Premjeras apie tyrimą dėl J. Narkevičiaus: nematau skandalo, matau pasaką

Nepaisant atlikto žurnalistinio tyrimo, kuriame konstatuojama, kad už susisiekimo ministrui Jaroslavui Narkevičiui priklausančio namo Trakuose rekonstrukciją galėjo būti atsiskaitoma viešaisiais konkursais, premjeras Saulius Skvernelis teigia pasitikintis ministru.

Premjeras taip pat sako nematantis jokio skandalo ir žurnalistinį tyrimą įvardino kaip pasektą pasaką.

„Nematau jokio skandalo. Matau pasektą pasaką pagal pirminius duomenis. Priemonių čia turės imtis teisėsauga, jeigu yra žmogus, kuris teigia, kad piktnaudžiavo tarnyba ir tą prisipažįsta, tai bus įvertintas. Bus įvertintas tas politikas, kuris galimai turėjo įtaką priimant vieną ar kitą sprendimą, tai tuometinis administracijos direktorius“, – sakė premjeras.

Nematau jokio skandalo. Matau pasektą pasaką pagal pirminius duomenis.

„Ministras įspėjo iš anksto, prieš pradėdamas dirbti susisiekimo sektoriuje, kad tokie bandymai paveikti ministrą bus, tai aš matau, kad tai yra padaryta“, – sakė S. Skvernelis.

Pasak premjero, įtarimus kelia ne J. Narkevičius, o žmogus, pateikęs informaciją apie ministrą.

„Įtarimai, kurie yra, turi būti pagrįsti teisėsaugos institucijų, čia ne šiaip pasakėlė pasekta. Pareikštas tam tikras kaltinimas vieno konkretaus žmogaus, ir žmogus prisipažįsta, kad jis piktnaudžiavo. Tai teisėsauga turėtų atlikti ikiteisminio tyrimo veiksmus“, – sakė jis.

Premjeras patvirtino, jei teisėsauga pareikš įtarimus ir J. Narkevičiui, tuomet jis imsis priemonių.

Ketvirtadienio rytą LRT tyrimų skyrius pranešė, kad už ministrui priklausančio namo Trakuose rekonstrukciją galėjo būti atsiskaitoma viešaisiais konkursais. LRT Tyrimų skyrius teigia turįs duomenų, kad J. Narkevičius, eidamas aukštas pareigas Vilniaus savivaldybėje, galėjo pažadėti šiuo metu jau bankrutavusiai statybų bendrovei „Sodžiaus būstas“ sėkmę darželių bei mokyklų remonto konkursuose. Už tai, skelbiama LRT atliktame tyrime, bendrovė atliko neapmokamus 100 tūkst. vertės darbus rekonstruojant politiko namą Trakuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne kitaip!

Ne kitaip! portretas
Toks tokį sutiko ir prie vaišių stalo pavadino!

zefira

zefira portretas
Kada nubrauksite zodi"galimai",tada tyrima LRT uzskaitysiu,bet prie tu zodziu noresiu pamatyti dokumenta ,kuriuo jus man irodysite teisinguma,o pilnai patikesiu,kai teismas patvirtins.Stai kiek daug praleistu dalyku po "galimai",nes "galimai: tai klaida,smeiztas ,ar kazkam sis ponas yra paemes uz febiurze.Juk sustabdyti pastu pikimus,pakeisti valdyba ,tai uzas!Kas galejo isdristi?Galejo,nes turejo tam pagrindo,ne galimai ,o tvirtas pagrindas.Gaila,kad nera tradiciju sodinti tuos parsus.

Kis

Kis portretas
iki kokio lygio nusismaikini TS,jie net padoraus skandalo nesugeba suregzti?Per tuos metus viskas ismeginta,bet geriausiais paliko ministru Rokutis Masiulis,tas kazkur su smiradciomis kelnemis pasislepes.Kaip jus atsibode per tuos metus.patys Burandinai,o iesko kas jiems pritartu.Juk tas skandalas nieko vertas;protingas pasijuoks,durnas nesupras,o idiotai is tos vagiu gaujos,kurie dar laisveje ir toliau megins pridergti prie duru?Kaip galima leisti tokiai publikai su pusprociu anuku vairuoti?Dedai,uztenka prisivairavai ,uztenka ir anukams,tad ruoskis i tolima kleione,ten tu busi paklausus,o cia tu beje jau viska padarei ir daugiau.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių