Naujausia apklausa: pasitikėjimas I. Šimonyte ir G. Landsbergiu nukrito į rekordiškas žemumas

Grįžti į straipsnį

>pritariu

>pritariu portretas
kad ir kartus bet taiklus pasišaipymas iš to ką darė šitie judai

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Jus, lansbergyno gerbejai, ar tokie idiotai esate, ar jums moka uz lojima?

Lizdeika

Lizdeika portretas
Jaunasis milijonierius, LGBT ideologijos puosėlėtojas, liberalas iki ausų G.Landzbergis antroje kadensijoje bandys užpulti Vietnamą, su Kinija nekaip išėjo. Na o sena merga ne zabova, sena bulvė ne patrova....

Sūduvis

Sūduvis portretas
Rimtas politikas ar valdžiažmogas po tokio vertinimo pasidarytų KARAKIRI ar bent neštų klumpes , bet čia juk Lietuva čia pripuolusius prie gardaus ėdalo gašlūnus nei su kuolu nenuvysi.

Konservatorių streikas

Konservatorių streikas portretas
Bręsta konservatorių streikas. Atsibodo ta Landsberggių, Šimonyčių, Kubiliukų gauja. Terorizuoja tautą, terorizuoja eilinius konservatorius, sieja baimę. Tokie patys kaip putino klika.

pritariu

pritariu portretas
Ačių Lietuvos tremtiniams, kankiniams, disidentams ir politiniams kaliniams Dalii Grybauskaitei, Vytautui Lanzbergiui ir jo anūkui Gabrieliui už išlaisvintą Lietuvą, o visai konservatorių partijai, už tai, kad ne tik dovanojo nepriklausomybę, bet ir kas dieną nurodo kelią į šviesų rytojų.

Tremtinys

Tremtinys portretas
O ka jie isdave?

išdavikai jie

išdavikai jie portretas
aukšciausio laipsnio išdavikai.Dar prie ju butina pridėti sutuoktini

Nebuves nei pionierium ,nei komjaunuoliu

Nebuves nei pionierium ,nei komjaunuoliu portretas
Vatinis prokremlinis komentatorius nekencia Landzbergiu, nes pavydi profesoriui proto , izvalgos ,gilios jo minties! Situ zmogenu gimdytojai sovietmeciu voge,ir gana gerai gyveno. Palikuonys nesimoke ,siandien jie nevykeliai Lt., laukia kada valdzia doos, dirbti tingi ,o vogti neiseina. Kita dalis situ nevykeliu yra stribu ,tarybines valdzios valdininku palikuonys. Shunauja ,kaip ivardino gerb. Profesorius laukia putino atejimo i Lietuva - svarbu ,kad Landzbergius sunaikintu okupantas, negalvoja ,kad tarnauti teks okupantui, valyti rusui batus, ir nuolankiai sypsotis teks atejunui! Tokiu nevykeliu ,sprendziant pagal komentarus nera daug ,nes raso tie patys brudai ,nedirba ir turi laiko rasineti rasineti nesamones kiaura diena!

Kęstas

Kęstas portretas
Mūsų sodo bendrija irgi pilna entuziazmo. Mūsų pensijos dabar eurais tokios pačios, kokios buvo litais. Litais buvo centai, o dabar eurais - tiek pat euro centų. Dėkui partijai, Tėvynei už tiek centų geležinių. Mūsų burnos bedantės, nes implantai mums pernelyg brangūs. Todėl tas tarpelis tarp Šimonytės dantukų mums taip imponuoja. Ir ji pinigų neturi net dantis susitvarkyti. Sako, kanapėms išleidžia. Mums irgi ar tai rekomenduoja, ar tai legalizuoja, čia be pusės litro nesuprasi. Ji nieko nedaro, tik apie kareivį Šveiką skaito, tai mes irgi, kai negirti, varom tą patį. Mums žadėjo, kad tą, kuris iki galo perskaitys, irgi Lietuvos Prezidentu išrinks. Irgi gerai. Demokratija. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką) P.s. Sakot, kokia čia ekonomika? Kai ir jums dantis išraus, suprasite, kad čia gryniausia ekonomika.

Idomu,

Idomu, portretas
o jie ir vienas is kito vagia,ar seimyniskai - abu i kruva?

DIEDUKAS

DIEDUKAS portretas
o kada jis buvo kitoks.Na nebent,kada jie jį buvo nusipirkę...

O kada

O kada portretas
pas mus buvo pasitikejimas valstybes priesais!?

Rasa

Rasa portretas
Sekmadieni 19 val per lekštučio eteri kalbės ger prof E Vaitkus Tie kam nepatinka Žemaitis netapatinkit su ambicijom juk žinot kad tie parazitai valdžios blokuoja ir neduoda jam eterio taip kad padėkokim kad lekštutis tu brudu neisigando ir mes galim su Vaitkumi pabendrauti gauti žiniu

to Vaclovas

to Vaclovas portretas
Ponai Vaclovai ar su atmintim ar proteliu blogai Nausėda iškart atėjes suteikė Landbirbiui prezidento titula NEBUK ŽMOGAU NAIVUS JIE IŠ TOS PAČIOS ŠAIKOS

to KESTUI pensininkas

to KESTUI  pensininkas portretas
Pensijos sulaukiai ir toks žioplys kas ir kokia pensija pakele senas ožy o kad žmones už elektra neišsimoka šildima maistas dvigubai pabrango žmonės nusenusi nukainuota vos iperka o tu pensininke matyt geras landzberginis vagis buvai Ar senas ožy moki skaičiuoti mastytikiek milijardu dabar surenka už viska padvigubintom kainom o žmonem vos 30eu dadėjo KA DARYTI ŽMONĖM SU VAIKUČIAIS apie tave sena bezdala ner ir kalbostau svarbu kad tie vagys klestėtu o tu vaidintum turtuoli turbut su ištryntu kelniu klynu nuo tarybiniu laiku turi nešioji

Antanas

Antanas portretas
Tikiuosi konservų nebus sekančiame seime.

to :)Prieš 20 minučių

to :)Prieš 20 minučių portretas
esi jau nebepagydomas vatnikas, daunas, budulis taškas

Šiman \\\\\.../////

Šiman  \\\\\...///// portretas
pradanrei krapštuko nereiks,su kuolu išsikrapštys.

:)

:)  portretas
Tik budulis gali klausti ką blogo padarė Landsbergis ar Šimonytė :) BUDULIS , nes padorus rinkėjas, kuriam rūpi Lietuva ir Tauta , mato KAIP LIETUVAI DIRBA partijos ir vyriausybės su seimo dauguma . Landsbergis yra partijos pirmininkas , ministras , Šimonytė Vyriausybės premjerė . Konservatoriai yra seimo daugumoje ir koalicijoje su POLITINĖS KORUPCIJOS BYLOJE NUTEISTA PARTIJA LIBERALŲ SĄJŪDIS ! Seimo pirmininkė - nuteistos partijos pirmininkė ! Jų valdymo metu reformuojant sužlugdyta sveikatos sistema, švietimo . Ekonomikos griūtis ir t.t. Lietuvių kalba išdarkyta, lietuviški pasai įteikti putino draugo vaikams , rusakalbių , manau niekada tiek nebuvo ir jiems net valstybinės kalbos dirbant nereikia mokėti !!!! TIK nekenčiantis Lietuvos , bemokslis BUDULIS gali klausti " ką blogo padarė šie ponai " . TAŠKAS .

to N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

to N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
glūše, tau vaistų nuo glūšumo niekas neišras.

Išvada

Išvada portretas
Kadangi I. Šimonytė ir G. Landsbergis yra MAŽIAUSI VAGYS, todėl galinga vagių gauja įsigalejusi Lietuvoje kartu su persidažiusiais komunistais jiems pastoviai keršija, šmeižia, visaip teršia. Kai budulio paklausi ką blogo padarė Šimonytė ir Landsbergis jie pasimeta ir nebeturi ką atsakyti. Dori Lietuvos piliečiai balsuos tik už juos taškas

Koks

Koks portretas
gali buti pasitikejimas budeliais!?

