K. Masiulio „Toyota Prius“ išleistų kanceliarinių lėšų užtektų keturiems automobiliams?

  • Teksto dydis:

Iš pirmo žvilgsnio, tarp Seimo narių automobilių Kęstučio Masiulio „Toyota Prius“ – viena kukliausių. Visgi, gan senam automobiliui, kurį parlamentaras jau pirko daužtą, K. Masiulis per trejus kadencijos metus išleido kone 26 tūkst. eurų.

„Naudojuosi Seimo sandėliu ir sąžinė graužia, kad neišnaudoju visų man skirtų pinigų“, – juokėsi K. Masiulis.

Kalbintas „KK2“ komandos K. Masiulis sakė, kad kuklų jo automobilį žmonės dažnai nužvelgia.

„Kai atvažiuoju, mane žmonės nužvelgia – iš kokios mašinos čia išlipa K. Masiulis? Man netgi būna linksma, šypsausi. Bet ji – techniškai tvarkinga“, – pasakojo K. Masiulis.

Per trejus šios Seimo kadencijos metus Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos į Seimą deleguotas K. Masiulis į „Toyota Prius“ investavo 25 726 Eur mokesčių mokėtojų lėšų.

Remiantis vienu didžiausių Lietuvoje skelbimų portalų, už 21 500 Eur galima įsigyti 2020 m. pirmą kartą registruotą, benzinu ir elektra varomą „Toyota Prius“ automobilį su automatine pavarų dėže.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vagia ne vagys,o SEIMO NARIAI.

Vagia ne vagys,o SEIMO NARIAI. portretas
Pasiskaičius,ką tie seimūnai pridirbo su valstybės pinigais,darosi baisu.Prisiėmė sau patogų įstatymą,kad galėtų vogti ir vogė,kiek tik galėjo.Baisu klausyti "patriotų"kurie keikia praeitį.betgi tuomet ,įvairūs deputatai nepavogė nei rublio,nes nebuvo sau prisiėmę tokio įstatymo,kaip dabar.Jeigu paskaičiuotume,kiek šiuolaikiniai mūsų seimūnai pavogė valstybės lėšų per 30 metų,tai pensijas galima būtų padvigubinti.Deja,mat jie jau nesovietiniai,tai reiškia,kad ir vogti jiems galima.Bet kas bus,kaip viską išvogsime?

Aha

Aha portretas
Čia gal spausdinimo mašinėlė, nes ką bendro turi kanceliarija ir automobiliai?

Teko skrysti

Teko skrysti portretas
Viename lektuve su prisigerusiu Masiuliu. Gyvulys su tom savo anciuko lupom. Aisku rinkejai tokias padugnes renka i seima ut cia jau musu beda, bet tokius parazitus jau seniai nurasyti reikia
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių