Premjerė neatmeta, kad gali būti pasiektas kriterijus karantinui įvesti: rizika – labai didelė

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
Taigi internautai, besiginčydami tarpusavyje, vis bando „išrišti“, kas gi mūsų ministrei taip kelia nerimą, jei Omicron atvejai yra lengvi? Aš tai spėčiau, kad labiausiai reiktų nerimauti dėl sutarčių, pagal kurias Lietuva yra įsipareigojusi iš Pfizer pirkti „dozes“ net iki 2023 metų. Kas bus, jei „mirtinas“ virusas staiga taps eiline sloga?

na

na portretas
karantinas - kai užsipildo lovos taip sakė vakar buhalteris Dulskys...matyt visiems šitiem nesveikiem gąsdintojam reikėtų patiems prigulti ir užimti lovas...taigi visi jau gavo pranešimus kad 17 d. prasideda karantinas. Bet Šimonytei irgi reikėtų nemokėti algos ...lai gyvena savo soduose...patūno gal žinos kaip gyvenimas atrodo uždarytam. Pradėk nuo savęs panele.

Na,

Na,  portretas
jei premjerė laikysis duoto žodžio, tai tegul greičiau įveda tą karantiną. Tik baisu, kad nuo vilko ant meškos "neužsišoktume".

karamba

karamba portretas
dar nekeiskit kojos iš gryčios iškelt kaip Kinijoje, vuo.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau nežino ką dar meluot...

reikia

reikia portretas
tautai susivienyt su savo jegos strukturom kaikurias pakeitus ir varyt visa sia saika velniop su visais pridurkais ir padurkais skverno lygiu===

Anonimas

Anonimas portretas
Ne ta pandemija baisi ,baisus psichologinis spaudimas.Apžvelgus pasaulinį lygi ,matosi kiek yra jautrių žmonių,juk neigiamas placebas ,baime gimdo sunkias ligas.Užtenka tyčiotis is pasaulio žmonių ,privalo būti laisva valia ir požiūris i viską gyvenime.Nereikia spręsti už žmogu ko jam reikia, ko ne.Reikia kuo greičiau baigti spektaklį ,turi pradėti judėti gyvenimas,kaip visada mirdavo silpniausi ir mirs jie. Todėl turi būti atšaukti visi ribojimai ir draudimai.

Galerijos

Daugiau straipsnių