Oop

Oop portretas
lansbergi tu, klounas, toks mazas debilo gabalas, net ne pilnas, tevelis taip, 100%. Ciulpsi tu Putinui suka

Sodo bendrijos rinkėjai

Sodo bendrijos rinkėjai  portretas
34 m balsuoja už liberkonserVatas ir niekaip nesugeba Lietuvos sunaikinti iki rusijos lygio . Anūkas ir liberali seimo dauguma šią kadenciją ypač pasistengė , bet padorūs Lietuvos rinkėjai , matydami kas vyksta , gali ateiti į rinkimus ir liberkonserVatos liks politiniame užribyje . Reitingai o :) Anūkas jau dabar bandė verslą parduoti ! Todėl sodo bendrijos rinkėjai, bandys vėl rinkti liberkonserVatas , nes dar Lietuvos ir jos Tautos nesunaikino iki rusijos, kurios negali užmiršti net 34 metus .

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
Lansbergis tic tok iżimybe.. Bet, kaip klounas, buk prakeiktas sabaka

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
Prakeikiu lansbergi ir śimonyte, amżiams.. Bl. Ngtr, ufffftfu, buk. 66666666.Prakeikti jus, jusu vaikai, anukai ... dieve maldauju apsaugok nuo lansbergio... Ikask ji gyvu, amen

lzskelbimai.com/s/212021

lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija

Susinervino sodo bendrijos rinkėjai :)

Susinervino sodo bendrijos rinkėjai :)  portretas
nepavyko Lietuvos ES valstybės " nuleisti " iki rusijos :)

KKK3

KKK3  portretas
O ko tu rūpiniesi rusija ? patryyyjotai per 34 m tik apie ją svajoja ir vis su ja viską Lietuvoje lygina ? Taigi mes ES šalis ? Kelinti nuo dugno pagal daugelį rodiklių esame ? :) Nevykėliai ir yra nevykėliai ....mąstymas neevoliucinuoja :)

KK2

KK2 portretas
Maskvos ZOOparke ežiuko PAROS maisto racionui skiriama 84 rubliai, asiliukui – 87 rubliai, o 1 gyventojui deržavos valdžia paskaičiavo ir priskyrė– 86 rublius(1,19 euro)…Taip, kad ruskis – jau ne ežiukas, bet dar ir ne asiliukas… Na, o Lietuvoj minimalusis VALANDINIS atlygis (MVA) - 5,65 Eur!

Na

Na portretas
troliai susinervino, pradėjo seiliotis, keiktis, nusišnekėti... Tikslas pasiektas!

> taip taip

> taip taip  portretas
Sodo bendrija balsuos :) O kas jums davė tuos sklypus, patys nepirkote už savo " milijonus " ? Šimonytė ir dešinieji ? :) Kokie jūs pinigų vergai dešinieji ? :) Gal kiti dar daugiau duos ? :) Jūs bet kam už eurą " rankas bučiuojate " ? Vargetos , moralės vargetos ....seniai galvoju, kad už liberkonserVatas balsuoja tik visiški zombiai ir neturintys padorumo . Faktas .

Taip taip

Taip taip portretas
Tai aš ir sakau, kad mūsų sodo bendrija - balsavo ir balsuosime už TS-KD; Mes nepamiršome, kas iškovojo Lietuvai Nepriklausomybę, atsispyrė AMB politikieriams, kaišiojusiems pagalius į sąjūdžio ratus... O ir gyvenimas vis geryn, ir geryn: • gyventojų indėliai bankuose - 21, 782,8 mlrd €, ir vis didėja !.. jau trūksta kojinių santaupoms.... • pensija pakilo 10-13%, • automobilių gausa prie daugiabučių, po 2-3 auto šeimai... • perpildytos sporto, koncertų arenos... • tūkstančiai tonų išmesto nesuvalgyto maisto...Tai ar blogai gyvenam?!

