V. Rupšio buto nuomą iš sūnaus už butpinigius prezidentas vadina klaida

Grįžti į straipsnį

Isvada

Isvada portretas
Kokia geda. Ka jau ir bekalbet…

Tadas

Tadas portretas
Ko gero teks atimti pilietybe....

Dumas

Dumas portretas
Ar ne per daug klaidu? Ir visi laimingi… :(

to Smetoniškai

to Smetoniškai portretas
Tik žydams leistina "pirkti pas savus" - kitu atveju tai bus antisemitizmas...

jo

jo portretas
klaida del kurios niekas nekaltas ir atsakomybes jokios nebus... tai kam dar liezuvi ausint? plauki kaip sudas pasroviui ir plauk nesmirdejas

smetoniškai

smetoniškai portretas
prieš 2 pasaulinį karą buvo populiarinamas laikraštyje toks šūkis: "Lietuva nepražus, jei pirks savi pas savus", tai gal Vadas tęsia tą tradiciją, kad nepražūtų?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
tai įkurdinkit rezidentūroje kokį vargšą kiemsargį už nuomą

Anonimas

Anonimas portretas
kažkas atsirado kuriam reikia vietos aukštuose postuose .

Anonimas

Anonimas portretas
PINIGU VOGIMAS SU SURINKTAIS IS SIUKSLINIU CEKIUKAIS IRGI KLAIDA???TURBUT VISOS VAGYSTES LT KLAIDOS?NES PRAVIENUOSE TIK VISTVAGIAI

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
o kaip su privataus namo apsauga, ponai prisiekusieji tarėjai

>

> portretas
> Skirtumas toks, kad galimai butas tik teoriškai sūnaus ir nuomojamas už mokesčių mokėtojų sumokėtus pinigus, kitaip sakant pinigų plovimo schema , o rezultate per kokius 15 metų mokesčių mokėtojai sumoka visą sumą už butą. Tiesiog komunizmas "patriotams".

turėsit prievolės tvarka eiti į karą ir apginti kapitalizmo

turėsit prievolės tvarka eiti į karą ir apginti kapitalizmo portretas
Užuot burnoję ant Vado, nepamiškit, kad turėsit prievolės tvarka eiti į karą ir apginti šiuos kapitalizmo iškovojimus !

Palaikau kariuomenės vada

Palaikau kariuomenės vada portretas
Koks skirtumas jums iš ko jis nuomuojasi kambarį? Kiti sako,kad pas sūnų ir taip galejo pagyventi.Tai palaukite.Zmogui reikia naudoti vandenį,dujas,elektra ir tt Visi žinome,kad nemokamu pietų nebūna. Iš kitos puses tai už tuos 500 gal ir nelabai rasi kitur. Užpuolėte žmogų lyg vanagai.Paziurekite į tuos,kurie daro žymiai žymiai didesnius nuostolius valstybei. P.S.Jeigu tai galime vadinti nuostoiu!!!!!!

Nulis

Nulis  portretas
Nu ir Afganistanas Irakas taip kelios sudėtingesnės misijos. Idomu ka jis ten istikro veikė. Panašu daros kad eilinis kaimo lapas

pagalvojus

pagalvojus portretas
Tas pats , kad pats sau butą nuomotum, paprasčiausia vogimo schema. Nuperki butą esą sūnui ir nuomojiesi už valstybės - piliečių pinigus, taip į metus apie 6000 e sukapsi, per 20 metų butas išpirktas ir dar jame galėjai gyventi. Fantastiška patriotizmo išraiška.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Visi kažkokie šliužai- bijo daiktus įvardinti tikrais vardais! Juk tai yra nesąžininga nuoma! Nepadorus kariuomenės vado elgesys! Ir tai vadinama klaida? Ar tokiame amžiuje ir tokiose pareigose tai vadinama klaida? Kažkoks visų galvose nesusipratimas! Tau yra nesąžininga, nepadoru, apgaulinga, nepilietiška, išdavikiška - tai menkystų bruožai! Kokia ta mūsų kariuomenė tada?!

anonimas

anonimas  portretas
Visi plauna pinigus kaip kas moka ir gali ir leidžia tai daryti teisės aktai. Juk labai panašiai buvo ir Viešojo saugumo tarnyboje ir labai daug metų. Tik atėjęs naujas vadas R.Pocius atlikus auditą, nustatė,klad pareigūnai irgi gauna butpinigius, o viename name Vilniaus rajone buvo registruoti ir rodė ,kad sudaryta sutartis su 20 pareigūnų. Tačiau aukšti pareigūnai, kuriem taikomi labai aukšti reikalavimai vistiek gundosi ant apgavystės ir gauti pinigų. Tai reikia išgyvendinti, nes tai kenkia sąžiningumo reikalavimams, Manau,kad ir daugiau tokių pareugūnų dar rasime, kurie sudarę sutartis su giminaičiais.

Dampis

Dampis portretas
Tai koks skirtumas iš ko nuomojasi? Iš sūnaus - dar geriau! Gal iš tėvo mažiau ima, negu iš ktų imtų. Svarbiausia ar jis turi, ar neturi kur gyventi ir ar reikia jam nuomotis butą.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Ir visoms tarnyboms ten patogiau

Anonimas

Anonimas portretas
o tai kaip su Vyriausiuoju Kariuomenės Vadu - ar jau naudojasi rezidentūra, kur apsauga vykdoma ir pigiau ir kokybiškiau?

Galerijos

Daugiau straipsnių