Naujausi partijų reitingai: didėja skirtumai tarp lyderių

Grįžti į straipsnį

Balsuosiu

Balsuosiu portretas
Už prof Eduardą Vaitkų ir jokie reitingai man neįdomūs ,nes niekad gyvenime manęs ir mano aplinkos niekas niekada neapklausė

Rimtas rinkejas

Rimtas rinkejas portretas
Kad ir kaip nekencia prokremlines shiuksles konservatoriu ,bet konservatoriai turi rimta lektoriata ,ir shunu balsai jiems neidomus!

to Rinkėjas

to Rinkėjas portretas
dar vieno budulio tuščias šauksmas tyruose

Rinkėjas \\\\\.../////

Rinkėjas  \\\\\...///// portretas
Jei sugebės apsiginti nuo rinkimų klastotojų,tai ir BE parcyyyjos gyd.prof.Eduardas VAITKUS taps LR Prezidentu PIRMAME ture.____Tautiečiai BŪTINAI eikite BALSUOTI,nes nebalsavusių biuleteniais pasinaudos Lietuvos išdavikai,nes prabalsavę jiems smarkiai apsunkinsite balsų KLASTOJIMĄ.___Būkite pilietiški,nepatingėkit porą val.paaukoti šventam reikalui.___Ačiū,tikiuos užgirdot mano šauksmą.____Gana yra GANA.

to ALGIRDAS

to ALGIRDAS portretas
ne tik agirdas, bet ir absoliutus budulių budulis

Apsaugok

Apsaugok portretas
Viešpatie Lietuvėlę nuo persidažiusių komunistų - seceldemokratų

Blin bailė

Blin bailė portretas
Blinkevičiūtė bijo grįžti į lietuvą ne veltui. Jai briuselyje saugiau. ji gerai supranta, kad kiekviena diena yra didžiulė rizika būti užpultam. Blin neįpratusi kovoti už Lietuvą. Ji įpratusi naudotis Lietuva. O briuselyje saugiai naudotis yra geriausia vieta. Nieko nedarai ir viską turi kriu, kriu .... O dar šalia auksinių šaukštelių ekspertas ......

Mykoliuko apklausos rezultatai

Mykoliuko apklausos rezultatai portretas
Už mykoliuko versliuko partiją balsuotų 99 proc. ilgaplaukių mokinukių ir maniakų, už laisvės partiją - 99 proc. kanapinių žvairiaakių ir velnio apsėstų. Apklausa atlikta kompanijos My-Kolam ir G taškas.

Jo

Jo  portretas
Lenincai nori laimėti.

>>>QWX \\\\\.../////

>>>QWX  \\\\\...///// portretas
>Jo matau tik "nustabų" QWX ir raudonus koncerwus su bankomatu priešakį,kuris tą xernią palaimino.___"Rinkim" nauooosėėėdąąą.

QWX

QWX portretas
Kur jūs matote lyderius? Matau tik du marozus....

Eduardas VAITKUS \\\\\.../////

Eduardas VAITKUS  \\\\\...///// portretas
Lietuvos Prezidentas.

Kęstas

Kęstas portretas
Du faktai kalba apie galimą Anušausko minimo seimūnų kyšininkavimo gynybos srityje ryšį su Landsbergiais. Tai, kad tarnybos, įskaitant STT, nesiruošia šį kyšininkavimą tirti, primena Stepukonio atvejį, kurį tarnybos taip pat netyrė, kol Stepukonis neišvogė 40 mln. eurų mūsų pensijų pinigų. Landsbergiai juk dėkingi Stepukoniui, nes jis finansavo Landsbergių biznio pradžią. Antras faktas – seniai kalbama apie Landsbergių šeimos ryšius su žydais. . (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

jo

jo portretas
kokiu putino draugu reikia but, kad balsuot uz konservastus?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
'' Tam apsaugok '', 100kart geriau komunistai , nei prasmirdę konservai , KUR TIK PRIKIŠA NAGUS , TEN PRIŠIKA , paskutinis pavyzdys švietimo reforma , TAI PAVYZDYS KAI NE MOKOMA , O UGDOMA .

