S. Skvernelis ministrų kėdėse matytų L. Kukuraitį, L. Savicką ir A. Butkevičių

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas Saulius Skvernelis teigia, kad sėkmės Seimo rinkimuose atveju ministrų kėdėse matytų dabartinius parlamentarus – Liną Kukuraitį, Luką Savicką ir Algirdą Butkevičių.

„(Matyčiau – ELTA) tą patį Liną Kukuraitį, kuris puikiai dirbo praeitoje kadencijoje socialinių reikalų ir darbo ministru. (...) Yra vienas iš mūsų jaunųjų lyderių Lukas Savickas, taip pat yra ir buvęs ministras pirmininkas, mano kolega Algirdas Butkevičius“, – antradienį LRT televizijai vardijo S. Skvernelis.

Visgi, kurioms ministerijoms galėtų vadovauti išvardinti asmenys S. Skvernelis neatskleidžia.

„Pamatysite, viskas yra preliminariai paskirstyta, neužbėkime įvykiams už akių. Ir pozicijos yra galimos, preliminarios, tačiau mes norime žmonėms pasakyti, kad vėl nebūtų to tradicinio akių muilinimo – į vieną vietą po 10 kandidatų“, – nurodė jis.

Demokratų sąjungos pirmininkas pažymėjo, kad visas galimas ministrų kabinetas su keturiolika asmenybių, kurios galėtų pretenduoti į atitinkamas ministerijas, bus pristatytas rugsėjo 9 d.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

eik tu nax...j su savo ,,kandidatais,,,

eik tu nax...j su savo ,,kandidatais,,, portretas
svarkeli , vienas pridurkas uz kita pridurka ,,geresnis,,, vyt nax...j visus tuos tavo ,,,ministrus,,, ir dar sunimis uzpjudyt....

nesakysiu

nesakysiu portretas
butkevičių .. kokius dar politinius lavonus iškasi . eikit miegot seni pensininkai

Pamatai

Pamatai  portretas
Ir amo netenki , ir būk toks garantuotas ,kad gali formuoti vyriausybę, na mentams,kaip ir Kauno chamui, atsiprašau krabui, tai naglumo per akis, gelbėtis Lietuva kaip tik gali.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių