Siūloma paskirti skulptorių S. Žirgulį Nacionalinės sveikatos tarybos pirmininku

  • Teksto dydis:

Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto profesorių skulptorių Stasį Žirgulį siūloma paskirti Nacionalinės sveikatos tarybos pirmininku.

Jo kandidatūrą Seimui teikiantis parlamento vadovas Viktoras Pranckietis Seimo posėdžių sekretoriate įregistravo tai siūlantį nutarimo projektą.

Pernai birželį sudarytoje naujos sudėties Nacionalinės sveikatos taryboje yra 16 narių. Ją sudaro ne tik medikai, bet ir žymūs mokslininkai, specialistai, susiję su maistu, sveika gyvensena, taip pat nevyriausybinių organizacijų atstovai.

Pernai lapkričio 21 d. Seimas nepaskyrė Algirdo Raslano Nacionalinės sveikatos tarybos pirmininku. Parlamentarai slaptame balsavime nepritarė šiai Seimo Pirmininko V. Pranckiečio pateiktai kandidatūrai.

Už tai, kad A. Raslanas būtų Nacionalinės sveikatos tarybos pirmininku, balsavo tik 27 Seimo nariai, prieš buvo 55, susilaikė 4 Seimo nariai, primena ELTA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šis paskyrimas būtų anekdotas. Buvo jis Antikorupcijos komisijos pirmininkas Kaune. Ką nuveikė? Piktas pagiežingas ir susireikšminęs.

cirkai

cirkai portretas
profesoriu SKULPTORIU - SVEIKATOS , blamba, tai gal serga profesorius, atskiros palatos reik.

Visai ne į temą

Visai ne į temą portretas
prie ko čia skulptorius ir sveikata ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių