R. Karbauskis: A. Kandrotas-Celofanas yra Lietuvos politikos užribis

Apie kuriamą partiją paskelbęs riaušių prie Seimo byloje kaltinamas Antanas Kandrotas, pravarde Celofanas, yra politikos užribis, sako opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

„Aš, žinokite, šituo atveju net komentuoti nenorėčiau, nes mes šnekame apie tai, kas neverta komentaro, – paklaustas, ar galėtų dirbti su jo partija koalicijoje, Žinių radijui penktadienį sakė R. Karbauskis. – Aš nelaikau šito žmogaus politiku. Tiesiog tai yra tam tikras užribis, apie kurį aš net nenorėčiau diskutuoti. Tai yra žmogus, kuris dėmesio siekia kažkokiais keistais būdais.“

„Yra žmonių, kurie jį remia, bet aš tiesiog nematau net reikalo bendrauti su tuo žmogumi, nes tai yra užribis Lietuvos politikos“, – pridūrė „valstiečių“ lyderis.

A. Kandrotas rugpjūčio viduryje pranešė su steigėjais įkūręs partiją „Mes Lietuva“ ir buvęs išrinktas pirmininku.

Pasak jo, partiją įsteigė 2306 steigėjai, dalis į suvažiavimą atvyko su įgaliojimais, tarp steigėjų yra daug emigrantų. Įstatymai reikalauja, kad partijos steigėjų būtų ne mažiau kaip 2 tūkstančiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kadatai mano ir mano draugu favoritu buvo Karbauskis ir kaip nedaug reikėjo mums atsipeikėt Pirmas Karbauski tavo užribis buvo rūpestis chacholam žudikui Zelensiui o antras toks nekaltas bet tikrai reikšmingas tai tas vyrukas Kondratas Tauta nustebo kad tu stengiaisi apdergti ta vyruka nors šalia taves šitiek brudu vagiu aferistu Ir dar mums atrodo kad Kondratas užribos ar prieš yra tik smulkmena paskala šmeištas O IGNIČIO pavogimas iš tautos kriminalas ir labai didelis bet ateis laikas kaip ir Kurlianskiui taip ir jums LETUVOS ŽMONĖS klausykit sekmadieneis 19val per V Žemaičio laida ger E Vaitkaus interviu ir pasisakymus daugumos lietuviu įpač daug klausimu užduoda mūsu jaunimas tikrai atsipeikėsit nuo tu musu sukčiu pliurpalu melo aferu janutieniu pišu vėgeliu tautku valatkos nausėdos

varge varge....

varge varge.... portretas
teisingai, Karbauski, senai esat elementarus Lietuvos užribis. Antanas ,ačiū Dievui , lieka "šiapus" tavo minimo rubežiaus. Ir nereikia tos klaninės kloakos tapatint su Lietuva.

Karbido fiasko

Karbido fiasko portretas
Nevaidink tu tos opozicijos. Visiems jau atsibodai. Eik paskui savo Skverną į poziciją, .
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių