Seimo pirmininkė V. Čmilytė-Nielsen: rinkimuose turime dvejopai gerą rezultatą

Liberalų sąjūdžio lyderė ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė Nielsen sako, kad rezultatus savivaldos rinkimuose vertina labai gerai – perrinkti visi kandidatavę partijos merai, išrinkti trys nauji savivaldybių vadovai.

„Pasirodymą vertinu kaip labai gerą. Prieš rinkimus ne kartą sakiau, kad kaip sėkmingą rezultatą laikyčiau išlaikytą merų skaičių. Jį pavyko pagerinti, kaip ir iškovotų mandatų skaičių tarybose“, – pirmadienį BNS spaudos konferencijoje žurnalistams sakė V. Čmilytė-Nielsen.

„Turime dvejopai gerą rezultatą – perrinkti visi merai, kurie kandidatavo, gavo didesnį pasitikėjimą. Turime tris naujus merus – Gediminą Ratkevičių Elektrėnuose, Nijolę Guobienę Zarasuose, Kaišiadoryse – Šarūnas Čėsna“, – kalbėjo Liberalų sąjūdžio vadovė.

Anot jos, buvo kandidatų, kurie „padarė gerą įdirbį, bet šiek tiek pritrūko iki sėkmės“. Tokiais ji įvardijo Matą Lasauską Neringoje ir Justą Ruškį Klaipėdos rajone.

Pasak partijos lyderės, skaudžių praradimų rinkimuose liberalams pavyko išvengti, tačiau esama ir pamokų.

„Tarp pamokų – mūsų rezultatai didmiesčiuose, Vilniuje ir Kaune pritrūko mandatų patekti į tarybas. Kampanijas planuoti, vykdyti turėsime anksčiau, aktyviau, ženklai pozityvūs. Turime pakankamai pagrindo tikėti, jog rinkėjų pasitikėjimas Liberalų sąjūdžiu stiprėja visoje Lietuvoje“, – teigė Seimo pirmininkė.

 


      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.
      Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Prasiskolintas milijardas euriuku kaip visada pries bet kokius rinkimus ,, ir kaip visada tautieciai skurde ...tai reiktu Simonyte ypareigoti vienai pacei grazinti ir dar su palukanom ir pvm ..nes as nenoriu solidarizuotis su tokiais akiplesom ...

aha

aha portretas
kada tada kodėl todėl...cha cha ch a asiliuk

kremliaus autai

kremliaus autai portretas
Kazin kada apkalta del galimos pedofilijos bylos duomenu nutekinimo?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių