Opozicinės partijos skelbia nedalyvausiančios susitikime su premjere dėl lėšų gynybai

Grįžti į straipsnį

Dangolė

Dangolė portretas
Nieks nepuls ant Lietuvos , Valdanteji patys urzgia , kad tik gauti kuo daugiau finansavima , nu gi reikalingi lėšos papildomos , galės kiek praplauti kaip įprasta , kadencija ant pabaigos po to sunku bus prieiti prie bašlių , ir erelis jauniasnis atsirado senuko į šono pastumė , matosi kad rankos nėšti , ka nuveiks per ta trumpa laika net baisu darosi

Įdomu - kaip čia tai

Įdomu - kaip čia tai portretas
Kur mūsų jėgos tarnybos žiūri, ar neveiklumas,ar nemokėjimas surinkti informacijos dėl korupcijos, viešųjų pirkimų KAM, juk yra tokia kontora kaip KAM kontržvalgybos Antrasis departamentas kuris atsakingas už KAM, galų gale yra VSD, STT, FNTT kontoros kurios privalo padėti išsiaiškinti,dabar toks vaizdelis kad visiems dzin,niekam neįdomu

Šūdinos

Šūdinos portretas
žiurkės.

Nono

Nono portretas
Neginkit,neginkit,draskykitės,o priešas džiaugiasi.gal jam dirbama?

Onė

Onė portretas
Šiandien ryte liet rytas metė įimonytei gelbėjimosi ratą.kalba apie daug ką ir apie nieką.ir ne apie tai kas aktualiausia.tai manyčiau rinkiminiui įvaizdžiui pakelti, po tokio pasisėdėjimas kilo dar daugiau klausimų, dėl padėties karinėje ,,įguloje,,.

SU ANUŠAUSKU NEPASIDALINO?

SU ANUŠAUSKU NEPASIDALINO? portretas
Dabar renka kitą gaują dalintis gynybai skirtais pinigais. Teisingai, kad opozicija tuose banditėkių razborkėse nedalyvaus.

Patika

Patika portretas
Lėšos gynybai ar vogybai [išvogimui]. Kas galėtų patikinti?

Žvalgas

Žvalgas portretas
Po truputį ryškėja kas dirba kremliui?

Dar liko abejonių ?

Dar liko abejonių ?  portretas
konservatorės premjerės Šimonytės vyriausybė pati blogiausia nuo Nepriklausomybės atgavimo ! Mano tokia nuomonė jau seniai ! Pagarba opozicijai kurie " nedirbs " ____Nėra jokios prasmės dalyvauti pirmadienio susitikime pas premjerę, kol nėra naujo krašto apsaugos ministro, o pašalinamas ministras meta korupcinius kaltinimus kolegoms Seime. Diskutuoti apie papildomą finansavimą gynybai, kol neatsakyti klausimai dėl galimos korupcijos viešuosiuose KAM pirkimuose, su ministre pirmininke būtų netikslinga“, – šeštadienį žiniasklaidai išplatintame pranešime teigė opozicijos atstovai.

Tvartelis

Tvartelis portretas
Štai taip būna atstatomos vyriausybės pavojingu valstybei metu, kai sprendžiami valstybės egzistavimo klausimai, esant valdžioje užslaptintiems kgb ožiams.

Pakrante

Pakrante  portretas
Ne Amerikonas,o ruskis liepė šikti !

Jo

Jo portretas
Amerikonas liepė šikt ant kaimynu

Pilietis

Pilietis portretas
Nereikia ši-kt ant kaimynu ir nereikes ieškot lešu. O šitos kadencijos valdžia ypatingai pasistenge

Galerijos

Daugiau straipsnių