Kandidatams paaukojo nuo 1 cento iki 17 990 eurų

Grįžti į straipsnį

Aš manau kad Vaitkus

Aš manau kad Vaitkus portretas
Yra Šimonytės „juodasis arkliukas“ pakištas tam kad suskaldyti opozicinius balsus ir padėti Šimonytei prasmukti į antrą turą!

Tik uz Vaitku

Tik uz Vaitku  portretas
Bus idomu kai bus debatai...

Paaiškinimas

Paaiškinimas portretas
Rezultatus lemia ne balsuotojai, o balsų skaičiuotojai

Pelėda

Pelėda portretas
Tik apgaulės būdu Nausėda ir Šimonytė gali išeiti į antrą turą.

....../

....../ portretas
O Vaitkus neturi galimybės išeiti ? Mano pažįstami ir aš tikrai nebalsuosim už VĖGĖLĘ . Man netinka kai žmogus laiko jog mūsų Konstituciją reikia aiškinti pagal Eurointegracijos ir Šiaurės Atlanto principus 20013m . Aš žinau už kurią ir kokią konstituciją balsavau ,o kitose net nežinau kas parašyta ir prievarta kiša...? Aš nesu išdavikas ir niekinu išdavikus , melagius ir tuos ,kurie skirsto žmones į vertingesnius. Pavyz. Su LVŽS maloniai kalbasi , o su maža partija atvirkštinis dalykas...?TU RODAI KOKS PREZIDENTAS BŪSI ... ir tai ne smulkmena-- ,,... laimėjau bylą ,ten taip išsityčiojom '' . Gal laikas ne į grožį žiūrėti ,ne į gestus , bet matyti tikrovę... Renkam žmogų , kuris tarnauti turėtų visiems valdydamas LIETUVĄ.... Renkam žmogų , kurio sakomi žodžiai atspindėtų tikrovę ,be melo.. Aš Vėgėlės asmenybėje matau tik blizgantį prezidentą .Kaip žmogų matau šeimos švelnų žmogų , gerą vaikų tėtę ......Parašyta ant kaktos....

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Prognozius ne prognozuoja, bet varo savo propagandą. Tuo tarpu situacija paprasta. Į antrą turą pretenduoja trys. Jei išeitų Nausėda ir Šimonytė, tai Trečio fronto (Vėgėlės) balsai atitektų Nausėdai. Jei išeitų Nausėda ir Vėgėlė, tai Šimonytės balsus paimtų kas? Nausėdai. Todėl ir sakau, kad situacija paprasta iki nuobodybės.

Anonimas

Anonimas portretas
na vienas centas bus auka o už tūkstančius turės atidyrbt ,vot taip ir nuperkami kandidatai.

Anonimas

Anonimas portretas
Netikiu ,kad už Šimonytę daug balsuos,nebent tik koncervai,o kiti žmonės tikrai nebalsuos.

....../

....../ portretas
2024.04.05 d 11 valandą bus spaudos konferencija per YOUTUBE ...

....../

....../ portretas
Kas laimės nežinau . Mano akyse kiečiausį stuburą ir švariausį vidų turi gerbiamas profesorius Eduardas Vaitkus , kuris ypatingai sąžiningas ir drąsus ,nebijantis būti pats savimi ir gyvenimo keliu eina nemeluodamas ,rodydamas visiems ,kad galim būti lietuviški - ne rytų ,ne vakarų gėrybėse maudytis , bet savo LIETUVIŠKOMIS VERTYBĖMIS džiaugtis . Profesorius Vaitkus laimėjo bylą neskundžiamai prieš VRK . Ši įstaiga dar turės Jam 1000 eurų sumokėti už teismo išlaidas .... Ar nevertas šis žmogus prezidento posto ? Kai kas tą kelią skinasi gėles dalindamas , meluodamas , išsigindamas pasakytų savo žodžių.... Vaitkų taip spaudė ,kad keistų programą....kai kas siūlė šalia PALECKIO....

Prognozius

Prognozius portretas
Labai aišku, kad tėra du rimti kandidatai: Premjerė ir Prezidentas. Visi kiti neturi jokių šansų ir duomenų. Bus dežavu - į II turą išeis I. Šimonytė ir G. Nausėda. Tačiau šį kartą turėtų nugalėti I. Šimonytė, kadangi G. Nausėdai liks tik kairės balsai - už ką jis galės padėkoti Blin, o I. Šimonytei kris ir liberalų, ir konservatorių, ir centristais save laikančių rinkėjų balsai. Lietuva yra centro dešinės šalis. Ir tokių pažiūrų rinkėjai yra labiau pilietiški, aktyvesni nei kairieji.

Vel kalstoja balsus?

Vel kalstoja balsus? portretas
Konservata priveze miliona kacapu, tai kodel zirgasnukis surinko tik 30 000? Matomai vel karabasas su woldemortu nuhakino sistema.

Galerijos

Daugiau straipsnių