Apsaugok

Apsaugok portretas
Viešpatie Lietuvą nuo taip vadinamų soceldemokratų t. y. persidažiusių komunistų

Dabar supratau kur dingo tie 40 „praloštų“ milijonų

Dabar supratau kur dingo tie 40 „praloštų“ milijonų portretas
Jie panaudoti nupirkti žmonių idiotizmą, kad balsuotų tik už konclibus, arba už socdemus. Tai absoliučiai identiškos vagių partijos viena keičianti kitą ir gavusios valdžią dengia savo šitų kolegų nusikaltimus. Norite įrodymų: va 100% akivaizdu, kad Landsbergiai susiję su Stepukoniu - „lošėju“ prašikusiu 40 milijonų eurų, tačiau ar dėl to girdite nors kritikos užominą iš socialdemokratų? Nors kokį šitos storos cicilikų briuselinės ciocės Blinkevičiūtės reikalavimą tirti landsberginės gaujos korupcinius ryšius?

>>>..... \\\\\.../////

>>>.....  \\\\\...///// portretas
>Bratka nepyk,tai rašo apie papunį va(l)dovą,reikia prisiminti "gerus" KGB darbuotojus,o tai sulindo po papais 75 metams,supūs ir nerasim to mėšlo.

....../

....../ portretas
>Dar protingas senukas>Tie kurie klijuoja anketas ,, vatnikas" ir įvairias kitas anketas yra buvę miško banditai arba banditų palikuonys , nes jie visi turi praeities kompleksus ir tokiu būdu stengiasi paslėpti savo baisius nusikaltimus prieš savus... Tai ne tie , kurie tada bėgo slėptis nuo tarnavimo armijoje arba buvo partizanai... ir net ne stribai ,kurie gaudė banditus , bet gali būti iš tų stribų ,kurie gaudė partizanus ir besislapstančius nuo tuometinės armijos.. Tai kas tu esi - bandito kraujo ar stribo ? Kita tautos dalis ramiai gyvena ir diskutuoja su tautiečiais , nors ir nuomonės skirtingos...

>>>Papildymas \\\\\.../////

>>>Papildymas  \\\\\...///// portretas
>Greit tuos milijonus dantyse atneš,po to atgailaus už grotų,tuo pačiu ir už prarastus milijardus jam "protingai" ministraujant.

>>>Dar protingas senukas \\\\\.../////

>>>Dar protingas senukas  \\\\\...///// portretas
>Nukvakęs.

Gais

Gais portretas
Socialdemokratai tai ultra liberalai

Papildymas

Papildymas portretas
Senas pelų maišas ir neplnavertis-anūkas bet milijonierius.

Abudu

Abudu portretas
Pelų maišas ir nepilnavertis anūkas.

Dar protingas senukas

Dar protingas senukas portretas
Kaunas- Lietuvos geda! Isrenka vatnyka ,kuris tarnauja maskovitams ,mokesciais uz silkes padeda zudyti ukrainieciu vaikus. Tik i arena susirenka tikrieji kaunieciai ,bet cia ju mazai, kad irinktu saves verta mera. Paksius.,svarscikas, karvouskis- maskvos projektai ,kaip isstumti lietuvius is nato taikiu parlamentiniu budu. Protingi zmones neleis ,kaip slovakai ,ateiti i valdzia prokremliniams zmogoms. Uztektinai Europos sajunga springsta nuo orbanu. Tars zodi senoliai,kurie nesuvaikeje ir geba mastyti.

Pastoviai \\\\\.../////

Pastoviai  \\\\\...///// portretas
"pataiso" nuotaiką,kad ir tom dviem mordikėm.____Bet kur dingo KGB va(l)dovas,jau seniai "netaiso" nuotaikos su "protingais" patarimais,"ir "vešlia" barzda,pasiilgom" aūūūūūūūūūūū...........

plet žiūriu į tuos čmorikus nuotraukoj

plet žiūriu į tuos čmorikus nuotraukoj portretas
nejaugi pas mus nėra lyderių normalių, centre, gatvėse tiek šaunuokiukų ir šaunuolių, kurie pakeltu Lietuvėle, o čia plet čmo, jūs visiški čmo

Po šimts

Po šimts portretas
O, man patinka ši gražuolių porelė (žiūr. nuotr.). Vienintelė bėda - niekaip negaliu apsispręsti už ką balsuoti? Viena jau pakankamai stora ir gal daugiau nebevogs, kitas kūdas, gal dėl netvarkos su nervais ir greitai kojas pakratys? Ir taip, ir taip - rizika.

Nuomone

Nuomone portretas
Blinkevičiutė koncervatoriu projektas

Stasys

Stasys portretas
Balsuosim už Konservatorius. Kaip jie gražiai kauną sutvarkė.

Romas

Romas portretas
kaip ten sako spiskychas "nu blyn"...

Senukas pensininkas

Senukas pensininkas portretas
Kaip zuvis vegele prasta,smirdanti mintanti pastipusia gyvunija! Kaip advokatas Vegele naudos ir populiarumo sieke remdamas nevykeliu tinginiu marsa po Lietuva…, kalbedamas tv forume barste kaltinimus ,kaip karbauskis ,ar uspaskych - kad ,,kancervatoriai “kalti . Nieko nesiulo ,kaip gerinti gynyba nuo kacapo , nes ждет пока они прйдет. Pensininkai tikrai rems tuos kurie didino pensijas ,bet ne socdemus `! Sisndiena 400000 pensininku gauna virs 600€ pensijas, ir jie tikrai pamena blinkeviciute ,kaip tusciu pazadu karaliene.

to Višta \\\\\.../////

to Višta \\\\\...///// portretas
jo jo, visi kandydatai ne sisteminiai ir netarnauja pedopartijai, tik viena vagele sisteminis prorusisku vaivoriksciu pakalikas?

varge varge

varge varge portretas
Būkit žmonės,nedėkit tų blinkės foto.Bloga nuo tos pasikėlusios senmergės vaizdo ir pliurpimo.

....../

....../ portretas
Vėgėlės tėvelis ALGIRDAS statė Baltarusijos prezidentūros rezidenciją . Klausimas : kokį pasitikėjimą turi turėti žmogus? Nevardinu kiek ir kam statė Minske ir Kaliningrade ... VĖGĖLĖS požiūris į mūsų - LIETUVOS Konstituciją : ,, šią konstituciją aiškinti pagal eurointegracijos ir Šiaurės Atlanto principus " ... dar 2013m. Kažkaip tai niekada Vėgėlė nepasakoja apie JAV vyriausybės organizuotą programą , kurioje dalyvavo ,, JAV POLITINĖ SISTEMA ATEITIES EUROPOS IR EURAZIJOS LYDERIAMS "..... Čia yra LIETUVA... LIETUVA ... o kalbėti ; pateikti save ; sublizgėti tikrai moka-- tam ir mokėsi.... .Ten kur dabar lankosi ir susitinka su žmonėmis daug kainuoja pinigėlių..... Kas finansuoja ? Kieno statytinis ? ... Kieno ? KĄ VEIKĖ 2020 m su Grybauskaite prie BALTARUSIJOS sienos... bandė vieną kartą ,, mąkaronų pakabinti "ta tema.... Kiekvieno pasirinkimas kuriuo dar patikėti ir bandyti susigražinti LIETUVĄ . Tas kelias 32metus išbandytas....

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Vėgėlė sisteminis,eis "koncervų"-komunistų išmintu taku,neapsirikit,bus kaip su Nausėda.____Į LR Prezidentus TIK Eduardą VAITKŲ,kuris išgelbės Lietuvą nuo vietinių okupantų.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje NERA jokiu partiju. Tai organizuotu nusikalteliu kriminalines gaujos. Visos jos ciulpia Washingtono ir Briuselio zydeliu apipjaustytus b.y.b.i.u.s. Kurie geriau nuciulpia tuos ir iskelia auksciau.. Nuo baudziauninku noru ir balsavimu NEPRIKLAUSO NIEKAS. Todel Amerikos kolonijos ir vadinasi ,,nepriklausomos,,.

Kaleidoskopas \\\\\.../////

Kaleidoskopas  \\\\\...///// portretas
Kremliniai:- "koncervai"-komunistai-komunistai-koncervai-koncervai-komunistai ir t,t ir tai 33 metus tas Lietuvos genocidas tęsiasi.___Kada jie atsakys už savo veiksmus?

apie Vegele

apie Vegele portretas
Tėvas surištas su liandzbergu verslu,Lt zeme pats leido pardavinėti užsieniečiams ir tt tai eina jis nx

galit

galit portretas
nekisti tu savo reitingu,o laimes zmoniu Prezidentas prof,I. Vegele

....../

....../ portretas
>Tik > " Vatos" - Tokių anketų krovėjų rašytojus aš laikau banditais , banditų atžalas... [ ne partizanų ,ne tų ,kurie anais laikais bėgo nuo armijos į mišką ] , bet miško banditų , nes tik jų toks stilius yra , nes tik jiems į kraują įaugę savus terorizuoti .... . Kita tautos dalis nelipdo anketų , nes neturi kompleksų iš anų laikų ir jiems nereikia nieko naikinti ,griauti , istoriją perrašinėti...

Taip!

Taip! portretas
Sutinku nėr ką ir lyginti su Blinkevičiūtę ir Šimonytę -jos kaip dvi tos pačios subinės pusės, atsuktos Lietuvos žmonėms.
Anonimas portretas
Kacapų ruskių prieglauda virtęs Vilnius aiškina, koks blogas Kaunas su Matijošaičių, dirbantis kacapams ruskiams. :)))

pedotremtiniui

pedotremtiniui portretas
Tavo išgamos „dešinieji“ kurie realiai yra ultrakairieji lyberastai taip nuvarė visą Lietuvą kaip Blinkė Sodrą. Ir ką, išgama, tu nori pasakyti kad Tauta neturi teisės į referendumą? Aišku dėl „išstojimo referendumo“ tu kliedi, bet referendumai - tai Tautos daugumos sprendimas ir ne tau landsbergine susna su savo vagimis konservolyberiais spręsti už Tautą.

Šitų niekinis reitingas

Šitų niekinis reitingas portretas
O Blinkevičiūtė šalia anūkėlio susilandzberginusi, o ir socdemų politika ta pati kaip ir konservatorių, garbinama Stambulo konvencija su LGBT ir kitais nukrypimais, su tautiškumo ir Lietuvybės naikinimu.

Kitas

Kitas portretas
Du politiniai (man kur tai)- blinkė su broilerius.

Petriukas

Petriukas  portretas
Tremtinys, taip atšalusios tavo smegenėlės,kad baisu.

Tik

Tik  portretas
Vatos myli profesionalią demagogę, subinę atsiauginusią ir pagurklį ES, tuščiakkalbę bobulenciją, absoliučiai nieko nenuveikusią,nėr ką ir lyginti su MP Ingrida Šimonytę.

....../

....../ portretas
ČIA TIE "MES " IŠ KAUNO EISENOS ŠŪKIO ,, mes esam visur ,,? Manęs nėra.... Už Vėgėlę ? Ką jis veikė nesenai pas anglasaksus Londone ? Už meluojantį , už parašą- dovanų gėlytę ? Rudenį tikiuosi bus sukurta nauja partija , o šiaip tik už LVŽS ,nes TS -LKD = LSDP = Skvernelio = .... .

kitas

kitas portretas
Pats kacapiškiausias Lietuvoje miestas- Wilnius. Be konkurencijos.

Tremtinys

Tremtinys portretas
Prie braziaus valde sodra si nekuda mergina. Pensijas taip sustekeno ,kad po siai dienai neatsigauna sodra. Tik uz desiniuosius ,nes kitos partijos tik laukia sugriztanciu kucapoidu! Turedami dauguma karbauskiniai, zemaitiniai, bastiniai ir kt padugnes suorganizuos referenduma del isstojimo is europos sajungos ,nato. Ir gausim dideles rublines pensijas,tarnausim burlokui!

korupcija

korupcija portretas
nera uz ka balsuoti, visi i korumpuoti degradai...bet tokiu nevisprociu kaip dabartieji valdzioje , dar nebuvo...padorus zmones nedalyvauja politikoje...

algis

algis portretas
vienintelis kuris mato Lietuvos atstatyma tai Vaitkus ,kuri blokuoja banko saskaitas auzdaro ,po teismus tampo ,sekmes Eduardui balsuosime tik uz ji ,...

