G. Landsbergis: dėl D. Kreivio įmonės turimų „Ignitis“ akcijų turi pasisakyti VTEK

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Pažiūrėsime kas bus po naujų metų sutikimo,kainos žiauriai krenta o pas mus skelbia kad jau brangs ir kiek brangs .Nusikaltėliai !!!

Petras

Petras portretas
Kaip susikompromitaves Kreivys vėl atsidūrė Seime ir dar energetikos ministrų tapo.Ji teisti reikia už tai ką jis daro su energetiką,jos kainomis Lietuvoje.

Viršūnė čia

Viršūnė čia portretas
Turi strateginės įmonės akcijų pats ministras ir jo pavaduotojas, kurie kuruoja būtent tą sritį ( energetikos). Reiškia jis suinteresuotas kad elktr kainos būtų kuo aukštesnės. Man tai siaubo filmas čia kažkoks

Pil.

Pil. portretas
Konservatorių ,tai vagių , narkomanų , ligonių ., neaiškios pakraipos partiją.Tokius partijos lyderis lengvai valdo ,manipuliuoja jais..

TS-KGB

TS-KGB portretas
Vsio zakonno

Sūduvis

Sūduvis portretas
Juk čia konservatorius, visi konservatoriai prisiuostę senojo ožio bezdalų šventesni už ŠV. PETRĄ, nors prisišikę iki ausų ......

o man atrodo

o man atrodo portretas
lansbirkis tiesiog dangsto savo paveldetos partijos remejus... is kur pinigai jam visai nesvarbu...

Onė

Onė portretas
Na visoj šitoj situacijoj ministrai dangsto nusikaltėlius vietoj to kad perduota teismui .dangstoma ir tipo čia jokių problemu tai tada ir jie patys yra nusikaltėliai vietoj to kad padėtų išaiškinti užtarinėja ,mažaraščiai ministerijose,narkomanai ,aferistai ir viskas tvarkoje ar ne .

Klausimas

Klausimas portretas
Ar neturetu konservai buti teisiami uz galima valstybes pinigu plovima per "Ignitis"?

SSSui

SSSui portretas
Jis visiškai teisus. Tik pamiršo kad Kreivys yra energetikos ministras. O tai didžiausia įtaka yra būtent jo energetikai, jos kainoms. Dabar kompensacijas vyriausybė moka ne žmonės o IGNIČIUI, kad pasiektų tuos 50cnt ( milžiniškus viršpelnius) kai biržoje kaina 17-19cnt. Tai mano akimis akivaizdi korupcinėschema, ir viešų ir privačių interesų akivaizdus susikirtimas. Kreivys turėtų atsistatydinti manau demokratinėj šalį. Tai mano nuomonė

S.S.S.

S.S.S. portretas
bet kokiu atveju tokie seimūnai, kurie turi akcijų tokių strateginių įmonių kaip "Ignitis" ar panašių seime jų negalėtų likti. Netgi patikrinti šeimos narių bei artimų giminaičių akcijas. Nes tai tiesioginis interesas yra. PVZ. Aš ar mano šeima turėtų tokių akcijų, o aš būčiau seime. Aš ir būčiau suinteresuotas, kad ta įmonė dirbtų su kuo didesniu viršpelniu, nes tada ar ar mano šeima ir gautų didesnius pinigus. O čia nei arkliasnukė nei prezidentas problemų nemato. Vadinasi nuo to nubyra labai daug kam, todėl yra suinteresuoti, kad tiek gyventojai tiek verslas mokėtų kuo didesnėmis kainomis.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Ka jie cia meluoja, tipo koncervatoriai nezinojo apie savo Dainiuko veikla? juk visi is vieno katilo valgo.. Patriuksmaus ir nutils..

vagis-lieka vagim,

vagis-lieka vagim, portretas
Dabar galvos skausmas jam ,,,kaip issisukti,su visais pinigais,sukcius-yra sukcius,kur jis bedirbtu,atsiminkit zmones, neberinkit,jo ir jo partijos,nes tikriausiai jis sedes partijojeir lauks kito sanco,

konservu gauja

konservu gauja portretas
Energetikos ministras turi energetikos kompanijos akciju... Jau net juokas nebeima! Atstatydinti akimirksniu! Kosmaras, siaubas... Kas cia dedasi ANT zemes Lietuvos?

Nuotraukoja

Nuotraukoja  portretas
2 Lietuvos KENKEJAI jie nusipelne sedeti uz grotu GIEDA!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių