Kaip nuslėpta informacija apie Komunistų partiją paveiks G. Nausėdos rinkėjus?

Grįžti į straipsnį

Niekada už jį nebalsuosiu.

Niekada už jį nebalsuosiu.  portretas
Kiek vioeno asmens komentarų remiančių Nausėdą. Už jį nebalsavau ir nebalsuosiu

senjoras

senjoras portretas
idomu,kurie ten is ju sventieji? keistusi laikai ir vel tie dabartiniai veikejai pakeistu savo kailius,argi jie tiki i Dieva?tai tik ju kaukes,jei jie butu tikri krikscionys nebutu vyro su vyru ar 2-ju mergu santuoku,butu draudziami narkotikai,vaiku seksualiniai isnaudojimai,taip ir baznycios tarnu visokio plauko yra,konstitucija egzistuoja tik popieriuje,tokiu armonaiciu neturetu buti seime,tai Lietuvos geda,ka tas prezidentas vienas gali ivesti tvarka argi su juo ten kas skaitosi visi surajevai-rackeviciai klounu seimas nesiskaito saiposi is jo atvirai ir nieko nebijo,

Onute

Onute portretas
Svarbu ne psrtijs,o Zmogus ir jo Sugebejimai

Apie runkelius

Apie runkelius portretas
Runkeliai tikrai myli komunistus. Todel ir balsuoja uz kairiasias ekskomunistines partijas

Antikomunistas

Antikomunistas portretas
Valstieciai su socialdemokratais sako kad nepaveiks, nes ju 99% nariu buve komunistai.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Niekaip neatsilieps , nes jis BUVO TIK KANDIDATU Į LKP NARIUS , o ne narys pasiskaitykit dokumentų kopijas , o juo būnama tik 1 METUS LAIKO .

Q

Q portretas
Nu juokdariai - nuslėpta ....- o gal ištraukta nesuprasi kam ...- runkeliai myli komunistus , pradedant AMB

reziume

reziume portretas
niekaip nepaveiks. Prezidentas bus vertinamas tik už darbus kadencijos metu.

dhkhgfl..

dhkhgfl.. portretas
niekaip nepaveiks -NAUSEDA buvo ir liko lyderis

Pedofiliniai žurnaliūgos vėl kliedi

Pedofiliniai žurnaliūgos vėl kliedi portretas
Niekas neslėpė tos informacijos. Tik laikė tokia nereikšminga, kad nebūtina klykti ant viso pasaulio. Tuo labiau, kad realiai įstojimas į partiją neįvyko, nes Nausėda net partiniame biliete parašo nepadėjo. Bet va kad Landsbergis dėstė tą patį „mokslinį komunizmą“ - kalė bolševikinį marazmą jaunimui į smegenis - tai „tyla gera byla“. Ir, labai abejoju, ar jis nenuslėpė savo buvimo komunistų partijoje, nes labai keista: dėsto komunizma ir „nepartinis“ :)))

to jola

to jola portretas
tada KPI mokslus baigė ne tik nepartiniai bet net ne komjaunuoliai. O aš gavau diplomą iš marksizmo leninizmo turėdamas dvejetą. Antram kurse.Pas tokią durnę aukštuolytę, ką tik baigusią ir šikną besiplėšančią.

to aš

to aš portretas
kai kas stojo į daktarų gaują. O komunistų partija - tai nusikaltėlių partija. 1988 metais tik teliukas to nežinojo. Žymūs partiečiai - leninas, stalinas, lietuvių kilmės dzeržinskis, vengrų žudikas chruščiovas, čekų žudikas lavonidas, algirdo mykolas, partškola, ožkelytė ir daug šūdinų nusikaltėlių. Nusikaltusių vien buvimu nusikaltėlių partijoj.

Kostas

Kostas portretas
VISAI LAIKO DEBILAIS TAUTĄ.NEKALTAS ČIGONAS...CIELKA,PO 9 ABORTO...

Aš  portretas
Tai nenusikaltimas.Mes gyvenom toj santvarko Žmonės ,kurie norėjo geresnio statuso,privalėjo įstoti į partiją........

Chebrantas

Chebrantas portretas
Taigi atitiko kirvis kotą davė tėvai vardą Cygan ir elgiasi kaip čigonas, karjeristas apsimetantis šviesuoliu...ir dar boba ciganka kvailai išsišiepusi jį sekioja ir kur reikia ir kur visai nereikėtų...o kai kuriems vatnikams čia tik senelis su anūku rūpi, juk ne jie koministai o tas aukštas, gražus ir raudonas...

Šimkus

Šimkus portretas
Taigi atitiko kirvis kotą davė tėvai vardą Čigonas ir elgiasi kaip čigonas, karjeristas apsimetantis šviesuoliu...ir dar boba ciganka kvailai išsišiepusi jį sekioja ir kur reikia ir kur visai nereikėtų...o kai kuriems vatnikams čia tik senelis su anūku rūpi, juk ne jie koministai o tas aukštas, gražus ir raudonas...

Jola

Jola portretas
Kodel Lanzbergio neklausiat ,kada jis istojo i komunistu partija ,idomu kaip tais laikais galejo mokslus baigt ,,panaikino visus dokumentus irodancius ,,,,siaubas kas per tauta ,,skust ,apgaudinet ,isnaudot ,,,geda net pasakyt kokia tautybe turi ,,,,,

Kęstas

Kęstas portretas
Rinkėjams verta būti atsargesniems. Komunistiniai polinkiai nėra tik jaunystės klaida. Juose visas gyvenimas. "Šiame fone nerimsta vidiniai politiniai skandalai. Taigi kovo pradžioje pasirodė knyga „Informatorius ir prezidentas“, kurioje pasakojama apie dabartinio valstybės vadovo Gitano Nausėdos rinkimų kampaniją. Teigiama, kad jį finansavo Švedijos bankas SEB, banko darbuotojai ir klientai buvo įkalbinėjami tapti Nausėdos rėmėjais. Be to, politiko kandidatūrą palaikė ir Baltarusijos įmonės, Klaipėdos uoste gabenusios trąšas. Atsidėkodamas Nausėda tuomet esą bandė blokuoti sankcijas šioms įmonėms." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

kacapija

kacapija portretas
Europietiškose visuomenėse žurnalistai mus informuotų ne tik apie prezidento "nuodėmes", bet ir apie tai, kas tokie PIŠ tėvai, kokias jie pareigas užėmė LTSR, kokiai partijai priklausė :), kas jos seserys, broliai, tetos, dėdės, taip pat apie kiekvieną ministrą ir paministrį, kad "pusseserėms" ne taip lengva būtų įsipatoginti ministerijose, Betgi ne. Kol kegebistai įslaptinti, apie juos negalima skelbti!

:2>history

:2>history portretas
Kas matė Landsbergį 1988 gegužę, kaip kovotoją prieš komunizmą? Kaip konservatorijos mokslinio marksizmo-leninizmo dėstytoją ir užfiksavo.

> buduliams

> buduliams portretas
Jei kartu su Grybauskaite pas Burokevičių dirbai, tai gal ir žinojai, bet kiti tai nežinojo

>history

>history portretas
o tu nematei Landsbergio? Tai gal nematei ir Sąjūdžio?

history

history portretas
Nebuvo nei Lenkijos "Solidarumo", Valensos, Havelo, Savisaro ir t.t. 1988 metų pirmą pusmetį Vilniuje Songaila šlovino KPSS ir Didžiają Spalio revoliuciją, o A.M. brazauskas kūrė sekančio penkmečio planus su 4 Sniečkaus atominiu blokais. O kur tuomet buvo Landsbergis, Grybauskaitė ir visi kiti dabar labai garsiai šaukiantys "labai norim valdžios ir bapkių"?...?

buduliams

buduliams portretas
kai rinkom Grybauskaitę,mes žinojom,kad ji buvo KP narė,Vilniaus aukštosios partinės mokyklos Žemės ūkio kabineto vedėja,bet `vis tiek ją išrinkom net dviem kadencijom.Ji nieko neslėpė ir žmonės tikėjo ja.O aukštas ,gražus ir raudonas nuslėpė savo partiškumą,o svarbiausia,kad tavo komunistu,kada Lietuva jau puošėsi trispalvėmis ir daugelis metė į šiukšlyną savo partinius bilietus arba perėjo į LKP.O mūsų gražuolis net iki šiol neparašė pareškimo apie išstojimą iš KP

coq

coq portretas
sakiau nebalsuosiu uz nauseda,bet dabar balsuosiu ,kad pedo partijai ant nervu

vqw

vqw portretas
tai padla grybe isviesinkit, polikarpovna kgbiste,, pedo partija rujoja, jaucia gala

SUPER "GALVOTIEMS" ŽURNALISTAMS

SUPER "GALVOTIEMS" ŽURNALISTAMS portretas
AR NAUSĖDA ,BŪDAMAS PREZIDENTU, KAIP NORS KENKĖ LIETUVAI? NE,TAI KO ESKALUOJATE BEREIKALINGĄ TEMĄ???

pagalvokit

pagalvokit portretas
juokinga,kai buki komentatoriai nesupranta,kad ne partinis bilietas esmė,nes daug partinių buvo ir signatarų tarpe,bet kada tu įstojai į tą raudonąją partiją.Kada visi mes ėjome į sąjudžio mitingus su trispalvėmis,mūsų prezidentas ėjo atsiimti partinio bilieto...

jop-vai-m-tj

 jop-vai-m-tj portretas
Labai lietuviskai ir nausediskai ykanamistas pasielge-nors tevas naciu vokieciu nelaisveje vergavo,sunelis vistiek proto igavo naujiems sovietiniams fasistams-rasistams tarnauti del gardaus valgio sauksto.Tik ta sazines dilema kukliai vadina junystes klaida.a

Oioi

Oioi portretas
kas čia tokio nutiko? jis buvo tik eilinis partijos narys ir ne dešimtmečius, kaip nekurie...tai ką kalbėti apie visus partinius ir kgbistus, kurie slepia savo tarnavimą kgb? jei jie neviešinami ir statomi tėvynės mylėtojų vadais, ar jų vaikai, anūkai vadovauja seimui, braunasi į valdžią ir visus vadina vatnikais? tiesiog ant kito matot šiaudą, o ant savęs - rąsto nematot.

cirkas

cirkas portretas
Bet juk taip visuomet sukosi politikos pasaulis, ir G.Nausėda, mėgindamas iš to nutapyti apokaliptinio sąmokslo ir katastrofos paveikslą, atrodo gana juokingai. Be to, savo akivaizdžiu sutrikimu, padrika, desperatiška ir akla gynyba visiems politinių džiunglių atstovams prezidentas vėl parodo, kad nelaiko smūgio, nemoka elgtis kritinėje situacijoje. O tai naujas stiprus kirtis jo, kaip politinės rinkos dalyvio, autoritetui kitų žaidėjų akyse.

komikas

komikas portretas
Vargšą prezidentą medžioja ne kas kitas, o amžinieji jo priešai konservatoriai, kurie siekia kiek įmanoma labiau jį susilpninti prieš būsimus prezidento rinkimus. Prezidentas tai aiškina taip audringai, jog netgi ima atrodyti, kad tie konservatoriai kalti ir dėl to, kad jis prieš keliasdešimt metų įstojo į komunistų partiją.

ilgas ir gražus

ilgas ir gražus portretas
į partiją raudonasis prezidentas stojo pirmiausia tam, kad galėtų išvykti studijuoti į Vokietiją. O tokiai kelionei savo ruožtu dar reikėjo ir tuomečio KGB palaiminimo. Šiaip ar kitaip, labiausiai prezidento padėtį sunkina tai, kad jis į visus kaltinimus ar smūgius reaguoja ne barstydamasis galvą pelenais ir bent kol kas padėdamas tašką, bet iš karto pasiskelbdamas auka. Ir ne bet kokia, o „medžiojama“

berniukas

berniukas portretas
komunistinis prezidentas vertybiniu ir ideologiniu požiūriu pateikia save kaip uolų, radikaliai tradicinį ir tyrą it Maironio ašara prie Trakų pilies Lietuvos patriotą kone nuo pat gimimo. O čia iškyla į viešumą faktas, leidžiantis įtarti, kad jei jis ir stovėjo tuose Sąjūdžio mitinguose, tai su komunisto bilietu vidinėje kišenėje.

I&G&R

I&G&R portretas
...prezidentas pridūrė, kad dabar, kai buvo išryškintas, jam palengvėjo. Suprask, suvokė, kad tai buvo skeletas spintoje, tačiau tą spintą vis viena su savimi tampėsi. Sunku ką nors pasakyti suvaldžius homerišką juoką dėl tokių dešimties metų berniuko lygio išvedžiojimų. Arba į valstybės vadovo postą pretendavęs ir jį užėmęs žmogus tiesiog nesuvokia elementarių politinio skaidrumo ir komunikacijos principų. Arba tyčia slapukavo tikėdamasis, kad skeletas taip ir liks spintoje, o dabar pučia miglą apie tikrąsias tokio savo elgesio priežastis.

gytus

gytus portretas
gal ir svarbu, kad jis buvo KP (gal galėtumėte pateikti pilną sąrashą buvusių), bet man svarbiau, kad KGB bendradarbiai lieka nepavieshinti, tikėtina, kad jie ir sukėlė šį šaršalą.

Galvojau

Galvojau portretas
Su grybės era pasibaigė, klydau

Jei

Jei portretas
konservatoriai,pasitelkę slavus pajėgs sužlugdyti Prezidentą,tai balsuosime už Vėgelę.Visų padorių žmonių nepavyks sunaikinti net ir susibroliavus su kenkėjais.

prerstrojika i glasnortj

prerstrojika i glasnortj portretas
O Gorbačiovas čia ne prie ko? Landsbergis atsibudo ir nuo konservatorijos stogo sugriovė CCCP. Nu po to visa herojų plejada su Brazausku priešaky išsirikiavo prie medalių.

Tremtinys

Tremtinys portretas
Zmoga eidamas gatve pamato sunsudi ,tai apein ir nestoja ant jo. O cia garbanius matydamas ,kad su kumunistu vardu prisidenge kacapai ir vietiniai stribai treme ,zude zmones ,veze i sibira net vaikus ! Tik paskutine atmata galejo stoti i kumunistu gretas!

matomai pats Bartosiavicius paprase Pancerovo

matomai pats Bartosiavicius paprase Pancerovo  portretas
tekst sia kliauziu srutu kibira prezidentuj ant galvos -kad atitrauktu visuomenes demesy nuos uzslaptintu 75 metams KGB esniku konservatpedofilu gaujos ir ju satelitu is LGBTQ visu skyliu Laisves narkomanu sutves.

Pilnatis užgožė konservatorių galveles

Pilnatis užgožė konservatorių galveles portretas
Konservatoriai,apsimetę maišu teigia,kad Lietuvos komunistų partija,buvo nusikalstama.Tai kaip čia išeina?Juk apie 1/3 Aukščiausios Tarybos narių ir Atkuriamojo Sąjūdžio narių,buvo KOMUNISTAI.Ir ne bet kokių komunistų,o užimančių pačias aukščiausias pareigas,tuometinėje valdžioje.Ir jeigu ne jie,tai neaišku kaip galėjo viskas pasibaigti.Išeitų,kad dabartinis konservatorių sakymas,kad komunistų partija yra nusikalstama reikštų,kad gal ir Nepriklausomybę kūrė "nusikalstamos"partijos nariai.Na jūs visai kliedite.O gal jūs besmegeniai maišote Lietuvos komunistų partiją su sovietų sąjungos komunistų partija?Juk šokome pagal jų dūdelę.

buves spaliukas

buves spaliukas portretas
geriau buti komunistu nei pedofilu konservatorium.paviesinkt KGB sarasus tai puse seimo bus su tuom susietas.

AHA

AHA portretas
Kadangi jis slidus, tai ir paslydo.

ai

ai portretas
ar gali buti blogiau - beretiniai piziiai issirino konservas...

Diagnoze

Diagnoze portretas
Rinksim profesoriu I. Vegele, jei neatsiras tinkamesnis.

user1252122.sites.myregisteredsite.com

user1252122.sites.myregisteredsite.com portretas
Kad ir ką mums toliau meluotų taip vadinami "oficialieji istorikai", kad ir kokius makaronus mums kabintų ant ausų pasaulinio elito užsakymu "melasklaida", tikroji žmonijos istorija nesulyginamai skiriasi nuo tų proto fantazijų rašliavų, kurios sudėtos į dabartinius istorijos vadovėlius ir kuriomis aklai tiki tik tie žmonės, kurie nesugeba savarankiškai mąstyti. Žmonija gyvena visiškoje iliuzijoje ir ignoracijoje apie tai, kas iš tikrųjų vyksta pasaulyje.

kumpanosiai kol kas valdo

kumpanosiai kol kas valdo portretas
Kas galejo blogiausia ivykti Lietuvai, ivyko. Vyksta Lietuviu tautos genocidas ir valstybes griovimas.

Senelis

Senelis portretas
Eilinis konservatorių sukeltas skandalas atitraukti dėmesį nuo kažko kad žurnalistai nepaviešintų.Su šuriku nesigavo ilgiau ištemti rado kitą temą.Man idomu kaip tarybiniais laikais senelis Lansbergis gavo profesoriaus vardą, be komunistų partijos nariavimo,tikrai to nebuvo.

Era

Era portretas
Labiausiai šaukia "gerų darbų" nuveikę toj partijoje čia kaip su Kauno meru žmonės nedurni kaip išrinko taip ir rinks

.

. portretas
Balsavome už puikią asmenybę ir balsuosime.Partinė padėtis neįdomu .

LOJIKAS

LOJIKAS portretas
JUOKIASI PUODAS, KAD KATILAS JUODAS. KONSERVŲ SKALIKAS PANCEROVAS ATRADO . KAULĄ. PANCEROVAI, FAS FAS.

išvada

išvada portretas
Sekančiuose rinkimuose teks pasirinkti tarp komunisto ir jedinstvininkės -kgbistės.

ne komunistas

ne komunistas portretas
Kai ką tikrai paveik, kitų, ne.Palikime Nausėdą ramybėje, tegul aiškinasi pagal savo sugedimo laipsnį. Sovietinei valdžiai buvo reikalingi protingi specialistai nors ir nekomunistai, kurie rado savo vietą be "kokybės ženklo". Ir prof. Ragulskio mokslininkų komandoje ne visi buvo komunistai. Ir tokių mokslininkų buvo daug....

M

M portretas
Bet kaip anksciau nematė , kas prižiūri prieš rinkimus , o pats rėkė prie tanko vatnykai

Gerai, kad "atkasė" kažkas šiuos dokumentus

Gerai, kad "atkasė" kažkas šiuos dokumentus portretas
Jau turėjom prieš tai tokią pačią aršią komunistę ir kgb-tę ir matėm jos darbelius, kurią į valdžią pastūmė tie patys konservatoriai. Nuo tokių vadų Lietuvos valdžioje ar LR seime žmonėms tikrai nėra geriau gyventi Lietuvoje, nes jie rūpinasi daugumoje tik savimi

Gėda

Gėda portretas
Gyventi šitam europos užkampy, niekuom negalima pasitikėt, sako tai buvo klaida, tai kiek žmonių apgavo kurie balsavo, aina nams

vis stebiuosi

vis stebiuosi portretas
komunistų partija - vadovaujanti jėga. Tas buo įtvirtinta net SSSR konstitucijoje. Bet už neregėto masto nusikaltimus ta jėga ne prie ko. Pamirštama kad net sralinas galėjo žudyti ir okupuoti tik todėl kad buvo svarbiausias komunistas.Nusikaltėlių partija nepaskelta tokia. Suprantama - labai daug komunistų valdžioje. O buvusių komunistų nebūna. Tik tie kurie išėjo kojomis į priekį. Kaip koks algirdo mykolas. Kuriam ir vėliava skuduras ir lietuva be SSSR neįsivaizduojama.

nu kodel

nu kodel portretas
jo 'neuzkase' 75 metams,kaip 'dedule' savus 'uzkasdinejo' ?

zigmas`

zigmas` portretas
Taigi tautos atgimimo laiku žemaitis komjaunuolis išauklėtas komunistine dvasia stojo į komunistų žudikų partiją nes tai buvo jau pribrendęs garbės ir melavo visai Lietuvai, kandidatuodamas į garbingas Lietuvos prezidento kėdę ,kad aš esu ne partinis tai kokio melo dar reikia draugui Nausėdai pasakyti ,kad nebūtum Maskvos koloborantas

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
niu pažiūrėkim kokia dabar tauta renka, kaip Patriarchas sakė - elektoratas Pati partija sunaikino savo elektoratą globalizacija ir tautinės savimonės išgujimu, klausimas kokiu tikslu vėl pasirenkami buvę

Nausedijos

Nausedijos portretas
Problema: 1.Komunistu tapo 1988m. Kuomet tik idiotai galėjo stoti. 2. Nuslėpė faktą. Atvirumo visuomenei stoka. Baimė. Prezidentas nėra drąsus. Akivaizdu. 3. Gynyba. Abejotina. Išvada. Eilinis konformistas, stokojantis ryžto. Prezidentu tapęs iš dalies vedamas žmonos ir kai kurių ekonominių grupių.

Marytė

Marytė portretas
Neteisk kitų ir toliau bla bla, kodė žmonės turi kentėt nuo šitų nuopisų komunistų, ar negana, tai rodo žmogaus menkumą, pasistatė stiklainį draustinyje ir tyku ramu, prikurta visokių ministerijų ir departamentų lodariams ir tyku ramu, čia normalu?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
niu kad ir nereikia kokiai pusei rinkėjų tos informacijos, o prieš pat rinkimus vėl gautųsi priešingas efektas, ypač kandidatui iš ciniko kubiliaus partijos, tai ir zonduoja

to ĮDOMU

to ĮDOMU portretas
KAS TAU IDOMU GAIDELI VALDŽIOS KOMUNISTĖLIAI SUSIPEŠĖ O TU ASILE DABAR TURI UŽSIĖMIMA ŠUDA MALTI SAVO KOMENTAIS kAD PROTINGAM ŽMOGUI ČIA NĖR KA IR KOMENTUOTI TOKIE ANT TOKIO KAIP JIE RAŠO ŽODŽIU VIENAS KITA DEGINA TAI KO ČIA TAU DURNELI KIŠTIS BŪTUM PROTINGAS TAI PARAŠYTUM LAUK JUOS VISUS IKI VIENO IŠ SEIMO PREZIDENTŪROS TAI ŠAIKA KAIP PAVILIONIS SAKE TIK KAD NAUSĖDA BUVO PO JO IR PIŠĖS PAREIGU NELABAI REIKŠMYNGAS ŠAIKOJE TIK 3 VIETA

įdomu

įdomu portretas
ar jau visi KGB'istai Lietuvoje parašė savo komentarus po šiuo "straipsniu"? :D

Geras kombo

Geras kombo portretas
Barusevicius glamzo vaikus, o nuseda kankina, verciant vaikus stoveti lietuje be skieciu?

na manyciau NIEKAIP NEPAVEIKTU NAUSEDOS

na  manyciau  NIEKAIP NEPAVEIKTU NAUSEDOS portretas
rinkeju si zinia , JEIGU .... Nauseda rupintusi Lietuva lietuviu tauta, ju gerove , vaikuciu gydymu , pensininku pensijom ,tautieciu algom , medicinine prieziura ..... Bet ,kadangi Nauseda uzsiemes ISIMTINAI TIK UKRAINOS reikalais ukrainieciu suvezimu y lietuva , ju idarbinimu, aprupinimu gyvenamais plotais, ukraininos ginklavimu, jiems milijardiniu sumu siuntimu apiplesinejant lietuviu tauta , savireklama , --todel manau visi SIUS JY NAX... ir dar toliau [ ir visai ne todel ,kad jis buvo komunistu]

vis pro šalį

vis pro šalį portretas
čigonas vis nepataiko į dešimtuką - tai Merkel jam pasaulinis autoritetas, tai į komunizmo skęstantį laivą nusipirko bilietą, tai su maršistais į vieną dūdą pūtė...

Kimas

Kimas portretas
Jei nebūtu nuslėpti gal nebūtu prezidentas galima sakyti pavogti rinkimai

manau esme cia visiskai kita, Pancerovas yra socdemu

manau esme cia visiskai kita, Pancerovas yra socdemu portretas
partijos narys ,ir cia socdemai kersija Nausedai isviesindami jo kazkada buvima KP todel , kad Nausseda tapes prezidentu ,--PIRMAS - atsilygindamas savo ,, tikejimo ,, Guru ,pasventino atbuline data y perzidentus zemakelny lansbirkiu vytuly kadriny KGB stukaciu ,,dedule,,o ne socdemu pirmojoi prezidentine liade pani Grzibowska......

jo

jo portretas
o “vadovas” zemgrobergis bent sorriukas” pasake, kad ne tik komunistas buvo, bet komunizmo ideologijas platino, cia tai kosmosas, o ne nausedos reikalas, is koncervu snarglio burbulas puciamas

Edmas

Edmas portretas
Ar pagaliau atsiras padorus nors vienas žurnalistas,kuris tiesiai šviesiai parašytų:Nausėda mus išdūrė

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
myslinu - kaip paveiks moteriškąją giminę konkurentas į prezidentus Reiktų nusilakuoti batus, išsitiesti, nesusmukti kūnu ir žvilgsniu, nepriekaištingai apsirengti ir šypsotis Po to - visur turėti šalia žmoną, kurią moterišku požiūriu vis galima pakritikuoti , pačiam būti lyg nuošaly Pasiturinčiu ir saugiu Paskutinę sekundę prieš užbraukiant biuletenį suveiks įprotis ir genai Nuslėpta informacija apie jaunystės klaidą pasąmonėje kels labiau užuojautą atleidimą, juolab kad ir kiti negeresni

:)))

:))) portretas
o nebuduliai balsuoja tik uz pedopartija...

Anti KGB

Anti KGB portretas
LT buduliai atmintimi ir padorumu neblizga. Ju lozungai: padlaiziavimas, prisitaikymas, gobsumas, vogimas, pavydas ir t.t. isrinks vel sita komuniuga, kaip ir pries ji rinko Tevynes isdavikus komuniugas. LT buduliu politinis mastymas: Tegyvuoja amziams pilnas lovys edalo, nesvarbu kas mus gano ir skerdzia. Valio

Na

Na  portretas
Ką Nausėdaiti lipa viskas į viršų gražu o dar prezidentas ir prie ko čia mamos atkalbinėjo jei būtum neieskojes naudos sovietų laikais kaip jūs tuos laikus vadinat tai ko gero mažai ką būtum ir pasiekęs gerai buvo tais laikais

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Jau dabar tikrai per rinkimus aš mano draugai ir pažįstami tikrai balsuosime už PREZIDENTĄ GITANA NAUSĖDA, bet tik ne už jokias liunzbergu šutvės padugnes !!!!

Ar

Ar  portretas
Tik sustipres koncervai visais budais bando savo konkurentus sunaikinti politiskai

durnių laive nieko naujo

durnių laive nieko naujo portretas
Jis nuvertėjo ne dėl "komunisto", nes turbūt daugiausiai būtent konservatyno tarpe yra tokių, kuriuos galima apkaltinti tiek už komunistavimą sovietmečiu, tiek už bendradarbiavimą su kgb ir jie neva vis tiek čia labai populiarūs, bet Gitanas pasirodė esąs bailys, iš baimės kad jo nesuėstų konservatynas - ėmė kaip beprotis kiauksėti už anglosaksus ir pradėjo kaip pašluostė tarnauti jiems netgi paminęs Lietuvos interesus, galvojo, kad tai jam padės.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Kaip jau tos kartos keitėsi: seime daug buvusiųjų komunistų partinos narių ir dabar dar jų vaikų! Kokiose šeimose augo tie vaikai,lai abu ar vienas iš tėvų komunistų partijos narys?! Kokios tos šeimos vertybės buvo, matome per dabartinio seimo stumiamų įstatymų turinį! Juk jie sulindo į tą partiją dėl savo gerovės: lengviau siekti karjeros, materialinės šeimos padėties pagerėjimas, lengbiau išvažiioti į užsienį pailsėti ir t.t. Las atsitiktų dabar kilus suirutei? Tokie žmonės taip pat rinktųsi savo interesus- ne valstybės! Turime politikus be vertybių, ne pilietiškus!

Kakutis

Kakutis portretas
Tai kiek kartu zigasnukis nuciulpe gintanui, kad bukalaurai taptu ministrais?

Tiesiog

Tiesiog portretas
Isdure ,GITANUKAS VISUS KURIE BALSAVOM UZ JI.Bjauru. Susiktas melagis

Anonimas

Anonimas portretas
Tiesa tokia, kad sovietmeciu buvo daug tokiu, kurie del karjeros ir siltos vietos galejo parduoti Motina, Teva ir Tevyne. Vienu sirdyse buvo trispalve - jie karjeros nepadare, nes nebuvo patikimi,, o situ karjeros vergu sirdyse - raudona veliava su pjautuvu ir kuju.

Šitas

Šitas portretas
Žmogus yra šlykštynė

Kkk

Kkk portretas
Komunistų partija geriau skamba nei pedopartija dėl to irgi jiems nėra šansų tapti prezidentais,o šiaip dauguma seimunu buvo kpss ar kgb

  portretas
Mes su tavimi Prezidente.Nieko tai nekeičia.

Purmaliai

Purmaliai portretas
geriau patylek kolhoznike !

"Dėdulės" biografija

"Dėdulės" biografija portretas
užslaptinta 75 metams. Manau,kad Ožio darbeliai baisesni, negu to,smulkaus komunistėlio, Nausėdos.

Kaip sekasi lenzbergo

Kaip sekasi lenzbergo portretas
Inicijuotam uzslaptinti 75 metams KEGEbistu sarasui??

taigis

taigis  portretas
žemkalnis - birželio sukilimo dalyvis,dalyvavo tiesioginėje kovoje prieš komunistus, komunalinio ūkio ministeris. Kas jam už tai - pastebėjimas. Plius prestižinį darbą tarybų valdžia davė. Už menkes nuodėmes - inete užtakų kaimas. Sucholskienės visa šeima į Sibirą. Nes stribai su miškiniais susišaudė jų žemėje. 10 ar 20 dešimtinių turėjo, plotas nemažas bet kalti. Ūkininkas barkauskas turėjo 16,4 ha žemės. Pora kaimynų paskundė kad valaką. Neišvežė , bet į Marijampolės sunkiųjųb darbų kalėjimą.Uošvio brolis pasislėpė nuo armijos miške. Visa šeima į Sibirą. Už niekus - į Sibirą. Kovotojui prieš tarybų valdžią - neišpasakyta tos valdžios meilė. Tik tarnyste KGB galima tokią meilę paaiškint.

Edmas

Edmas portretas
Na,ar atsiras nors vienas padorus žurnalistas,kuris parašytų,kad Gitanas mus išdūrė

Kas, \\\\\\...//////

Kas,   \\\\\\...////// portretas
čia tokio,kad komunistas,blogai tai,kad jis tik lanzberginei gaujai dirbo ne Lietuvai ir ko paskoje išmetė kaip musę iš barščių.___Vargu dabartinėje "valdžioje" rasi ne komunistą,ne KGB'istą,ar jų buvusių tėvų ar senelių atžalos "darbuojai",kaip Čmil.

pastebejimas

pastebejimas portretas
Nors komunistu Landsbergis nebuvo,bet po uzsienius tai vazinejosi ir nama tevui sovietai sugrazino...

Taip

Taip portretas
Kažkodėl dėl tos rėksmingos kompartietės artistėlės valdžiažmogos nekelia triukšmo? Ar galima ja pasitikėti?

yra asilėlių

yra asilėlių portretas
kurie neskiria komjaunimo nuo partijos. Skirtumas tame kad į partiją priėmė ne kiekvieną šūdžių. Dar ir rekomndacijų reikėjo. Į Komjaunimą galėjo paprasčiausiai įrašyt. Neklausę nei noro nei pageidavimų. Su klasioku nestojom. Visa klasė komsomolcai, mes ne. Po metų auklėtoja - važiuokit į rajoną, parsivežkit komjaunimo bilietus. Irašė be mūsų, be stojimo pompastikos.

na o ožkelytės kokia moralė

na o ožkelytės kokia moralė portretas
Įstojo tais pačiais. O prasimuė iki LKP CK. Už kokius nuopelnus? O dabar kolaborantė iš lietuviškos rentos gyvuliuoja.

Tai KIENO

Tai KIENO  portretas
Tas nauseda nupirktaa nejau jankiu o buvo komunistas???? Viena DALYKA pastebejau kad tie KURIE nesiskiepijo VISIEMS MYZALAI ANT SMEGENU. Gali diskutuoti bet kokia tema jiems visuomet plaukioje makaulese SKIEPAI!!! EIKIT PAS TUOS KAS JUOS PALEIDO IR LOKIT .Sitiek zmoniu ismire VIS VIEN KEPENIO TRYDA VARO!

Moralė

Moralė portretas
1988 m. susikuria Sąjūdis. Tais pačiais metais stoti į KP gretas... kokia žmogaus moralė, kokios vertybės?!

europietiškos šlykštybės

europietiškos šlykštybės portretas
Blyn, 30 metų visuose kampuose triūbijama - "vakarietiškos demokratinės vertybės", "vertybės", "vertybės",... Bet per tuos 30 metų dar niekas nepateikė tų "vertybių" sąrašą... O kai žmonės bando patys suprasti, kokios čia tos "stebuklingos vertybės", tai suranda vienintelę - "πydεrai turi būti valdžioje" ir totalinį rasinį dar likusių baltųjų europiečių genocidą... Daugiau nieko...

eilinė jankių okupantų mazgotė

eilinė jankių okupantų mazgotė portretas
nuosėda eilinis debiliukas, nupirktas, kad lotų pagal sistemą. Tas pats buvo per covid aferą. Atsirado daug "ekspertų" kurie plėšėsi už nuodinguosius skiepus, reikalavo vos ne uždaryti į konclagerius nesiskiepijusius. Jie bet ką los už pinigus. Vos tik pasikeistų valdžia, jie išvertę skūrą jau lotų ant dabartinių darbdavių.

Kagi

Kagi portretas
Nauseda karjeristas,manau jam nusispjaut ant visos Lietuvos jam svarbu kad JIS prezidentas. Sakyciau visiems reiktu pries atiduodamt balsa PAGALVOTI.O UZ TAI KAD NUSLEPE SAVO BUVIMA KOMUNISTU PARTIJOJ tai tiesiog slykstu. JIS samoningai apgavo rinkejus.Nezinau KAS Sita suda iskase konservai ar kita partija ,PADARE TEISINGAI !!!! TIK su Anusausku Landsbergiokas lai neskuba .NES IRGI buves!!!! O dar ir zmonele trinktelejus. Taigi…..

Juozukas

Juozukas portretas
Kiek vatnikų net kuriems Janutienė autoritetas...ir varo ant profesoriaus...o komunųstėlis AMB net neminimas, kuris meilužei turtus vogė ir prasigėręs brinktelėjo, o čigonas tipiškas kajeristas...bankininkas prezidentas...

to Tarp kitko...

to  Tarp kitko... portretas
komjaunimas tai yra komunistinis jaunimas buvo nepartinė organizacija???Metu atradimas visi Lietuvos cibuliai tavo:))))))))))))))

Joptvaiša

Joptvaiša  portretas
Mūsų čigoniuks (prancūziškai čigonas Gitanas) dabar yra aukštas gražus ir raudonas žmonos žaisliukas

vilko šešėlis avis pjauna

vilko šešėlis avis pjauna portretas
taip yra tik labasranijoj. Paskelbia nusikaltėliais kūjį su pjautuvu. O nusikaltėlių partija, nusikaltėlių, baisesnių už nacius - niekuom dėta. Nei už žudynes, tremtis, okupacijas, krapų holodomorą sukurstytus karus. Vadovavo nusikaltiman ne NKVD, vėliau KGB. Vadovavo komunistai. Buriai, atimti grūdus iš krapų - vadovavo partinis, tada vietos aktyvistai ir kareiviai.Net NKVD vadai, jagoda, be partinio stalino parašo buvo niekas. Susiraskit jo nutarimą "amžina tremtis".Prancūzai kolaborantus korė. Maršalas Anri Filipas Petenas gavo tik iki gyvos galvos už ypatingus nuopelnus Prancūzijai per WW I.Kuris čia mūsų partinis tiek nusipelnė?

JULIUS

JULIUS portretas
KOKSMŪSŲ VADAS BALTAS IR PUKUOTAS KOKTU JO KLAUSYTIS VISI KALTI TIK NE JIS PATS

As

As portretas
Paveiktu,jei apsivogtu,o dabar...Uz ji balsuoja gyvene tais laikais,todel supranta...

apsimetėliai

apsimetėliai portretas
O štai apsišaukėlis "valstybės vadovas", LTSR profesoriu nuo Masklvos paskirtas, iškilus marksizmo dėstytojas, bet žurnalistų nei kiek nedomina šitos jo peripetijos, niekada nepaklausia apie keistas jo patogios egzistancijos LTSR aplinkybes, apie partijos privilegijas ir premijas, apie keliones su tremtine Gražina po kapitalistinius kraštus, apie tai, kaip komunistų globojamas buvo jo tėvas, kadais buvęs komunistų keikiamos Laikinosios vyriausybės ministras. Tiesiog, paslapčių brūzgynas, bet niekas nedrįsta apie jį užsiminti, išskyrus R. Janutienę

žurnalistai piliečius laiko idiotais

žurnalistai piliečius laiko idiotais portretas
eilinį kartą pučia visiškus vėjus, aiškiai bandydami nuslėpti kažkokia visiems brangiai kainuosiančią aferą

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Jau uZZombinti koncerVatroliai saučia komentuoja matyt soVietinis oZio ferma atidirbinėja slaptuma KGB.

nuomone

nuomone portretas
tegu buna valdzioje vis tokie kaip yra PREZIDENTAS tai apkaltu niekam nereikes o kad ,,,,,,koncervai ,,,,,,ant jo puola tai cia ju biznis prezidentas nei vagis nei sukcius nepildo savo kiseniu kaip kiti vadovai viskas bus gerai

as

as portretas
Aukstas,grazus? Jis man struti primena savo isvaizda,vos kas galva i smeli,o uzsienyje savo plunksnas rodo,nusispjaut man komunistas jis ar sajudininkas,ne jam prezidentu but,cia kietas kumstis ir tvirti kiausiniai reikalingi,o pas ji nei vieno nei kito nera,kitaip seniai butu pakeites visa sutve valdzioj

Dva debila eto sila

Dva debila eto sila portretas
Kodel vietiniai dvokiantys homosovietikai ir šiaip defektyvūs taip bijo žulikų konservatorių,pavydi ar jaučia artimą sielą?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
dar Tapkiaus tapkių pagalba, Smetonos gerovė, televižoriaus ekonomisto vajus , aukštumas ir batų blizgesys - kai aplinkui --- ūūūūū Kubiliaus grėsmė

Skeletas spintoje

Skeletas spintoje portretas
Sklinda gandai, kad Lietuvoje norima pradeti laidoti radiacijos turincias atliekas? Ka i tai "prezidentas", gal dar nezino?

Taigi...

Taigi... portretas
Dabar jau visiškai aišku,kodėl Nausėda taip nekenčia konservatorių.Kaip nekenčia ir visi stribų palikuonys.Įdomus jo atsakas ir Skverneliui,nepateisinusiam jo partiškumo nuslėpimo.Atseit,Skvernelis buvo jo konkurentas prezidento rinkimuose,vadinasi,jis dėl to kerštauja.Vis tik aiškiai pasirodė,koks silpnas žmogelis mūsų prezidentas.Nesvarbu,kad daug kam jis aukštas ir gražus.

Anonimas

Anonimas portretas
Nepaveiks niekaip gal but keleta neadekvaciu.Nes ne tik komunistai komsorgai po nepriklausymybes gavo auksciausius valdzios postus bet ir KGBistai tapo uzsienio reikalu ministru net paciam VSD vadovavo kadrinis KGB karininkas.

Tadas iš Darbėnų

Tadas iš Darbėnų portretas
Aš ir mano šeimos nariai nežinodami, kad jis smaugikų raudonskūrių partijos narys, balsavome už jį rinkimuose. Tokios klaidos daugiau nedarysime. o dabar dar pasiteisinimų ieško, durnina žmones . Šlykštu klausyti.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Tas Jonas Lietuvis kur rašo KonCervatoriai akivaizdžiai daro klaidas rašyboje, bet didžiausia gyvenimo klaida, kad ko kera, nugyveno Brisiaus gyvenimą bevizgindamas uodegą. Visą gyvenimą esu nepartinis ir nekomjaunuolis, tik teko būti spaliuku. Narkotikų nepardavinėjau, tad ir Kolumbijos mafijai nepriklausau. O mano požiūriu nedidelis skirtumas tarp mafijozo ,SAU ir mafijai naudos siekiančio pardavinėjant kokainą , ar įstojusio bet kuriuo laikotarpiu į komunistų partiją siekiant sau naudos ir tuom platinant Raudonąjį marą . Padorios visuomenės akyse tokie veikėjai buvo laikomi puolę į purvą. Ne visi buvo tokie kaip Antanas Terleckas , bet stuburą tiesiai belaikančių buvo Lietuvoje daugiau nei komunistų. Bent jau iš savo aplinkos žinau ne vieną dešimtį, kas leidžia daryti šią išvadą.

na

na portretas
kaip ten bebūtu , vis tik už koncervatorių , kad ir Anušauską , nebalsuosiu , o koncervai užuot loję ant Nausiedos tegu išslaptina savo kgb-istus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kvailas klausimas. Nausėdos nuslėpta informacija apie Komunistų partiją jau paveikė rinkėjus. Tą geriausiai parodo komentarai. Kas sovietinės okupacijos metais nukentėjo nuo komunistų ir buvo represuoti patys ar jų artimieji ir Nausėdą laikė „savu žmogumi“, dabar tokiu nebelaiko. Už tai Nausėdą „savu žmogumi“ pradėjo laikyti taip vadinama „Kremliaus šunauja“ (sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kiti priešiški Lietuvos nepriklausomybei elementai). Kaip pasikeitė Nausėdos rinkėjų santykis parodys ateinantys Prezidento rinkimai.

bronislovas

bronislovas portretas
na as stojau 1970 i komunistu partija ir zinot kaip.pirma parasiau pareiskima i kandidatus,metus turejau but avinelis jokiu nuobaudu.po metu turejau gauti tris komunistu rekomendacijas ir po visokiu priesaiku prieme.idomu kodel tas lietuvis pancerov jei mate nausedos pareiskima neraso kas ji rekomendavo i ta partija.o ir nauseda tyli.o but idomu suzinot kas tie rekomendatoriai.bet kokiu atveju balsuosiu tik uz nauseda.....

Kęstas

Kęstas portretas
Komunistiniai polinkiai nėra tik jaunystės klaida. Juose visas gyvenimas. "Šiame fone nerimsta vidiniai politiniai skandalai. Taigi kovo pradžioje pasirodė knyga „Informatorius ir prezidentas“, kurioje pasakojama apie dabartinio valstybės vadovo Gitano Nausėdos rinkimų kampaniją. Teigiama, kad jį finansavo Švedijos bankas SEB, banko darbuotojai ir klientai buvo įkalbinėjami tapti Nausėdos rėmėjais. Be to, politiko kandidatūrą palaikė ir Baltarusijos įmonės, Klaipėdos uoste gabenusios trąšas. Atsidėkodamas Nausėda tuomet esą bandė blokuoti sankcijas šioms įmonėms." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Nuomone

Nuomone portretas
Manau, kad Nauseda labiau pažeidė Konstitucija negu Paksas.

pritariu

pritariu portretas
> APGAILĖTINA. Tai jau taip - balsuosime už Sąjūdietę, disidentę, tremtinę ir patriotę Dalią :)

Anima

Anima portretas
Nausėdai kaip ir Gražuliui visada dėl visko kalti konservatoriai.Bet Panceris,kuris atskleidė šią Nausėdos ppaslaptį, juk visai jis joks konservatorius.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Nausėda eilinį kartą pasirodė esantis paskutiniu liurbiu,jeigu jau susikūrus Sąjūdžiui stojo į komunistus.Pateisinti galima daugelį,kurie į tą partiją dėl vienokių ar kitokių aplinkybių įstojo gerokai anksčiau,kai negalėjo net įsivaizduoti,jog Lietuva kada nors gali išsikovoti laisvę.O Nausėda,pasirodo,bundant visai Lietuvai, dar nesusivokė,kas aplinkui vyksta.Netikiu,kad jis meluoja stovėjęs Baltijos kelyje,kuo ne kartą gyrėsi.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
dar iš patarėjų gana greitai išėjo gen ltn Jonas Vytautas Žukas

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
AR NAUSĖDA KENKIA LIETUVAI ? TIKRAI NE .TAI KO CIČ ŠOKINĖTI.?

2 na

2 na portretas
aisku, bartaska zymiai geresnis pedopartijos kandidatas...

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Kaži kieno užsakymu nušaldė Karoblį su Linkevičiumi -- krašto aps ir užsienio ministrus ?

Gėda

Gėda portretas
Nepaveiks mąstančių rinkėjų, nes žurnalistai vanagai patys š*de įklimpę iki pažastų. Kas nuo to keičiasi, skaistuoliai parašykite apie save, tai gal ir įdomybių rimtų būtų, dabar visos žiurkės patarėjos ir patarėjai iš urvų lenda, o žurnaliūgos tą temą musolina, pakeisdami tik antraštę.

na

na portretas
vistiek mes balsuosim uz nauseda arba uz vegele,kaip balsavom uz Visvalda.o dar gerai butu kad dalyvautu Pinskuviene.....svarbu tik ne konservatniku kandidatas....

nor

nor portretas
Amoralu nurasyti viska kad buvo "tokie laikai". Mes visi gyvenam "tais laikais" tik vieni giedojo ditirambus partijai ir vyriausybei, buvo pionieriai, komjaunuoliai , komunistai o kiti - ne. Tie, kurie nebuvo lojalus nepadare karjeros. As nebuvau nei spaliuke, nei pioniere nei komjaunuole nors visur mane gruste grudo mokytojai. Daug del to prisikentejau. Mano sunus taip pat nepriklause jokioms organizacijoms ir mokykloje buvo ujamas. Ne visi "tais laikais" palaike ir pritare okupacijai.

SPALIUKAS LENINO ANUKAS

SPALIUKAS LENINO ANUKAS portretas
MES BERNIUKAI IR MERGAITES ESAME DRAUGAI. SAVO BURIO GARBE GINAM BUM TARA TA TIDO. TOKS EILERAŠTIS BUVO PIONIERIAMS.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Stebėtojo --- komunistas pogrindininkas - geriausias komentaras 32 metai pogrindyje 3 kartus už Sniečkų -- Berija apšalo kaip Karoblis su Linkevičiumi -- litovcams px

KAS GIME 1989 IR VELIAU KOMUNISTU PARTIJOS NEBUVO

KAS GIME 1989 IR VELIAU KOMUNISTU PARTIJOS NEBUVO portretas
O PRIEŠ NEPRIKLAUSOMYBES PASKELBIMĄ BUVO VISI KOMUNISTAI, NES BUVO TOKIA TVARKA. DABAR LAISVES, IŠKRYPELIŲ TVARKA IR AIŠKU KARĄ SUKELTI. NIEKO NAUJO ŠIAME GYVENIME. JEI NE KOMUNISTAS, TAI TADA IŠKRYPELIS.

RINKEJAI ,,DES" ANT TOKIO ,,TIPO" PREZIDENTO

RINKEJAI ,,DES" ANT TOKIO ,,TIPO" PREZIDENTO portretas
Ka gi AUKSTAS IR GRAZUS ( is dalies VATNIKAS, nes esi komunistu partinis), jei nori savo nuodemes nuplauti, tai ,,prispauskite" seima, kad atsauktu ta uzslaptinta 75m. KGBistu sarasa. Tada busi tikras vyras, tikras prezidentas o ne mazgote....

seno šūdo problemos

seno šūdo problemos portretas
Nesvaikit, pas mus vaidina ale patriotus, bet renka 75-iems metams save įsislaptinusius kgb patriotus, jų bendradarbius ir jų ataugas, kgb dėdules, dabar mutavusius į "nekgbistus", bet su ta pačia smarve. Prancūzijos tauta kovoja dėl visų europiečių gerovės - prieš švabinę pensijų reformą, o pas mus dar vis senų problemų šūde plaukioja ir subinės nepakrutina, kad save apgint.

LIETUVOS TAUTOS VARDU

LIETUVOS TAUTOS VARDU portretas
GRIŽS ROLANDAS PAKSAS IR PRADESIME DARYTI GELEŽINE TVARKA LIETUVOJE-SU KOMUNISTAIS,LIBERALAIS IR KONSERVATORIAIS -JOKIU KALBU-ŠIUKŠLIU MUMS NEREIKIA VALDŽIOJE.

Zinau- L. Linkevicius bus prezidentu

Zinau- L. Linkevicius bus prezidentu  portretas
Brazauskas buvo pirmas kompartijos clienas, Dalia - partinės mokyklos dėstytoja, Gitanas- eilinis komunistas, o L. Linkevicius komjaunimo sekretorius... Progresuojam :)

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Lietuvoje TSLDK koncervatoriai užslaptinti 75m kgb .

Keista, kad Skvernas neatskleidė Nausėdos

Keista, kad Skvernas neatskleidė Nausėdos  portretas
Dalyvavimo kompartijoje. Skverniuks, buvęs policijos generalinis, buvęs premjeras, garantuotai žinojo apie šį Gitano vojaza.... Skvernas juk dalyvavo prezidento rinkimuose, jei būtų atskleidęs, kad Gitanas slaptas komunistas, turbūt būtų į 2 a turą išėjęs.... Bet neatskleidė... Mhmm, keista

to tarp kitko

to tarp kitko portretas
Pasakų nesek dėl prievartos į komjaunimą. Spaudimas buvo tapti pionieriumi, o komjaunimas - ką tu padarysi maištaujančiam paaugliui? Pusė klasės stodavo, pusė ne. Nors pionieriais buvo visi. :) Juokinga buvo Raselei Juknevičienei meluojant, jog ją privertė įstoti kartu su visa klase. :)))) Norėjo daryti karjerą ir pirmoji nulėkė rašyt prašymą.

Priklausys, kas išeis į 2 a turą

Priklausys, kas išeis į 2 a turą  portretas
Jei Nausėda su skverų, tai turbūt už Nausėda balsuosiu. Nausėda su $imonyte, tai gal ir $imonytei balsą atiduosiu. Kartėlis po nuslėpto komuniagu partijos narystės...

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
JIS NEBUVO KOMUNISTŲ PARTIJOS NARIU , O BUVO PRIIMTAS K A N D I D A T U Į JUOS METAMS LAIKO , ,GERAI SKAITYKIT DOKUMENTĄ , TEN PARAŠYTA ''KANDIDATU'' , O JUO BŪNAMA TIK VIENUS METUS ,PO TO TURI BŪTI NAUJAS PRAŠYMAS IR VISAS PRIĖMIMAS IŠ NAUJO , konservatoriai to žodžio bijo kaip žydas kryžiaus .

Tarp kitko...

Tarp kitko... portretas
Gal nereikėtų lyginti komjaunuolius ir TSKP narius.Kas tais laikais mokėsi,prisimena,kad į komjaunimą kai kuriose mokyklose beveik prievarta suvarydavo.Be to,kas prisimenat,komjaunimas buvo nepartinė organizacija.

Ne Dzin skų Untans - Ne komunistas

Ne Dzin skų Untans - Ne komunistas portretas
todėl Gitanui jokių šansų

Kaziux

Kaziux portretas
Net neabejoju,kad Kovo 11-osios signatarai 90 procentų TSKP nariai. Tai atimkite iš jų rentas.

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių