Socialinės apsaugos ir darbo viceministru dirbs D. Katelė

  • Teksto dydis:

Socialinės apsaugos ir darbo viceministru bus skiriamas Domantas Katelė, šiuo metu dirbantis ministro Vytauto Šilinsko patarėju.

Viceministro pareigas D. Katelė pradės eiti po institucijų patikrinimo ir kuruos nevyriausybinių organizacijų, jaunimo reikalus, darbo teisės, darbo aplinkos bei socialinio draudimo klausimus, trečiadienį pranešė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

„Domantą Katelę vertinu kaip perspektyvų ir motyvuotą jauną žmogų, baigusį politikos mokslus ir įgijusį vadovavimo patirties nevyriausybinių organizacijų veikloje. Lietuvai svarbu auginti ir investuoti į jaunus žmones. Tikiu, jog sukaupta patirtis darbe su jaunimu ir šios veiklos išmanymas leis iki kadencijos pabaigos sustiprinti jaunuomenės ir nevyriausybinių organizacijų balsą“, – pranešime teigė socialinės apsaugos ir darbo ministras V. Šilinskas.

Už jaunimo reikalus atsakingu ministro patarėju D. Katelė dirbo nuo praėjusių metų spalio, ministerijai vadovaujant birželį atsistatydinusiai Monikai Navickienei.

Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute politikos mokslus baigęs D. Katelė anksčiau buvo Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos prezidentu, dirbo žurnalistu naujienų portaluose LRT ir „Alfa“, projektų vadybininku Liberalų sąjūdyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ėėė čia juk Silver Bieltas?

Anonimas

Anonimas portretas
cia JIS ar JI ?

seniokas

seniokas portretas
Jau per mažai informacijos apie būsimą viceministrą.Reikia ne tik ką ir kur dirbo, kur ir kokius mokslus baigė, bet jau reikia nurodyti kokių politinių pažiūrų ir kokios orientacijos.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių