Socialdemokratai nepalaiko siūlymo privatizuoti Seimo viešbutį

Grįžti į straipsnį

Čiubaka

Čiubaka portretas
na parduot už litą jau turi patirties iš mažeikių naftos

ALGIS

ALGIS portretas
Matyt prisimena kaip konservatnykai pasišildė kišenes per pirmąją PRICHVATIZACIJĄ , o jie tai moka daryti , kai kas prichvatizavo ištisus Vilniaus kvartalus , kai kas tik tvartelį .

Vero

Vero portretas
Aš irgi nepritariu. Tik parlamentarai, kaip ir visi Lietuvos pilieciai, turėtu mokėti nuomos ir komunalinius mokescius. O dabar gyvena darmai irdar nepatenkinti kad tai ne 5* viesbutis. Atėjai gyvent 4 metamams, tai būk seimininkas, jai ką reimiapats susiremontuok ir nusidažyk. Apskritai, ar ne per daug Lengvatų gauna seimūnai? Man pvz. Visai nesuprantama vienoda alga ir ypač priedai tųkurie isrinkti vienmandatėse ir pagal sąrašą. Juk ir taip aisku, kad ju statusas nėra lygus.

na tai aisku kaip cia dabar galim prichvatizuot

na tai  aisku kaip  cia  dabar  galim prichvatizuot portretas
viesbuty ,o kur tuomet visiems vaivorykstiniams socdermokratams ir LGBT liber agrastu kolektyvuj trachintis !!???

Specialistas

Specialistas portretas
J. Sabatauską pilnai palaikau. Bus taip- parduos žymiai pigiau, gaus gerą otkatą, ir sutars kad klientus turęsite į priekį tuos pačius seimo narius. Įrengs privatų viešbutį, į kurį ir gryš seimo nariai. Nes kiti pasinuomavę Vilniuje, kirtinguose rajonuose susidurs su vykimu į darbą problemomis, laiko gaišimu. O čia šalia seimo gyvenama vieta- geriau nerasi. Esmė parduoti saviems ir gauti otaktą, ir mokės seimo nariai už viešbutį ženkiai brangiau. Milionai nusės saviems į kišenes. Galiu kirsti lažybų kad būtent taip ir būtų.

Galerijos

Daugiau straipsnių