I. Vėgėlė važiavo pas rinkėjus tinkamai neprisisegęs saugos diržo?

  • Teksto dydis:

Trečiadienį kandidatas į prezidentus advokatas Ignas Vėgėlė važiavo susitikti su gyventojais į Lazdijus. Kelionės metu jis surengė trumpą gyvą transliaciją savo feisbuko paskyroje. Tačiau čia išlikusiame I. Vėgėlės transliacijos įraše matyti, kad automobilio galinėje sėdynėje važiuojantis advokatas neprisisegęs saugos diržo.

„Labas vakaras, vykstame į Lazdijus kartu su Rimvydu (…) Rimvydas vairuoja, o aš sėdžiu ir darbuojuosi“, – savo įraše pasakojo I. Vėgėlė, kadre rodydamas vairuotoją ir save, ant kelių pasidėjusį nešiojamąjį kompiuterį. Matyti, kad kandidato judesių nevaržo saugos diržas. Taip pat matyti, kad diržas likęs jam už nugaros.

Į šį įrašą netrukus sureagavo komentatoriai. „Viskas gerai, tik saugos diržus užsisekite“, „Su visa pagarba, bet diržiuką reikia ir gale segtis“, – komentavo I. Vėgėlės sekėjai feisbuke.

 

 

I. Vėgėlės feisbuko vaizdo įrašas

Su I. Vėgėle susisiekus portalo kauno.diena.lt žurnalistei ir paprašius pakomentuoti, kodėl į Lazdijus važiavo neprisisegęs saugos diržo, jis perklausė: „Jūs visais, kurie neprisisegę saugos diržų arba be kaukių vaikšto domitės, ar tik manimi?“

Advokatas teigė, kad važiavo segėdamas saugos diržą, tik trumpam, kol filmavosi tiesioginei transliacijai feisbuke, buvo jį nuleidęs žemyn. „Aš buvau užsisegęs, tik nuleidęs diržą į apačią, iki juosmens, kad galėčiau filmuot ir rankos būtų laisvos“, – sakė kandidatas į prezidentus.

Jūs visais, kurie neprisisegę saugos diržų arba be kaukių vaikšto domitės, ar tik manimi?

Užsiminus, kad avarijos atveju žemyn nuleistas saugos diržas greičiausiai neapsaugotų, I. Vėgėlė atsakė: „Manau, kad Lietuvoje yra daugiau problemų ir ryškesnių problemų nei trim minutėm nuleistas saugos diržas, kai buvo filmuojamas „reels’as“ feisbuke.“

Tuomet jis pradėjo vardyti Lietuvos problemas, apie kurias Lietuvos žiniasklaida, jo manymu, turėtų rašyti.

Saugos diržų nenaudojimas užtraukia baudą vairuotojams ir (ar) keleiviams nuo 30 iki 50 eurų. Pareigūnams sustabdžius automobilį ir pastebėjus, kad keleivis neprisisegęs saugos diržo, bauda gali būti skirta ir jam, ir vairuotojui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Albertas ir to Tėvas

To Albertas ir to Tėvas  portretas
Labai teisingai parašėte. Šaunuoliai kurie mato, kas yra kas stumiama.

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas už 1 eurą

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas   už  1  eurą portretas
ablaūchų žiniasklaidoje tik tokios problemos?

Tėvas

Tėvas portretas
Juk jis būsimas prezidentas,kam jam diržas,diržo reikės Lietuvos sistemai!
VISI KOMENTARAI 96

Galerijos

Daugiau straipsnių