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje visi yra arba komunistai, arba slapti komunistai (visi į Jūsų Ekselenciją žiūri, Prezidente Nausėda). Mes bijome vienas kito. Todėl mąstome ir veikiame griežtai vieningai. Kai balsuojame referendume, kiekvienas mirštantis ir kiekvienas, ką tik miręs, lietuvis turi balsuoti „taip“, kad referendumas įvyktų (amžina dvigubos pilietybės problema). (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

....../

....../ portretas
JIEMS labiausiai reikia kelių pilietybių . SKINDA KALBOS , KAD LANDSBERGIS TURTĄ IŠPARDAVINĖJA.... Gal bijo ,kad pavogtą gražinti reikės... Kas dar jais gali tikėti.... Žmogaus kilmę nurodo ne pilietybė , o tautybė... GALI TAPTI NET RUSIJOS PILIEČIU , BET IŠ TAVĘS NIEKAS NEATIMS TAUTYBĖS --LIETUVIS..... ES vėliava yra mėlynos spalvos su geltonomis žvaigždučių vainikėliu... Tai simboliai KIENO ? Į ES NETURĖJO ATEITI PURVAS TOKS ,KOKS IR Į LIETUVĄ VERŽIASI.... .

> Pritariu

> Pritariu portretas
Na čia tai pavarei, cha cha cha...

reFERENDUMAS

reFERENDUMAS portretas
Reikalingas ne del antros pilietybes ,o del KGB sarasu paskelbimo visai Lietuvai ,kur matyta,kad Lietuvos komunistai paskelbus Lietuvos nepriklausomybe ,is karto 75 metams uzkonservavo tuos sarasus.Kam jie bus idomus ,po tiek metu.Juk seime pirmame buvo dominuojantys komunistu partijos TSRS arba CCCP nariai,ju Lietuvoje buvo apie 250000 tai jie ir nori nuslepti savo kilme ir kad koloboravo su okupacine rusu valdzia.Dabar jau seime iskeltas klausimas ,skelbti nutarima ,kad Lietuvos komunistu partija bendradarbiavo su okupacine valdzia ir skelbti ja NUSIKALSTAMA ORGANIZACIJA.Be to ir Konstitucija buvo parasyta komunistu teisininku ,todel reiketu daugeli straipsniu perziureti ir juos pakeisti.O tokius asmenis kaip seimonyte ar tas vyrukas lanzbergis ismesti i istorijos siukslyna ,vien sveikatos ministro paskyrimas parodo kad ta ministre negali vadovauti net darzeliui ,o tas vyrukas suzlugde visa konservatoriu partija ir laikas tokius asmenis nusalinti is partijos tegul eina dirbti

Kvailys tu bemokslis ,

Kvailys tu bemokslis ,  portretas
tau pensiją kėlė ne Šimonytė, o buvę LVŽS , kurie ĮSTATYMU įtvirtino privaloma pensijų " kėlimą " . Šimonytė iš dešiniųjų ? :) tai kurie iš kairiųjų liberalių ? Kokie jūs vargetos ...ne eurais, juos jums " didina " valstiečiai , o suvokimu ...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šimonyte GRAŽUOLA :-D

Expert

Expert portretas
Jie turi sėdėti kalėjime,o ne apie reitingus šnekėti.

Kestui

Kestui portretas
Man pensininkui tinka Simonyte- gaunu pensijos € tiek kiek gaudavau lytais. Ir dauguma pensinyku tikrai nesimetys ir rinks tuos kurie kele stabiliai pensijas, nors buvo covidas, karaas ,pabegeliu tukstanciai. As ir dauguma mano pazystamu ,uz desiniuosius!!!

pasitikėjimas n e n u k r i t o- jis toks buvo,

pasitikėjimas n e n u k r i t o- jis toks buvo, portretas
tik dėka kgbto GAIDŽIO " apklausų"- jie buvo OŽIO tvarte - n e p a g r į s t a i užkelti ant VIŠKŲ.

Rublis

Rublis portretas
O jeigu tą porą sukryžminus , gal gautusi kažkas protingo.

Ele

Ele portretas
VALIO, VALIO,VALIO...jie tik to verti...supykdė su visais kaimynais,atitempė kaip erke Cichanovska,kam ji mums,pridarė su Kinija,nuolat gąsdina karu.Senai jų vietą dugne

Marius

Marius  portretas
Klausimas , kada tie debilai buvo aukstumoj.

Kęstas

Kęstas portretas
Mieli lietuviai pensininkai, jūs turite galią. Išmeskite iš valdžios visus tuos kvailus, nekultūringus, kūdikius, kaip Šimonytė, Anušauskas, Landsbergis, Armonaitė, Nausėda, kurie žaidžia su brangiais, bereikalingais tankais. Išrinkite žmones, kurie išleis mūsų ribotus pinigus pensijoms tų, kurie sukūrė Lietuvą. Valdantieji žaidžia, o jūs badaujate. Kas čia per nesąmonė? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Liet.

Liet. portretas
Męs dabar regime Lietuvos išdavikų agonija, tik viena reikia padaryti,neleisti jiems pabėgti.

Aš portretas
Dar ir Nausėdą į tą reitingų bedugnę pastūmėčiau.

jau pastebėjome

jau pastebėjome portretas
Visiems ikanamystams ir egzperdams dar nesugalvojus kaip tą paaiškinti, kainos parduotuvėse, gyvatės, ėmė ir šoktelėjo visai ne juokais. :)

Aš pritariu

Aš pritariu  portretas
dėl prezidento Nausėdos. Balsavau , dabar nebalsuosiu nes nepasitikiu ir nemanau , kad toks turi būti LIETUVOS prezidento darbas Lietuvai ir Tautai .

jo

jo  portretas
Avulis - Lietuvos gėda ir pazoras.

Vaclovas

Vaclovas portretas
Jei Nausėda pasitiki G. Landsbergiu, tai ir juo nereikia pasitikėti.

korupcija

korupcija portretas
juos sodinti reikia uz kenkima lietuvai ir jos pilieciam...korumpuoti degradai...ir kas per kontingentas juos renka?

man tai

man tai portretas
tegu valdžioj sėdi kad ir pats velnias bet jeigu jis gerai dirbs Lietuvai ir žmonėms bus pats tas kuris vertas ten būt

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad tie Lietuvos įšdavikai būtų teisiami,spaudžiam ŽALIĄ.

Klpd.

Klpd. portretas
Kaip dirba ir elgiasi, taip ir turi. Linkiu visai išnykti iš Lietuvos politikos. Kad neliktų nė ženklo...:D)

Uz Lietuvos rusinimą

Uz Lietuvos rusinimą portretas
Jie atsakingi, kol žaidė savo smėlio dėžėse ir net nepadtebėjo, kad lietuvos gyventojams sava kalba nėr kur kalbėti, jiems rūpi visi, išskyrus salies gyventojus. Prakeikti "liberalai"

> stebėtojui per rakto skylutę ,

> stebėtojui per rakto skylutę ,  portretas
analfabetas panašu pats, nes ir raštingumas 0 :) Tik svetimtaučiai nežino lietuviškų raidžių su nosinėmis . Seniai galvoju, liberkonserVatas remia ne lietuvaičiai ..

nu bet vistiek

nu bet vistiek portretas
aukščiau plintuso

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Jau net profesionalūs begėdžiai melagiai pripažysta savo politinį AtA,bet GARANTIJA jog dar MAŽIAU jais "pasitiki"____Ir Vištai nėra ką veikti ir taip aišku,raudoni koncervau, lybe"Rąstai ir narkašų "laisvės" parcyja dar ir komunistai nu'Blyn,politiniai lavonai.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Vytautas Didysis po Žalgirio mūšio įsakė kelis vežimus statinių vyno, atimto iš kryžiuočių, įsakė kelis vežimus statinių vyno, atimto iš kryžiuočių, išlieti lauk, todėl viskas bus gerai.

Stebintis

Stebintis portretas
Ateinu cia tam, kad pasijuokti is pievas rasinejanciu analfabetu proletariatu.

nors

nors portretas
karta teisingai parase,kad reitingai ju dugne,mato jau niekas nepades

na,na

na,na portretas
kaip matoma iš nuotraukos nusišikt jiems ant LIETUVOS ir jos puikių žmonių,reitingai krinta ,o jie sau šypsosi prieš fotoaparatus,parazitai...

o taip

o taip portretas
ju isvaizda,nei prie ko,ot ,kad mums visa laika melavo ir meluoja toliau,tai cia suds

jo

jo portretas
Lietuvos "nepriklausoma" žiniasklaida yra labai nepriklausoma , dėl trijų sidabrinių ( DOTACIJŲ) bet kokį politinį š kels ant propagandos šakių ir kiš liumpenams prieš akis.

Ir tai dar su sąlyga kad jie savo reklamai naudoja vogtą LRT

Ir tai dar su sąlyga kad jie savo reklamai naudoja vogtą LRT portretas
Ir nupirktas „nepriklausomas“ žiniasklaidos priemones.

taigi

taigi portretas
Šlovė partijai, šlovė vyriausybei, šlovė draugui vadui saulei ir jo vienatiniam anūkui. Urą tovarišči :)

pritariu

pritariu portretas
Nepriklausomybę iškovojo disidentė ir politinė kalinė, gerbiama prezidentė Dalia Grybauskaitė drauge su tremtiniu ir pokario nepriklausomybės kovų dalyviu LTSR profesoriumi Vytautu Lanzbergiu, kiti tik spoksojo išsprogusiomis akimis žiūrėdami į jų didvyrišką kovą.

N

N portretas
Na,šitie kaip du baisuokliai,galetų pries veidrodį atsistoję pasigoreguoti savo fizionomijas.

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
MAN šitie GALWOS ABI tiktai WEMTI VERČIA !!!! MANO ŠUDAS MAN garbingesnis ......

> taip taip

> taip taip  portretas
Lietuva tikrai neužmiršo KAS ATKOVOJO NEPRIKLAUSOMYBĘ ! Atkovojo tie , kuriuos dabar politiniai mėšliai vadina sovietiniais ! Tie, kurie vaikus augino sekdami lietuvių liaudies pasakas , tie , kurie dainavo ir šoko lietuvių dainas, tie, kurie IŠSAUGOJO lietuvių kalbą ir tradicijas .....O kas dabar save vadina patryyyyjotais ? Tie , kurie iš jų tyčiojasi ? Seniai netikiu nei vienu konservatoriumi ir tuo labiau liberalu .

taigi

taigi portretas
Sugriauta ekonomika, sveikatos sistema, švietimas. Valstybė praskolinta ir toliau klimpstama į skolas.

Tik rinkimai išgelbės

Tik rinkimai išgelbės portretas
Patys pačiausi- amoralūs, godūs, arogantiškai BUKIAI, kasdien taškantys šimtus tūkstančių Ukrainai, didinantys atskirtį tarp savo išpenėtų biudžetininkų, turtuolių ir didžsiauiso dalies tautos. Privarę šimtus tūkstančių slavų- ruskių iš Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos. Veltėdžių, naikinančių Lietuvos tapatybę, lietuvių kalbą.

tai

tai portretas
> Taip taip Prie ko okupacija, sovietai , prigožinai ir konservatorių visiškas negebėjimas valdyti valstybę? Būsite iš zombių ar imbicilų? Rimtai?

Taip taip

Taip taip portretas
Pritariam dėdei Ignui! Tiesą paporino; Ir vis nerimsta ir išlenda iš savo urvų lietuviški tarakonai, ir prigozino fermos kremliniai troliai... lietuviški – dėl prarastų postų, ar dėl kriminalinio kvapo, arba jaučiasi neįvertinti; kremliniai – dėl to, kad Lietuva ne „susitaikė“ su okupacija, su sovietine sistema, bet tik „prisitaikė“; ir pasitaikius progai spyrė okupantui pasturgalin, išvydama į savo „nemytają“ Rassiją... Lietuva neužmiršo, kas atkovojo nepriklausomybę 1990-91m

Vladas Lukosevicius

Vladas Lukosevicius portretas
Jau pedofilusas Austėjus bandė savo mokyklų tinklą parduoti Vokiečiams, bet sandoris nepavyko... Bandys pasprukti patriotiška žydų šeimynėlė iki sekančių rinkimų į seimą , nes po jų bus tyrimai ir turto konfiskacija... KGB Dėdulė jau viena koja pragare ir padėti nesugeba...

> veterinorius

> veterinorius   portretas
panašu nežino kas labiausiai rėkė dėl gėralų pardavimo be sustojimo ? LiberkonserVatos su politinės korupcijos byloje nuteista Liberalų sąjūdžio šaika ! O dėl " mažo kiekio narkotikų dekriminilizavimo " dabar kartu su laisvais nuo mąstymo rėkia :) Panašu jų fanai labiausiai ir nukentėję zombiai :)

Apsaugok

Apsaugok  portretas
viešpatie mus nuo liunzzzzbirbiu šutvės padugnių, visokių broilerių ir kapliadančių transvestitų o nuo karo maro mes patys apsisaugosim !!!!!

tas

tas portretas
Veterinorius bus fanatikas su įgimta demencija. Tokiems ant akių šlapinasi, bet jie džiaugiasi draugo vado pašventinimu :)

Idomu

Idomu portretas
Reitingai Šimonytė dugne, ir pagrįstai, bet kai kuriems mul kiams atrodo, kad ji tinkamiausia būti prezidente... Kur logika, o gal mums meluojama?

Veterinorius

Veterinorius portretas
Daugeliui komentuojanciu laiko nusikalteliais tuos du . Nusikalto gal tik tuo ,kad leido jusu motkas apvaisinti debiliska alkokolininku sperma. Turejo jusu gsmintojus iskastruoti,tai nebutu kd debilisku komentaru!

Tam dėdė ignas

Tam dėdė ignas portretas
Klausyk tu vatini buožgalvi neišnešiotas savo motinos aborto liekana pampersus pasikeisk nes matosi kad myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir rašliavoji visokius nesamoningus žodžiu kratinius

tu

tu portretas
Dėde IGNAI išsiblaivyk.

O koks

O koks portretas
dar gali buti "pasitikejimas",kai karaliene Morda isigijo NT uzsienyje ir pardavineja savo mokyklu bizni uzsienieciams!?

!

!  portretas
VE yra straipsnis kuriame VERYGA klausia KUR SUSIRUOŠĖ LANDSBERGIŲ ŠEIMYNA ! Bandė parduoti vokiečių investuotojams mokyklų tinklą .......Viską Lietuvoje išdarkė ir bėga ? Kaip patryyyjotiška , tik konserVatos taip gali " mylėti " Lietuvą . Politiniai mėšliai.

Jo..

Jo.. portretas
Kas gali tikėti OŽIO MĖŠLIDĖS DEGRADAIS?

taigi

taigi portretas
Dėde ignai, o tai konservatoriai ne komunistai - rimtai?

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Cicilikai, taip prieškariu buvo vadinami socdemai, yra komunistų išperos, prisimenam, į kokį Sibiro ,,rojų'' jie atvedė Lietuvą 1941 metais. Nenorim istorijos pakartojimo. Fui.

realiai

realiai portretas
Autoritarinė žydroji kumelė ir nepotinis broileris, kuris be korupcijos ir kgb papunio priedangos būtų geriausiu atveju mokyklėlės "Karalienė vagis" durininku.