Mankurtai gyvenantys Lietuvoje

Mankurtai gyvenantys Lietuvoje portretas
Rinks Landsbergine gaują, nes jie 75 metams įslaptinta KGB agentūra.

Viskas logiška

Viskas logiška portretas
Tik iš kur tiek procentų turi niekšiški konservai? Negi per tą laiką jų tiek prisiveisė? Kiek dūsto reikės po rinkimų....kad juos ištrūčyti.

Ruzai gyvenantys lietuvoje

Ruzai gyvenantys lietuvoje portretas
Rinks blinke,nes ji Kremliaus ruporas, o dar prisidės vietiniai mankurtai.

asocialdemokratas

asocialdemokratas portretas
tik uz pagurkliene

tam Mes

tam Mes portretas
Nesvarbu ką mes rinksme: JIE jau senai sutarė ir pasiskirtė.

Mes - tai kvailiai,

Mes - tai kvailiai,  portretas
kurie rinks tokį patį kvailį , neaišku kieno remiamą , sako,kad savo šeimos ,kuri paklos 500000 eurų t.y VĖGĖLĘ

Mes

Mes portretas
Rinksime opozicines partijas. O prezidentu Igną Vėgėlę.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Nėra prasmės klausti, ar kas buvo apklausti. Įdomu nebent, kas apmokėjo 8 spinter PRIVAČIOS kontorėlės raštininkams už skaičiukus "su 3,1 % paklaida" šį kartą? Vasario mėn. buvo vidutinis spinterių atlyginimas 1130,63 euriukai, iš viso x 8 = 9045,04 rub., pardon, euriukų , a ne ?.... Iš ko išpešti pinigų?

Smalsiai bubulei

Smalsiai bubulei portretas
Jie visus atsakymus žino, todėl ir neužduoda klausimų :)))) Tam jie ir supirko visą privačią žiniasklaidą, užgrobė „visuomeninį“ transliuotoją, kad niekas neuždavinėtų jiems nepatogių klausimų.

Viktoras

Viktoras portretas
Ka dirba Blinkeviciute...Pasirodo,papurto lasinius,pakritikuoja konservatorius ir vel dingsta.Is kur tie reitingai ir kokia is tos tingines butu premjere.Juokas ima ,kada jinai susireiksminus vaidina partijos pirmininke.

Smalsi bubutė

Smalsi bubutė portretas
Visą gyvenimą laukiu, kad nors kartą kas paklaustų kaip vertinų partijas ir jų veikėjus. Matyt, kad jau nebesulauksiu...

socialdemokratai = konservatoriai

socialdemokratai = konservatoriai portretas
Pasakykite kokius skirtumus šitų partijų ideologijoje jūs matote? Gal ES dominavimo prieš Lietuvos įstatymus - NE! Gal homseksualų ideologijos įsigalėjimo ir dominavimo prieš normalius žmones - NE! Gal kovoje prieš koruciją kuri nors iš šitų partijų pasireiškia labiau - NE! Taip galima tęsti iki begalybės. Jei žodį „šūdas“ pakeisite padoresniu „išmatos“: esmė ir fizinė medžiaga nepasikeis!

Neieškokit kvailių

Neieškokit kvailių portretas
Prieš keturias dienas konservai buvo ketvirti o pagal jų finansuojamą Drlfi staiga pakilo.

Vatikanas pasmerkė lyties keitimą ir surogatinę motinystę

Vatikanas pasmerkė lyties keitimą ir surogatinę motinystę portretas
Vatikanas oficialiai pareiškė nepritariantis lyties keitimui ir surogatinei motinystei, prilygindamas juos abortams ir eutanazijai. Aukšto rango dvasininkai Bažnyčios doktriną pristatė dokumente, pavadintame „Begalinis orumas”. Darbas prie jo tęsėsi penkerius metus. Dokumente teigiama, kad lyties keitimas yra žmogaus orumo pažeidimas, o dėl surogatinės motinystės vaikas tampa daiktu. Kardinolas Victoras Manuelis Fernandezas, Tikėjimo doktrinos dikasterijos prefektas, sakė: „Manome, kad tokia ideologija, užuot skatinusi orumo pripažinimą, skurdina humanistinę viziją, kurioje vyras ir moteris yra gražiausias derinys savo didžiausiais skirtumais, kuriuos turi žmonija. Jis yra nepakartojamas.”

Tik debilai nesupranta, kad:

Tik debilai nesupranta, kad: portretas
Konservatoriai = socialdemokratai ir socialdemokratai = konservatoriai. Jei kas šituo iki šiol dar nepatikėjo skaitykite nuo pradžių, kol suvoksite šitą akivaizdžią tiesą!

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Komuniagų,"koncervų",liber'Ąstų parcyyyjų reitingai iš tikrūjų nesiektų 1 proc.ir juos turi teisti tarptautinis tribunolas.____Tautiečiai,BŪTINAI eikite BALSUOTI rinkimuose į LR Prezidentus,matote jie ruošiasi "maklėms",o nebalsavusių biuleteniais pasinaudos minėtos parcyyyjos,tautos priešai.___Sūlau balsuoti už Lietuvos ateitį gyd.prof.Eduardą VAITKŲ,tik jis Lietuvą ištrauks iš nusikaltėlių liūno.

Dabar supratau kur dingo tie 40 „praloštų“ milijonų

Dabar supratau kur dingo tie 40 „praloštų“ milijonų portretas
Panaudoti nupirkti žmonių idiotizmą, kad balsuotų tik už konclibus, arba už socdemus. Tai absoliučiai identiškos vagių partijos viena keičianti kitą ir gavusios valdžią dengia savo šitų kolegų nusikaltimus. Norite įrodymų: va 100% akivaizdu, kad Landsbergiai susije su Stepukoniu - „lošėju“ prašikusiu 40 milijonų eurų, tačiau ar dėl to girdite nors kritikos užominą iš socialdemokrat? Nors kokį šitos storos briuselinės cicilikų bobos Blinkevičiūtės reikalavimą tirti landsberginės gaujos korupcinius ryšius?

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Socdemus prieškariu vadino cicilikais. Žinom, kur jie nuvairavo Lietuvą - į Sibirą. Ar to pasiilgote? Manau, jau pakanka kančių, ašarų ir kraujo...

Visos

Visos portretas
tos gaujos,pakrikstytos "partijomis" - absoliuciai identiskos! Jokiu skirtumu tarp ju nera!

Jei reitingai teisingi

Jei reitingai teisingi portretas
Ką galvoti apie tokius rinkėjus: šaika juos spardo į š...kinę, o mazochistai leipsta iš malonumo?

O Dieve! Kokie mulkiai!

O Dieve! Kokie mulkiai! portretas
Pilnas kelnes prisiško socemai - pakaliokote konservatorius Apsišiko konservatoriai - palaikot socdemus Pilnas kelnes prisiško socemai - pakaliokote konservatorius Apsišiko konservatoriai - palaikot socdemus .......... Kada baigsite idiotai?! Negi nematote kad tai to paties obuolio dvi pusės ir abi 100% supuvusios!

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Komuniagos ir liberastkonservai Lietuvoje turi būti uždrausti.

ale

ale portretas
kaip pagurkli pakelus

Pelėda

Pelėda portretas
Kas pinigus moka, tas ir muziką užsako. Landzberginiai turtingi. Teisingai "cha cha" mąsto. Ruošiasi makliavonėms.

ka ka

ka ka portretas
cia ka dauno sindromo reitingai?

>o

>o portretas
briuselio pagurklis))

o

o portretas
kas tas babaužis dešinėje

vargas dėl proto

vargas dėl proto portretas
o kokie bebraitės reitingai Briuselyje?

cha cha

cha cha portretas
koncervai užsako reitingus savo naudai, kad galėtu klastoti rinkimus ir turėtu kuo pasiteisinti, atsieit, tai rodė delfi tyrimai

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Apsaugok viešpatie mus nuo liunzzzzbirbiu šutvės padugnių ir visokių broilerių o nuo karo maro mes patys apsisaugosim

vel klastoja reitingus?

vel klastoja reitingus? portretas
juk miliona kacapu ileido, cia jau turetu buti po 100% uz socdemonus, 100% uz konservata, 225% uz narkomanus su lezbiralais

Galerijos

Daugiau straipsnių