S. Šedbaras: po K. Tubio ir D. Štraupaitės atvejų rinkimuose reikia mokymų teisėjams

Grįžti į straipsnį

Mokymų

Mokymų portretas
Jiem visiem reikia vakarų šalyse, a tai pripratę viską ruskai daryt

Lietuvis

Lietuvis portretas
Manau, kad teisėjams ir prokurorams reikia STT mokymų, kad negalima rašyti netinkamų nuosprendžių greičiausiai už kišenės papildymą, o netinkamai paskirtus prok. apskųsti. Kalti greičiausiai korupciniai teismai, skyrę priemones-atėmimą eiti pareigas valstybės tarnyboje ir prokuratūra neskundusi skirtos priemonės-atėmimo eiti pareigas valstybės tarnyboje. Jeigu prokuratūra būtų skundusi dėl netinkamai paskirtos bausmės priemonės, tai teismas būtų skyręs bausmę (priemonę) atėmimą būti renkamam. Sąmokslo teorija, greičiausiai susitarė Štraupaitė ir Tūbis su prokuroru ir teismu, kad bus tokia ir tokia bausmė (priemonė) ir pasišaipė iš rinkėjų. Pagal BK, kai kaltinamasis eina renkamas pareigas , jam reikėjo skirti atitinkamą priemonę-atėmimą teisės būti renkam ir eiti išrinktas pareigas. Kadangi Valstybės tarnybos įstatymas nėra taikomas politikams, tai ir bausmės priemonė - atėmimas eiti pareigas valstybės tarnyboje tapo beprasmis.

Mokosi iš rusijos

Mokosi iš rusijos portretas
Teisingumas mokosi iš rusijos.

BF

BF portretas
Galimai neteisetas bandymas paveikti ar kitu budu itakoti teismu darba? Tautiskai iprasta tautines politikos atstovu veika.

WC

WC portretas
Dar vienas sunaujos sabaka....

tai

tai portretas
2 vasaliuks po saikos mafijos boso viso melo izulus specas marazmo rupore '''-;;-;;-;;-'''

turgaus prekiautoja dešrom

turgaus prekiautoja dešrom portretas
tai ir mane priimkite į teisėjus. Paskui apmokysit

Anonimas

Anonimas portretas
Leikit paklaustipono,tai kur jie mokes ,kad dabar dar jiems mokintis ,kaip gali dirbti jeigu neturi mokslo ,patirties,ka tu cia juramo laidavedi,kad tokias nesamones siulai,kas dirba ,tas turi jau moketi o ne zaisti su zmonemis po velniu,atsirado mat patarejas eik fainai duok patarimus,

jau šitas

jau šitas portretas
koks brudas tai paieškot kito tokio reikia Va ką reiškia niekšas su diplomu - puikios žinios ir isilavinimas tarnauja tik juodiems tikslams -_-_- Prie sienos! Be teismo!

va va, stai toki nedadaryti ,,teisejai,,,

va  va, stai toki nedadaryti  ,,teisejai,,,  portretas
su tokiais paciais aferiugom ,,,advokatais,,,, ir sprendzia zmoniu likimus , kuriems apsikt biografija, kuriuos sodint ,kuriuos uz kysius paleist ir teistumus panaikint , o kuriuos privest prie savizudybiu arba ....likviduot kaip nereikalingus liudininkus.

Kas

Kas portretas
dar gali mokyti teisėjus,jie turi būti pakankamai išsimokslinę,kad galėtų spręsti žmonių likimus.

cinikas

cinikas portretas
Šedbaras yra labai didelis specialistas mokyti teisėjus kaip reikia perskaityti įstatymą, o neskaityti kas yra paraidžiui parašyta.

Anonimas

Anonimas portretas
ne mokymu o daryt atranka taro teisėju.

Galerijos

Daugiau straipsnių