M. Skuodis apie trąšų tranzito tyrimą: kai kurie politikai suinteresuoti dar pasišildyti ugnyje

Grįžti į straipsnį

SS

SS portretas
Na ka Lietuvos šudmaliai, smirdit net labai ožys ir jų partija sau ant barzdos pamyža tai jaučia smarve visa Lietuva.

Džiaukis

Džiaukis portretas
Moliuske kad šį kartą nepakliuvai. Ir tylėk į dėmesio centrą nelindęs

Ups :) klaidelė :) Nekuklus ir liberalas :)

Ups :) klaidelė :) Nekuklus ir liberalas :)  portretas
Ekonominkos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės parlamentinės veiklos išlaidos siekė virš 12 tūkst. eur.

Skuodžio partijos ministrė nesikuklina :)

Skuodžio partijos ministrė nesikuklina :)  portretas
Virš 20 tūkst. eurų išleido aplinkos ministras Simonas Gentvilas, kuris taip pat lėšas skyrė transporto priemonės priežiūrai, kurios siekė 6543,14 eurų. ir pirko viešosios informacijos rengėjų teikiamas paslaugas už 3985,4 eurų.

Eimutis

Eimutis  portretas
Aš senas žmogus. Ir keistas tas triukšmas dėl baltarusių trąšų. Reikia sankcijų, uždrauskime Lietuvos įmonėms pirkti baltarusių trąšas. Bet tranzito liesti nevalia. Yra trąšų pirkėjai kitose pasaulio šalyse. Ar jie gali apsieiti be baltarusiškų trąšų. Susipikome su Kinija ir norime susipykti su kitais?

Švieskitės , bemoksliai patryjotai ..

Švieskitės , bemoksliai patryjotai .. portretas
Ministrai, kurie yra ir Seimo nariai, gauna vieną ministro atlyginimą, kuris, neatskaičius mokesčių, siekia nuo 4200 iki 5600 eurų. Tačiau ne vienas jų nevengia pasinaudoti ir Seimo nariams skiriamomis kanceliarinėmis išlaidomis, kai kurie Seimo biudžetą patuština dešimtimis tūkstančių eurų.

O kas dėl kontrabandos , nesupratau

O kas dėl kontrabandos , nesupratau  portretas
Lietuvoje muitinės nėra ? Patikros ir ten nevykdomos ? Alio , ministre konservatore Bilotaite ! :))) Apgailėtina vyriausybė !!! Pati blogiausia , nekompetingiausia , apie " skaidrumą " ar gebėjimą prisiimti atsakomybę , net nerašau .

Apie kokią seimo politikų

Apie kokią seimo politikų  portretas
atsakomybę rašote ? ŠIOS VYRIAUSYBĖS MINISTRAI YRA SEIMO NARIAI !!! Alio !!! Tuk tuk ! Smegenų yra ? :))) Ar jie " nežino " apie dvigubas algas ? Jei algos už du , tai ir atsakomybė ŽINOTI turėtų būti dviguba !!! :)

Šalin nuo valstybės valdymo nekompetetingus ministrus

Šalin nuo valstybės valdymo nekompetetingus ministrus  portretas
Matome visiškai atvirkštinį vaizdą – apie jokį skaidrumą kalbėti negalime, o klausimų, kuriuos girdime, išties labai daug. „Lietuvos geležinkeliai“ sako viena – teikia tam tikrus faktus, pakankamai aiškiai ir sklandžiai, pateikdami chronologinę seką. Panašu, kad, pagal jų pateiktą informaciją, tiek susisiekimo, tiek užsienio reikalų ministrai, tiek premjerė VISKĄ ŽINOJO “, – Seime žurnalistams vardijo D. Gaižauskas.

Skuodi

Skuodi portretas
Jau dabar gali stabdyti traukinių eismą. Ne sykį patys sakėte, kad įtariate, kad cigarečių kontrabanda į trąšų vagonus jau yra pakraunama Baltarusijoje pačioje trąšų gamykloje. Todėl traukinius, kuriuose nors viename vagone aptinkate cigarečių dėžę, tokį traukinį apsukti atgal, kad gamykla išsiimtų savo šiukšles, nes mes nenorime teršti Lietuvos gamtos, degindami svetimas šiukšles.

labai teisingai Skuodis šneka

labai teisingai Skuodis šneka portretas
Seimas vykdo politiką, o vyriausybė j įgyvendina. Tas pats galioja sankcijų politikai. Seimas turėjo sukurti sankcijų politikos žaidimą - kokie įstatymai, kokios tarnybos ką daro, kas ką tikrina. Dabar vyriausybė buvo įstumta Seimo į nežinią. Vyriausybė šiaip taip politiniame ir verslo rūke sugalvojo kaip ką padaryti. Visą tai jau aiškiai matydami, Seimo nevykėliai sugalvojo dar sau "užsidirbti politinių balų iš vyriausybės darbo.

Prie ko politikai

Prie ko politikai portretas
Kai Dulkio šaika bando organizuoti geležinkeliams kroviniu tranzita iš eurpopos per Kauna i Klaipeda:) Nu aš visko girdejau Bet čia jau dugnas.

Galerijos

Daugiau straipsnių