinigeliu nunesk. pedofilas kunigas gal dar durs i uzpakali kaip kad tik jis gali. paskui sukalbek 20 mariju, kuri pagimde is "sventosios dvasios"

tam Mieli

tam Mieli portretas
kam tu duosi vargeli?:D) Iš užpakalio pjuvenos byra iš žabtų putos eina jei kas prieš dievą liandzbegi žodį taria..Geriau pas kunigą eik nuodėmių išpažint - grabas jau stuksena i sikna:D Jūs lanzbergyno išgamos tiek blogo pridirbot kad kelis metus kasdien turėtumėt visą Rožančių sukalbėt o visose Lietuvos bažnyčių grindyse kakta išmušt skylę atgailaudami

taip

taip portretas
slykstu kai 1 pelnosi kitu kraujo bei gyvybes kaina o kom dar blokuoja kubls aika===

Mieli valstieciai

Mieli valstieciai portretas
Valstieciai, siulyciau sedeti ramiai savo kaimuose ir niekur i miestus savo nosies nekisti. Kitaip taip duosime i spranda, kad geriau nepasirodys. Kaimietiskos menkystos. Valstietiski runkeliai. Neissilavinusios atliekos.

Kaimietis valstietis

Kaimietis valstietis  portretas
Jei lyberalpatrijotai nutrauks mums pasalpas, vaziosime visi Naisiai i Vilniu sturmoti situ vagiu seimo. As gal tik astonias kaimo klases baigiau, esu dauk protingesnis uz kurmius koncervatorius.

supakuokime paslėptus KGB-tus ir pokario BANDITUS , ir

 supakuokime  paslėptus  KGB-tus ir  pokario BANDITUS , ir portretas
konservatorių OŽIO gauja i š n y k s savaime-- nes šioje gaujoje s l i a p i s i įvardinti NUSIKALTĖLIAI.

To :))))) aha 2022

To :))))) aha 2022  portretas
Valstietiskas mulki, geriau patyletum ir toliau eitum raveti runkeliu, kaimieti tu patvorinis.

Valstietis apie valstiecius

Valstietis apie valstiecius portretas
As seniau balsavau vien uz brazauski, dabar tik uz karbauski. Liandsbergis sugriove musu kolukius, todel uz ji nebalsuoju,

Klpd.

Klpd. portretas
Nieko tokio. Vaitkus ir taip visada buvo netikras pinigas. Tai jo buvimas, manau, neturi jokios reikšmės. Mažeika irgi kaip koks klaidžiojantis pamestinukas. Kuris kažin ar kada atras savo vietą:D) Pas Karbauskį vienintelė bėda - jis nemoka surasti tikrų, protingų, sąžiningų žmonių..Nors kas čia dabar, kai partijos apsišike iki ausų visos iš eilės:D), gali atrasti tuos tikruosius?Taigi matome kad tik perka:D) Perperka. Kitokių nėra. O gal partijų klanams tik to reikia?Tai tegul necypia jeigu nusiperka daiktą ir jis nėra kokybiškas Tokiu atveju tai belieka kaltint tik save kad buvai durnas ir nematei kad perki šlamštą?;D)

Byra

Byra portretas
liumpenų politinė piramidė.cha ,cha...

Taip , juokas pro ašaras

Taip , juokas pro ašaras  portretas
Taip NIEKO NEŽINOTI gali tik " išsilavinęs " bukalaurų liberpatryjotas . :)))

juokas

juokas portretas
o kada atsirado opozicija? siandien?

:))))) aha

:))))) aha  portretas
tu liberpatryjotas su bukalauro išsilavinimu , biudžetinių pinigų įsisavintojas net elementaraus komentaro nesupranti ? :))) niu pupuliuk , pabandyk dar kartą :)))

ir taip aišku

ir taip aišku portretas
kad jūs kolchoznikai debilai

Mes debilai - jėga:)

Mes debilai - jėga:)  portretas
Mes liberpatryjotai be kritinio mąstymo! Mūsų išsilavinimas - sumokėta , sumokėta , sumokėta ! Mūsų tikslas įsitvirtinti iš biudžeto išlaikomas pareigas ! Mes niekiname Lietuvą , jos žmones ! Mums nerūpi Lietuvos ir žmonių gerovė , ūkis ! Mes sakinio nesurezgame nepaminėję putino ! Mes žmogos ! Laisvė narkotikams ! Mes debilai - jėga :))

Ypatingai bukam :)

Ypatingai bukam :)  portretas
Bandei kreiptis į medikus , liberpatryjote ? :) Ar medicina " pedikiūristams " bejėgė :))) Tegyvuoja kanapės užaugintos po lempa :))) Valstiečiu būti garbė ir ne gyvenimostplaišoms suvokti :))) Užjaučiu . Tikiuosi paskiepytas nuo beždžionių raupų ? :)))

Valstiečiu būti garbė !

Valstiečiu būti garbė !  portretas
Vatnyku už 30rub būti garbė ! Rašistu už 3rub būti garbė ! Pašalpiniu už 500€ būti garbė ! Naisiniu už bambalį būti garbė ! Maršistu už Putiną būti garbė ! tik nesiūlykit dirbti

Valstiečiu būti garbė !

Valstiečiu būti garbė !  portretas
tik visiškai liberpatryjotas - ydyjotas gali taip nusipezėti ! :) Pirmiausia , aš rašau apie partiją , jos , programą ir darbą seime ! Antra ,liberkvaily , be valstiečių užaugintų produktų , galėsi tik kanapes traukti ! Ne visi Lietuvoje dar yra " gyvenimo liekanos " su priklausomybėmis :) Joks aukštasis neturi kurso " padorus , atsakingas " žmogus . Taigi , lysk į būdą liberatmata . Tokių pasisakymai man nerūpi :) pupuliuk :))

pišizmas laimi?

pišizmas laimi? portretas
Valstiečiai – tai gražiausia ir geriausia, kas Lietuvoje nutiko po lanzberginių kegebistų subjauroto Nepriklausomybės atstatymo

>>>>>Valstiečiu būti garbė !

>>>>>Valstiečiu būti garbė ! portretas
hahaha, kaimieciai sujudo:) garbe buti proletariatu:) didesniu kvailysciu nesu girdejes. suprantu as ta dali darbo ar valstieciu klases atstuvu, kurie noretu isbristi is pasalpu kilpos, siekti paveluoto vidurinio ar net universitetinio, gauti atlyginima didesni ir bendrai oriai gyventi. O cia kolukietis puikuojantis esantis valstieciu :))) tipinis homosovietinis proletaras.

to jOANA

to jOANA portretas
valstietuke, vat naisiu liaudies respublika tenai ir kurkite. ir galesite valdyti savo koluki kaip noresite su tais keliais keliais tukstanciais valstieciu klases individu.

kuo skiriasi valstiečių šešėlinė vyriausybė

kuo skiriasi valstiečių šešėlinė vyriausybė  portretas
nuo karbauskio šlapio sapno?

iš karbauskio jau sklinda

iš karbauskio jau sklinda portretas
politinio lavonėlio kvapelis

kauniete

kauniete portretas
Tai kad jau ir nevisiško proto Dulkys pripažysta kad juos reikia gyditi

jOANA

jOANA  portretas
ger Karbauski nenusiminkit ar dar nematėt kaip žmonės tūkstančiais pludo i Naisius o kiek dar negalėjo pas jus patekti nes Naisiai labai tolimi Taip kad manau tikrai milijonas visumoje buvo su jumi Juk žmonės rašė kad širdimi buvo su Naisiais Karbauski patykėkit su valstiečiais labai daug tautos siekia viltis išgelbėti Lietuva nuo tu neaiškios išvaizdos pakrypusiu proteliu scwabinio tautu naikintojo žiūri i tas spalvotu neaiškiu butybiu snukius kas ten žmogos ar antžmogiai ligoniai ar jau su proteliais atsisveikinusios butybės

natalija to Kaip sujudo

natalija to Kaip sujudo portretas
O TU TAI TIKRAI AIŠKUS EUROPOS GAIDYS KOVOJANTIS UŽ SAVO SUBINĖS IR LIGOTOS SMEGENINĖS REIKALUS

Valstiečiu būti garbė !

Valstiečiu būti garbė !  portretas
Vienintelė partija verta pasitikėjimo ! Dirbanti Lietuvai ir jos žmonėms . Ponas Vaitkus nebuvo partijos narys :) Nereikia isterijos ir gąsdinimų : ))

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Kas byra ? !!! :))) Ponas Vaitkus nori būti kandidatu į Klaipėdos merus . Paskirtas parlamentaras Varžgalys :) Ir ? NIEKO :) Taškas. Eilinė liberpatryjotų politinė tryda ? Bijote " valstiečių " ? Puiku . Bijokite . :)

Rasa

Rasa portretas
Sunku partyjoje rasti doru žmoniu kaip mes tikėjome valstiečiais bet vis išlenda tikslo siekėjai kaip lik prie lovio Bet mes žinom kad Karbauskio valstiečiai vienintelė partija dirbanti lietuvai

Butu

Butu portretas
labai gaila, jei , siuo laikotarpiu, bene vienintele padori politine jega subyretu.Vistiek , vertindami kas vyksta dabar Lietuvoje, balsuokime uz juos.

nerašinėkite

nerašinėkite portretas
, negąsdinkite. TeguL karbauskio naisių fanatikai tiki pergale būsimuose rinkimuose:). Taip bus atimta nemažai balsų iš skvernelio, blinkevičiūtės, uspiskio, vėgėlių, astrų, atskiestos vatnykų gretos----ir Mes , konservatoriai ----tadam... VĖL LAIMĖSIME:)

JONAS

JONAS portretas
Asile Kryme vyko referendumas ir žmones 89% pasisakė už stojima i rusija Bet kaip ir pas mus vakarai nepaiso tautos nuomonės O čia rašynėjantis idijotai ir pas mus neturintis balso kaip pilietis dar žibala pila ant tautos noru padeda valdžios išperoms ignoruoti konstitucija tautos teises Bet nieko nepadarysi per tokius taip ir smunkam dobėn

sujudusiam

sujudusiam portretas
o tau tryda chroniška, ar tik tai kai pamatai karbauskio nuotrauka?, bėgi iskart i tuoletą

KRYMAS buvo ir yra sovietinių KGB-tų,

KRYMAS buvo ir yra sovietinių KGB-tų, portretas
todėl KONSERVATSOCDEMŲ gaujose p a s i s l ė p ę kgebistai Lietuvoje -- ir k o v o j a už tai.

kaip sujudo

kaip sujudo portretas
karbauskio utėlės

...

... portretas
asmeniškai bbd aš ant to Krymo,ant Ukrainos,ant Zelenskio ir ant Lietuvos konservatorių partijos

Taigi

Taigi portretas
Mielieji nesirūpinkit Krymu, galvokit ar dar išgyvensit žiemą, valdantiesiems svarbiausiai nukreipti dėmesį nuo savęs, pasamdyti kuo daugiau ciucikėlių...

patriotui

patriotui portretas
krym naš !, valink ubage tik. svieto lygintojas atsirado

>.. kaip ir reikėjo tikėtis

>.. kaip ir reikėjo tikėtis portretas
tarp karbauskininko ir vatnyko skirtumo nerasta

..

.. portretas
nejaugi tavo?

klausimas Sauliui

klausimas Sauliui portretas
kieno Krymas?

To saulius

To saulius portretas
Kol buvo valstiečiai visi gyveno patenkinti (tik biudžeto vagims buvo blogai) ir įsivaizdavo, kad automatiškai gyvenimas tik gerės. Balsuoti eiti tingėjo. Dabar turim, ką turim, baisiau nebūna.

Saulius

Saulius portretas
Prieš valstiečių partiją konservatoriai meta didelius pinigus propagandai , nes tai vienintelė lietuviška neparsidavusi partija, nebijanti sakyt tiesą.

Paf

Paf portretas
Pats laikas gandrus kišti į keptuvę

taip bus ir su milicininko parcija

taip bus ir su milicininko parcija portretas
nostalgišku pavadinimu "Vardan Tarybų Lietuvos"

pakriko karbauskininkai

pakriko karbauskininkai portretas
nes kremlius kranelį prisuko

Galerijos

Daugiau straipsnių