LiberkonserVatų zombiai

LiberkonserVatų zombiai  portretas
panašu iki šiol neskaitė Nato 5 straipsnio :) Kiek metų Šimonytė seime ir kiek metų esame NATO ? Gerai, kad nors dabar paskaitė :) Taip" nugyventi " Lietuvos kariuomenę buvo galima tik prie konserVatų rasų , beveik iki 0 , tiko tik libersocdemų olekų " auksiniai šaukštai" , kurie taip pat atkeliavo iš liberkonserVatų zombių - patryyyyjotų kiosko , taip sakant patryyyjotai melžė Lietuvos biudžetą ir iki šiol pralošia :) . Politiniai mėšliai.

oi pliat

oi pliat portretas
kas pagaliau? yra kazkokia nauja zvaigzde?

Artėja rinkimai, o kokie sprendimai?

Artėja rinkimai, o kokie sprendimai? portretas
Mano nuomone, priimti įstatymą dėl automobilių tech, apžiūros naikinimo kelyje patikrinus dujų išmetimo kiekį, nebuvo labai geras sprendimas, kai tuo metui iš kai kurių privačių namų kaminų šaltuoju metų laikų kai kur neretai virsta tamsiai pilki dūmai ir pasklinda neaiškių degančių medžiagų kvapas, kuris kartais skevbiasi į šalia esančių daugiabučių kanbarius. Išmetamų dūmų kiekio ir sudėties patikros nėra? Tokia mano nuomonė.

pagaliau ...........

pagaliau ........... portretas
............. tautiečių smegenėlės praskaidrėjo .............. Valio !

Taip, Lietuvos kvailiams netinka žmogus,

Taip, Lietuvos kvailiams netinka žmogus, portretas
kuri vienintelė perskaitė visą NATO 5 - tą straipsnį ir jį pakomentavo . Koks puolimas buvo

Ir aš taip manau

Ir aš taip manau  portretas
reikia būti zombiu ir nekęsti nei Lietuvos , nei Lietuvos piliečių, jei nesuvokti ką padarė su Lietuvos ekonomika ir t.t ši liberkonserVatų vyriausybė ir seimo dauguma . Koalicija su politinės korupcijos byloje nuteista partija Liberalų sąjūdis man buvo pirmas požymis .

negalima pastoviai rasyt ,,nukrito y rekordines zemumas,,,

negalima pastoviai rasyt ,,nukrito y rekordines  zemumas,,, portretas
siu konservatliberastiniu LGBTQ istiniu padaru reitingai senu senovej dugne guli ir krist zemiau jau nera kur ---tai taip ir rasykit ju reitingai ir pasitikejimas siais padarais guli fekaliju duobes dugne .....be teises is ten pakilt

Egis

Egis portretas
JAU ABU IR KONSERVATORIŲ PARTIJA PARODĖ KĄ SUGEBA, TAUTIEČIAI NERINKITE JŲ DAUGIAU,TAI ELITO PARTIJA KURI TARNAUJA VERSLUI .

Manyčiau

Manyčiau portretas
Nukristi negali tas, kas guli dugne. O jie- visiškas dugnas.

Ir aš taip galvoju

Ir aš taip galvoju portretas
Konservatorės premjerės Šimonytės Vyriausybė yra pati blogiausia nuo Nepriklausomybės atgavimo ! Griovimas ir naikinimas neva reformos švietimo , sveikatos , aplinkosauga ir t.t.

tam manau

tam manau portretas
ir padugnė rašo . Kauno tiesa - kremlinių ruporas

Tie du nusikaltėliai

Tie du nusikaltėliai portretas
Turi sėdėti kalėjime

manau

manau portretas
Reikia būti visišku imbicilų ir fanatišku zombiu , kad dar turėti nors lašą pasitikėjimo tais padugnėmis.

Tvartelis

Tvartelis portretas
Ar jie kada turėjo pasitikėjimą? Cha cha cha...

Galerijos

Daugiau straipsnių