Rudenį Seimas imsis ir daugiabučių administravimo reikalų

Grįžti į straipsnį

Daugiabučio gyventojas.

Daugiabučio gyventojas. portretas
Baudos administravimo problemų neišspręs, nes tas baudas administratoriai nukreips į daugiabučio namo butų savininkų kišenes. Daugiabučių administravimo klausimas turi būti iš pagrindų pertvarkomas. Visi daugiabučiai yra privatūs objektai ir juos valdyti be patalpų savininkų sutikimo niekas neturi teisės. LR Konstitucijos 23 str. teigia: "NUOSAVYBĖ NELIEČIAMA". Tai reiškia, kad administratoriai gali tik vykdyti daugiabučių priežiūrą. Be to, administratoriai privalo pateikti patalpų savininkams atliktų darbų aktus ir kitus dookumentus dėl visų atliktų darbų daugiabutyje, t.y. pagrįsti visas suteiktas paslaugas.Nesąžiningumo ir neskaidrumo kromelis turi būti pagaliau uždarytas. Gyventojai neprivalo pirkti "katę maiše".

busto valda

busto valda  portretas
administratorius niekada nedalyvauja susirinkimuose,zodziu problemu nesprendzia.

DEMESIO!!!!!!!

DEMESIO!!!!!!! portretas
PIRMIAUSIAI SUTVARKYKITE NAMUS ADMINISTRUOJANCIU ADMINISTRATORIU DARBA.pinigus moki,bet paslaugos negaunio,rasyk nerases naudos jokios.TURI BUTI PRIIMTAS ADMINISTRATORIU,IR VADDYBININKU ASMENINES ATSAKOMYBES ISTATYMAS.Tarpblokiniu siuliu remontai kainos neadekvacios, lopo,lopo tas siules kur faktine dokumentacija ,foto kad butent tuose butuose bega vanduo?

Imkitės, ir būtinai

Imkitės, ir būtinai portretas
Pirma suadministruokite nuosavus namus: nemokamai ima vandenį, kai kurie susimoka tik už dujų balioną, kai kurie įsigudrinę apsiformino nemokamą saulės energiją ar kompensacijas kurui. Už šiukšlių išvežimą jie nemoka, meta į daugiabučiams skirtus konteinerius. Tai kai sutvarkysite privačių namų reikalus, tada jau ir galėsite pagalvoti apie daugiabučius, kuriuose gyvena normalūs žmonės, sumokantys visas įmanomas išlaidas, padarytas nuosavuose namuose, kotedžuose, pilaitėse ir sodybose. Ir dar. Pravarykite teisėsaugą per nuosavus namus, ypač, kur priklauso jurisprudencijos atstovams, politikams, valdininkams, profesūrai, medikams ir jų artimiesiems. Kai panaikinsite tuose nusikalstamuose židiniuose mažamečių seksualinį išnaudojimą, zoofiliją, pedofiliją, nekrofiliją, gerantofiliją ir viską, kas susiję su nelegalia narkotinių preparatų gamyba, filmavimu, kaip senas diedas prievartauja kūdikį - visa tai vyksta nuosavuose namuose, jų rūsiuose, pagalbinėse patalpose - po to į daugiabučius

Galerijos

Daugiau straipsnių