Seimo sesijos prioritetas – žmonių saugumas

Grįžti į straipsnį

Gal

Gal portretas
Pradžiai nesaugu gyventi sovietiniuose daugiabučiuose

Kur

Kur  portretas
Žmonių saugumas ,rusinti Lietuvą? rusakalbių invazija baisi. Dar niekada nebuvo taip nesaugu.

....../

....../ portretas
Ar jau uždengė LIETUVOS PADANGĘ betoniniu bloku , pakabintą ant siūlo , kad dronai nepradėtų skraidyti ar raketos , kai nusiūs išprotėję mūsų dundukai mūsų vaikus į UKRAINOS frontą ,, ne kariauti, bet mokytis MIRTI , PAVADINTĄ MISIJA MOKYTIS--- gražiai skamba ir šaunus atgrąsymas vyksta SVOLAČIAI JŪS SVOLAČIAI... Mūsų vaikai eis ,nes liepiama ... kaip ir UKRAINOJE , RUSIJOJE eina , nes LIEPIAMA... Veiksmai tokie pat ,kaip 1942- 1945 metai... Tada VOKIETIJOJE , DABAR UKRAINOJE....--- Vakarų svolačiai kitaip nepavadinsi ,nes tik šiaip sau pasirodo pasirašė sutartį MINSKE . Pasirašė ir UKRAINOS ... ne RUSIJA.. Šį mėšliną reikalą dengia ,, rusai užpuolė Ukrainą ,,

tankas

tankas portretas
tik migla ir tiek,bet kabanti kodel ?

šika'Lien \\\\\.../////

šika'Lien  \\\\\...///// portretas
daryk tvarką,kai tik įded čmil,šiman,lanzberg "abrozdus",tai vaikai naktimis NEMIEGA,verkia,po spintom lenda.____Ar sunku jų nerodyti,saugokim vaikų sveikatą.

Čmil

Čmil portretas
KGB kvapas

....../

....../ portretas
Ai Ai Ai.....RUSAI PUOLA VĖL.... kitaip negali rašytojai gyvent...

Kęstas

Kęstas portretas
Jei galvojate, kad mes Lietuvoje pasiduosime, tai apsirinkate. Už tokius pat pinigus, kaip čia skraidančiams taksi suvarė Indija, mes prisipirksime labai brangių tankų ir žaibišku karu užkariausime pasaulį, įskaitant tą pačią Indiją. Gaila tik, kad mūsų Napoleonai (Kaščiūnas, Grybauskaitė ir Anušauskas) yra labai stori ir į tankus netelpa. Grybauskaitė įrodė, kad ji dulkių nebijo, stovėdama ant važiuojančio vokiško tanko. O su tais dviem dručkiais sunku. Teks prašyti vokiečius padaryti du erdvesnius tankus specialiai Lietuvai. Būtent du, nes viename jie visą laiką pjausis tarpusavyje. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Rinkimai-tai vaikų žaidimai smėlio dėžėje

Rinkimai-tai vaikų žaidimai smėlio dėžėje portretas
Tie rinkimai,tai tik pinigų išvogimas.Juk visi kurkuliai paskiriami,pagal sąrašus.Bet mūsų tauta to nepastebi ir toliau neva tai renka.Tokį rinkimų įstatymą sukūrė konseravtoriai ir jie patys jį priėmė.Jeigu į rinkimus neitų nei vienas rinkėjas,vistiek laimėtų tie patys "patriotai".Konservatoriai nusirito iki tokio absurdo,kad savo mesijaus anūką,nutarė įstatyti į sąrašą ,tik pirmuoju numeriu ir be jokių rinkimų.Va taip šunauja.

Kovo 8-osios gerbėjams

Kovo 8-osios gerbėjams portretas
Kai tiktai pamatau V.Čmil man susidaro įspudis mes jau okupuoti, kažin ką ruošiasi mums pateikti liberastų partija per sekančius rinkimus. Sveikiname su tarybinės moters diena.

d

d portretas
GERBIAMI TIKRI LIETUVIAI GAL JAU LAIKAS NACIONALAZUOT lansbergiu NETEISĖTAI PRABAGOTĖJUS O ŠUNAUJA RUNKELIUS UBAGAIS PALEIDUS JU TURTA K U R M U SU B AN K O M A TA S nuosėda tu šiukšle kokios šalies esi prezervatyvas

šalin KGB-tų š m ė k l ą iš Lietuvos ! - ir

šalin KGB-tų š m ė k l ą iš Lietuvos  ! - ir  portretas
Lietuva tikrovėje taps LAISVA ir saugi -- be demonstruojamų sovietinių trafaretinių l o z u n g ų !

Expert

Expert  portretas
Saugus žmogus jaučiasi tada ,kada jo finansinė būsena jo nevargina emacionaliai.O čia yra pinigų taškymas ir oro pilstymas iš tuščio į kiaurą.Ir asilams aišku ,kuo turtingesni valstybės žmonės,tuo saugesnė valstybė ir nereikia jokių konferencijų.

Pateik

Pateik portretas
Žurka sąrašą kaloborantų tada kalbėsim

Zmoniu

Zmoniu portretas
saugumas - neutralitetas ir nusiginklavimas!

AHA

AHA portretas
RUSŲ KAGĖBISTŲ PALIKUONYS MATAI RŪPINSIS LIETUVOS ŽMONIŲ SAUGUMU. :)))

Čmil

Čmil portretas
KGB šmėkla

kauniete

kauniete portretas
Žinot keista kad ta Čmil žmoniu keikiama už savo tėva aišku jin už ji negali atsakyti bet tik tas kad jin nelabai keičia savo tėvo taktika Gerai jos tėvas žinom kas bet juk ir Landzbergas ir jos tėvas vienodi buve KGB tai kodėl vienas kaltas o kitas plėšia lietuva ištrėmė šitiek lietuviu iš tėvynes kuom jis skiriasi nuo Čmil tėvo dar baisesnis išgama Nu o ta mergužėlė žino kad tauta jos niekada nerinktu jeigu ne jos tėvo tarnystė kartu su Landzbergu abu Maskvos KGB Jeigu butu buvus dora moteris tai būtu nelindusi kur jei netinka baisiai netinka

Vėtra

Vėtra portretas
Nuolatinis gąsdinimas, šimtai tūkstančių kitataučių , neprieinama sveikatos apsauga , augantis nusikalstamumas prie saugumo tikrai neprisideda.

sitos seimunes tikslas su raskevicium

sitos seimunes tikslas su raskevicium  portretas
vienas -Seimo sesijoj prastumt SRAMBULO KONVECIJA ...galutinai supederastint tauta ir valstybe --o si laikrastine tirada tai sirma , dumu priedanga ir daugiau nieko

Ačiū

Ačiū portretas
Apsaugokite mus nuo bukausybės, o nuo ruso gal kaip nors NATO 5 straipsnis apsaugos.

Sakote

Sakote  portretas
Saugumas ,prie šito valdymo rusakalbių invazija, gal laikas suprasti ką pridirbot

kauniete

kauniete portretas
Mes patys turim uždrausti šitiem musu vaikus siusti i svetima kara Motinos ar gali jums įsakyti šitas išgama chacholu vėliavos bučiuotojas kad jusu vaikas turi mirti Tikrai pamastykit brangiosios ir tos kurios susidėje su tais išgamomis su ta nuosiediene ir jos bankioru vyreliu turbut ramus kad savo dvi mergas i fronta pas savo drauga zele nereikės siusti o kiti lietuviai jam nusispjauti Kur mes gyvename europoje ar Azijoje prie ko mums ta ukraina

deja

deja portretas
Nukvakę lietuviai į valdžią renka kgb prieauglį ir į save panašias personalija, todėl Lietuva nėra saugi

manau butu buve tukstanti kartu geriau Lietuvai ir

manau butu buve tukstanti kartu geriau Lietuvai ir portretas
jos zmonems jei tos lietuvos transporto imones kurios santazavo Lietuva kad issikraustys su visai dezertyrais ir siaip visokiais snipais i kitas valstybes.

kgb

kgb portretas
uždarykit seimo sandėlį ir bus pinigų

va va pagvildenam giliau tu sleptuviu klausima Kaune

va va pagvildenam giliau  tu sleptuviu klausima Kaune portretas
Petrasiunuose privatizuotos visos ruso laikais po namais pastatytos sleptuves,ju yra labai daug.Kur tie pinigai nukeliavo.O tos sleptuves daznai stovi tuscios ir apleistos,nepriziurimos smarkiai yra tuo sukeldamos labai didelius pavojus gyvenamiesiems daugiabuciams po kuriais tos sleptuves yra irengtos. SLOVE UKRAINAI.

Esama lietuvė to Buves Lietuvis

 Esama lietuvė   to Buves Lietuvis portretas
Asile buvai ir kaip dabar apvirtai kas dabar pasidarei kad asilas tai matyti šūdo gabalu kad tapai tai matyti palik ramybje gaidy ir rusus ir baltarusus nes tu tu žmoniu pado nevertas Durnas nacikas Atsirado dar vienas prof Merkys už Hitlerio humaniškuma aiškinantis tautai

na

na portretas
nesijaučiu saugus kol seimui vadovauja nusikalstamos gaujos vadovė, buvusių okupantų palikuonė

Daug matęs Lietuvis

Daug matęs Lietuvis portretas
Tas gynybos mokestis turi būti pavadintas nekilnojamo turto gynybos mokestis, ir daugiausiai mokėti turėtų milijoninių turtų turėtojai, nes už jų gynybą ir mokestis priklauso, IR DAR SVARBIAUSIA kad tie mokesčiai būtų tik Lietuvos gynybai o ne RADARAM ar BAIRAKTARAM, o tai viskas iššvaistyta ir sėdim pliki ir basi.

Генерал Чмил

Генерал Чмил  portretas
:)))

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Sugumas nejokinkite Lietuviu Tauto.Darbdavai tiek prisivezia.Indusu,Kazaksta,Uzbekistanas ir dar afrikeciu,Baltarusai dauguma.Kurios salis reme kara ir prijaucantis rusu.Kokio velnio jie cia vaike jai Lietuviu kalbos net nsistenge mokytis.

NEPAMIRŠK, kad

NEPAMIRŠK, kad portretas
GERIAUSIA Gapšiui ŠILTA, SAUGU, ALGA EINA, už šiukšles mokėt nereikia. PARTIJA ŽINO, KĄ DARYT.

Ona

Ona portretas
Šitos pedofilų draugės sn.pirmame puslapyje? Šita , fui, nekenčiu

>===> E.

>===> E. portretas
Čemodan, vokzal, rosija.

...

... portretas
Runkelius gasdina karais, kad mokesciam pinigu nugrezti

nuimkit ta jos atvaizda,bjauru ziureti,apsimetele,

nuimkit ta jos atvaizda,bjauru ziureti,apsimetele, portretas
Ji pirma turi buti pasalinta is valdzios,jie nepripazino,neatsiprase lietuvos zmoniu uz veiksmus okupuojant lietuva,ju paliekoniai ir toliau ardo valstybe,jie visi turi buti pasalinti,

===> E.

===> E. portretas
Savo kaime esi protingiausias, matyt, valstieti?

Rytų Prūsija

Rytų Prūsija portretas
Ką ten veikė tankistas Ivan Čmil?

rinkejas

rinkejas portretas
kiek kainuoja opiumas tikinciai liaudziai pries rinkimus o dar nuteistos partijos senio gentvilo paskirtai vadoviai

Čmil \\\\\.../////

Čmil  \\\\\...///// portretas
Ką senelio tanko vamzdis surūdijo ar KGB tėtis "xlebną" pažynėjimą pametė,ar ne saugu į Izhraylį kumpes nešti,tenai irgi karas?

E.

E. portretas
Prisikvietė Į Lietuvą tūkstančius skeltanagių "programistų" ir kalba apie saugumą... Pas narkomanus ir p e d e r a s t u s visada viskas aukštyn kojomis, todėl ir saugumas jiems atrodo toks: kuo daugiau belarusų šnipų ir diversantų, tuo saugiau :). Degsite pekloje, velniai.

faktas

faktas portretas
po piekovo sijonu saugiausia

Satanistai

Satanistai portretas
meluhoja ir net neraudonuoja.

tam „Kokių žmonių?“

tam „Kokių žmonių?“ portretas
Į būdą, nacistine rusų kale!

as

as portretas
Siai dienai prioritetas - apvogimas... mokesteliai sumoketi, bet paslaugeliu tai ner... eiles... kazi ko ner eiliu mokesteliam? Ko ta aliektra tokia brangi?

Kokių žmonių?...

Kokių žmonių?... portretas
Neabejoju - Ukrainos nacionalistų ir Baltarusijos išdavikų su Cichanovskaja priešakyje...

bigcatwar

bigcatwar portretas
..miegantis gb agentai rupinasi Lietuvos saugumu..

Šita valdžia turi sėdėti

Šita valdžia turi sėdėti portretas
Ir ne Seime ar vyriausybėje, o kalėjime! Vagys, kyšininkai, iškrypėliai pedofilai.

Aha

Aha portretas
O žmogaus teisės? Ar kaip rusų tankisto anūkei ir KGBisto dukrai į tai nusispjauti?

Sakė

Sakė portretas
Koncentruosis į EP rinkimus, tuo viską pasakė gnyda, iki lemputės žmonių saugumas, anei žodžio apie antros pakopos aferą, anei žodžio apie sovietinių daugiabučių renovavimą, gnyda

lpl

lpl portretas
man nerupi ka sneka kgbisto dukra

Koks saugumas

Koks saugumas portretas
Jums rūpi, tik pliurpalai viešoje erdvėje, tik gąsdinimas tautos. Dideli darbai ramiai daromi, o čia amžina tryda. Šluosim jus iš valdžios ir saugumo atsiras daugiau, nekenčiu karo provokatorių.

Anonimas

Anonimas portretas
SAUGIAUSIA YRA DANGUJE PAS ŠV. PETRĄ......... TODĖL NORI KARO SU RUSIJA....APRENGS VYRUS KAREIVIŲ UNIFORMĄ KAIP NUOTRAUKOJE. ĮDUOS PO AUTOMATĄ IR PASIUS Į UKRAINOS FRONTĄ..... VISI TURĖS AVINO BALSU ŽVIEGTI SLAVA UKRAINĖ...NEŠIOTI KAUKES IR VĖL PASIBADYTI Į PETUKĄ NUO NAUJO VIRUSO RUSOFOBIJOS...TEISĖJAI SU PROKURORAIS TOLIAU VOGS....VAIKUS YPAČ MERGAITES ŽAGINS BARTAŠEVIČIAI IR KITI VYRAI KURIE MIEGOS SU KITAIS VYRAIS IR BUS ĮTEISINTI KAIP ŠEIMA.........

Koks saugumas

Koks saugumas portretas
Kai Lietuva valdo komunistai kgb .broileriai.

Galerijos

Daugiau straipsnių