Seimo kontrolierius: migrantų sulaikymo sąlygos prilygo nežmoniškam elgesiui

Grįžti į straipsnį

Ole

Ole portretas
Lietuviai, jei pakviečia į svečius, tai ir svetingai priima: lr pavaišina, ir patalėlį minkštą kloja. Bet čia nekviesti svečiai , o dar ir su reikalavimais lyg tai mes jiems būtume skolingi, kad čia jie teikėsi pasirodyti ir turim juos pasitikti su duona ir druska

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
a čia anys pas mumis ant kurorto atvažiavo, kad anym reikėt gero viesbucio liukso?

Anonimas

Anonimas portretas
Linkiu jums visiems pabūti tose sąlygose ir sėkmingai padvėsti. Šlykstūs fašistų ir žydšaudžių palikuonys, Sibiras jūsų ilgisi.

kqazkoks

kqazkoks portretas
sikasiaus pridurkas lyginantis laukinius padarus su zmonemis nes pats ko gero liberobotas?;;;

Jonas

Jonas portretas
Augi, atsistatydink.

Linkiu

Linkiu portretas
Visiem tiem užjaučiantiems papulti į tų vargšų aplinką. Tada straipsnius ir atsiliepimus rašyt. Nėra bjauresnių padarų už šituos gyvius, o užjaučiantys nėra jų iš arti matę

Jjj

Jjj portretas
Tam asiluj reikia pažiūrėti kaip Lietuvoje žmones gyvena o be isibroveliai

Dabar gera proga

Dabar gera proga  portretas
paskelbti nepaprastaja padeti pasienio ruozuose del sunkios Coronos situacijos ir uzdaryti siena su Baltarusija.Tuo labiau,kad tie atbegeliai daug kas serga,platina infekcija dar labiau.Nereikes nieko priimineti is vis.,ir tai tiesa del Coronos.

jam baigiasi kadencija

jam baigiasi kadencija portretas
norėjo, kad jį pastebėtų, matyt pastebėjo, bus paskutinė

O gyvenimas lietuvoje

O gyvenimas lietuvoje portretas
kokiai kategorijai priklauso, ponai nesakysiukas esat????

prajuokino ir

prajuokino ir portretas
nustebino, pagal seimo kontrolieriaus dėstoma logiką Lietuvą ir bet kuri šalis turi būti pasiruošusi kameras, sulaikymo vietas svetimtaučiu nelegalų invazijai su mažiausiai penkių žvaigždučių viešbučiais? ir visa tai prisidengiant žmogaus teisėmis? sakyti juokdarys per maža. Ne pirmas nelegalų antplūdis ir Lietuva ne pirma šalis. Nelegalai puikiai žino kur eina ir ko nori-geresnio gyvenimo kitų sąskaita. jei atvyktų legaliai rinktųsi ambasadas, mokymosi programas, darbuotojų įvažiavimo galimybes, o dabar tik reikalavimai, kad jiems turi kažkas kažką duoti, o duodant dergia maisto termosus, mūsų kiaulės tvarte labiau susitvarko nei šie palieka savo aplinka. Ir viskas gerai? Lietuvos žmonės turi plauti ir tvarkyti? atvažiuoja su begalę užkrečiamų ligų Lietuvos mokesčių mokėtojai turi padengti gydymą? Klausimas trumpas kiek sumokėjo?

Galerijos

Daugiau straipsnių