Demokratų skyriai EP rinkimuose kelia eurokomisaro V. Sinkevičiaus kandidatūrą

  • Teksto dydis:

Opozicinės Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyriams pradėjus kelti kandidatus dalyvauti Europos Parlamento (EP) rinkimuose, daugiausia palaikymo sulaukė dabartinis eurokomisaras Virginijus Sinkevičius.

Iki sausio 7-osios visi Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyriai gali kelti savo kandidatus dalyvauti Europos Parlamento rinkimuose. Šiuo metu pasiūlymus jau pateikė pusė partijos skyrių, pirmadienį pranešė partija.

Tarp pretendentų dažniausiai minimos kelios pavardės – dabartinio eurokomisaro V. Sinkevičiaus, partijos pirmininko Sauliaus Skvernelio, Seimo narių demokratų Luko Savicko, Algirdo Butkevičiaus, Tomo Tomilino ir partijos narės Olgos Vėbrienės.

Taip pat, be žinomų politikų, demokratų skyriai dalyvauti EP rinkimuose kelia ir vietos politikos lyderius.

„Rinkimai į Europos Parlamentą demokratams ypač svarbūs, nes, kaip partija, dalyvausime juose pirmą kartą. Todėl mums būtina rimtai pasirengti ir iškelti tuos politikus, kurie turi reikiamos patirties bei žinių, vertinami kaip savo srities profesionalai ir, svarbiausia, yra pasirengę atstovauti Lietuvai ir kiekvienam jos piliečiui“, – sakė demokratų rinkimų štabo vadovas L. Savickas.

Europos Parlamento rinkimai vyks kitų metų birželio 9 dieną.

Lietuva rinks 11 europarlamentarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Partija nubausta

Partija nubausta portretas
Vyt lauk, duot kitam pazaisti darba!

Koprofilas

Koprofilas portretas
Koprofilas (šūdo mylėtojas) Sinkevičius absoliučiai nieko nepadarė lietuvai būdamas komisaru, taip pat kaip ir skvernelis būdamas premjeru. Pagrindinis dalykas kurio taip pat nesuspėjo padaryti - kaimo gyventojų šššš problema. Tegul toliau Sinkevičius plaukia ššš srovele.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių