T. V. Raskevičius: Partnerystės įstatymas į Seimo salę grįš tada, kai turėsime 100 proc. paramą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Nesidomiu miegamaisiais ,KAIP NARKOMANE MORGANA...--PATI VIEŠAI SAKĖ JOG VARTUOJA..NEBŪKIT PRAKEIKTIEJI nelipkit šeimom ant galvų ir nešikit ant ES jog yra išsigimusios...,praradusios žmogiškas vertybes, neišsilavinusios ir mažai žinių beturinčios ,nes nežino gamtos dėsnių ir žmogaus prigimties ir tt

QWX

QWX portretas
Kas galėtų paneigti, kad T. V. Raskevičius yra rusijos planas, skirtas supriešinti visuomenę, padaryti Lietuvą silpna ir susiskaldžiusia.

Birute

Birute portretas
Raskeviciau nustok meluoti smeizti kitus zmones esi vienodo lygio su Putinu.Jis nori sunaikinti Ukraina o tu su savo lbgt iskrypeliais nori sunaikinti musu Lietuva.Neisdegs berneli mergele mes irgi mokame kovoti kaip ukrainieciai iki paskutinio.

Siaip

Siaip portretas
Ir cia yra demokratija... Tai ,,skaiciagrafija,, kuria valdantieji ima naudoti, vadinasi davimimas i smuki, kaip atsakas taps priimtinu, nes skaiciai nemeluoja, jei istatymai priimami pasiskaiciavus, kad uzteks balsu, tai tegul ir pasiskaiciuoja, kad ir i snuki uz taip priimtus istatymus gaus irgi pagal daugumos visuomenes balsus... Kiekvienas veiksmas lygus atoveiksmiui!!!

laikykites

laikykites portretas
iesko auku kuriuos galetu nupirkti.,viskas aisku ,parsideve.Kaip zmogus gali kitaip pakeisti nuomone????Seimunai ,pagalvokit kas musu laukia,ir kokia prisiimat atsakomybe.Nebent jiems partneryste, o mums santuoka.Toks ir butu skirtumas.

kaunietis

kaunietis portretas
antrą kadencija ir raskevičius, ir dauguma kitų matys kaip savo ausis

skaitytoja

skaitytoja portretas
buvo toks anekdotas: kai sniegas bus juodas, o varna balta...viliuosi, kad taip bus ir su siuo istatymu, nors kai pas mus viskas galima visko gali buti

akcija

akcija portretas
tušti narvai

Utrnm

Utrnm portretas
Tada niekada. Jau per subine daejo asilui.

Kestas

Kestas portretas
Sapnelis.Laikas pabusti.

www

www portretas
atrodo, kad raskeviciui niekas daugiau neidomu ir nerupi, tik partneryste

iskilo klausimas

iskilo klausimas portretas
Koki intelekta turi tureti zmogus,kuris nezino kam reikalingas uzpakalis?

niekada nebus

niekada nebus portretas
100 proc. paramos.

Vaikų neapgausit!!!

Vaikų neapgausit!!! portretas
Tarkim įteisins tą partnerystę, tarkim leis jiems vaikus augint. O kas nors pagalvojo apie tą vaiką kaip jam seksis pritapt mokykloj. Manau,kad toks vaikas,kurio abu tėvai "vyrai", pasmerktas patyčioms. Vaikų neapgausit!

'matosi

'matosi portretas
laukia pastyprinimo is jav bidono atsiuncian papildomai lgbt hebros moka ncios lietuviskai vapset kas i ju klonines megenines prikresta pagal marksfasystine teorija kur visi /lygus/ bet pridurkai lyges ni?======

Šlykštu ir tiek į tokį padarą žiūrėti.

Šlykštu ir tiek į tokį padarą žiūrėti. portretas
Žurnalistams turbūt labai patinka kai rimti žmonės koneveikia gėjus .Taip tai yra šlykštūs padarai bet ar verta tai eskaluoti ,gal jums reitingai kyla kaip kokį Rasikevičių ar ( -iene )išreklamuojat nežinau kaip jie tarpusavyje pasiskirsto .Prarasit laikraščiui pagarba.

Nervai nelaiko

Nervai nelaiko portretas
Ar jis i seima dirbt atejo ar b...bi voliot.Uzkniso juodai su savo partneryste.Tam pedalui ir alga moka.Nu baisu kas darosi

Ar matet Kada sveikus zmones taip apsirengusius

Ar matet Kada sveikus zmones taip apsirengusius portretas
Kaip iskrypeliai per paradus??

Reik tikėtis tai

Reik tikėtis tai portretas
liks profesionalo šlapysapniu.

kaimietė

kaimietė portretas
Jau prasidėjo šantažas,kad išeis iš koalicijos.Dabar pamatysim ar seimo nariai turi stuburą.Labai jau didelį palaikymą turi iš LRT,nes jų žurnalistai kiek įmanoma stengiasi sumenkinti savo filmais "šeimų maršą" ir kitus protestus.Pasirodo gyvenam demokratinėje šalyje,bet protestuoti prieš nieką negalim,.Nieko ,ateis kiti rinkimai

Stop homosexsualu propoganadai

Stop homosexsualu propoganadai portretas
Stop agresyviai ideologijai!!!!!@

100%

100% portretas
Niekad, nes aš esu 0,01% prieš. Tau nedaug laiko liko, tavo norai matau ir šviežių bulvių gali nesulaukti. Būsi išmėžtas iš to seimo net nesupratęs kad ten buvai.

Taip mananciam

Taip mananciam portretas
Su tokiu manymu toli neisi, nes po partnerystes istatymo bus vaiku isivaikinimas. Kuom nusikalto vaikas gyventi su pi......derais, ar lezbietem????

Opa

Opa portretas
Tai niekada.

Agraste

Agraste  portretas
Prasom kreiptis į gydytoją

taip manantis

taip manantis portretas
Partnerystės įstatymas turi būti priimtas, bet ne toks kokio nori Raskevičius. Iki tokio dar reikia daaugti. O normalus partnerystės įstatymas jau senei turėjo būti priimtas

jooo

jooo portretas
Pasaulio pabaiga. Yra moteris ir vyras ir negali buti jokiu ten dar prigalvotu 72 issigimimu.. Tegu dulkinasi kad ir per visas skyles, nuo to lytis nesikeicia, cia tik narkotiku pasalinis poveikis.

Anonimas

Anonimas portretas
sapnuoja pupuliukas ! dddd

Pilietiškas

Pilietiškas  portretas
Duok, Dieve, kad tos paramos ir neatsirastų, o ir patys iniciatoriai į Seimą niekada nepatektų - gal tada ir lietuvių gimtų nors po 1-2 šeimose! Kitaip Lietuvos išsaugojimo aš neįsivaizduoju : juk žmonės dauginasi gimdami! Kas galingas bent tą vertybę pakeisti? Armonaitė.... ir kiti su panašiomis vertybėmis atsidųrę Seime???

Julija

Julija portretas
Gaila vaikino, kad galva visiškai tuščia...

Kukariekinas

Kukariekinas portretas
Manau, kad po sekanciu rinkimu, gaidziu seime nebebus?

Ir tokiu buna gaila kartais

Ir tokiu buna gaila kartais portretas
Man jis toks suzalotas atrodo, kad kartais net gaila. Bet aisku ne ant tiek gaila kad sutikciau su jo nesveikomis fantazijomis ir sapalionemis.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Dėdė ignas. Su konservatkomunistų ir žydrųjų komjaunuolių režimu tai gali įvykti daug ankščiau.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tai atsitiks per šv. Niekada.

aciu dievui

aciu dievui portretas
tai reiskia niekada negris

raskevic klasia mamos

raskevic klasia mamos portretas
mama ka daryti kai mergina pati nusirengia

Sitam

Sitam portretas
Kliurkiui TIK JO SIKNA IR TERUPI. Nera daugiau problemu TIK SIKNU REIKALAI .Kad tu nusprogtum su savo visa dalbajobu PARTIJA

Negeras

Negeras portretas
Ponuli gal baik ta nesąmonė kai priimsite tai kiti ateja atšaukė o jei netinka tai durys atviros važiuok ten kur yra o ne kakok ant Lietuvos

100 proc. ;-)

100 proc. ;-) portretas
Tik demokratineje valstybeje,zmones su protine ir uzpakaline negalia,gali buti valdzioje.

Senukas

Senukas portretas
Nu ,kai prisiveis daug subininiu,tai ir pasitvirtinsite ta uzpakalini istatyma, o kol kas ,tai ejimas pries gamtos desnius ,pries Dieva!

Stop homosexsualu propoganadai

Stop homosexsualu propoganadai portretas
Savanaudziai egoistai, dar jiem seimos matai prireike, vaiku. Kokiu egoistu reikia buti???? Noriu vaiko esu homosexsualas, tai kokiu budu tas vaikas bus? Is dar tik egoistiskose smegenyse pradetam vaikui, atimama teise tureti zmogiskos egsitencijos seima, mama ir teti( ne mama transgenderi!!!) , kokiom traumuotom smegenim uzauga tas vaikas?? Stop egresyviai propogandai!

Manau

Manau portretas
Jau laikas jam atsikvošėti,kad niekas tokių lbgt ištvirkėlių atėjūnų nenori nei girdėti nei matyti,o tuo labiau jį patį.Aiškiai matosi,kad jis atvirai tvirkina mūsų vaikus.Gal dar seime yra skaidraus proto žmonių,kad užkirstu kelią lbgt ištvirkavimui.

IŠANGĖS gauja su KONSERVATORIAIS t a i k o s i prakišti

IŠANGĖS gauja su KONSERVATORIAIS t a i k o s i prakišti portretas
g ė d i n g ą ĮSTATYMĄ.--Seimūnai , negi leisitės būti k v a i l i n a m i ir NEGEBĖSITE atstovėti normalios laikysenos ŽMONES

Nuomone

Nuomone portretas
visom prasmėm šitas žmogus netinkamas politikoje! Ir šį sprendimą turim padaryti, mes rinkėjai balsuodami. Tai reikštu laivės partijai -NE!!!

Žvelk giliau

Žvelk giliau portretas
Tada kai visus bus nubraiberines, kitaip sakant bus surinkes kompromata ant visu nepaklusniuju seime, ta sitas propesionalas ir darys dabar iki pavasario, ieskos kaip kgb nuosproga kabliuko ant kiekvieno kuris prieš, kuom šitas skirias nuo KGB ir ßtazi pacuku nainkinusiu savus piliečius

Jonas

Jonas portretas
Turiu viltį,kad niekada to nebus.Kitaip Lietuvai-amen.O jų toks tikslas ir yra.

EI,tu,potrncialus gejau

EI,tu,potrncialus gejau portretas
ar tu tikrai durnas,ar apsimeti,kad nesupranti,kaip tauta taves ir tavo lezbiu nekencia,tu cia tik per klaida papuolei ir laikinai,bet kazkodel isivaizduoji save 'pasaulio bamba' ir kisi tuos savo slykscius projektus bet kokiais budais. Turbut nori,kad Kaune zmones protestuotu ir prie tavo namu,gal daeis iki smegenines?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Neįtikėtinas tų gėjų atkaklumas. Įtarimas, kad gerai užmokėta, reikia įvykdyti trūks- plyš.

Jonas

Jonas portretas
Zmogaus teises baigiasi ten,kur prasideda dirbtinai sukurtos problemos.Jei toks istatymas bus priimtas tai musu kova uz Lietuvos laisve buvo veltui.

PASVAJOK

PASVAJOK portretas
Pasvajok...

blogis

blogis portretas
visai jam jau panizo kad kitu bedu nemato o tik patenkint niezuli

Palinkėjimas

Palinkėjimas portretas
Geriau jau niekada negrįžtų visa jų marga šutvė.

tai reiskia ,kad dabar LGBT-istu

tai reiskia ,kad  dabar LGBT-istu  portretas
PAGRINDINIS TIKSLAS -SUPEDERASTINT SEIMA IR VYRIAUSYBE VISU 100% .... po to jau gales daryt viska ko ysigeis ju iskrype LGBT karsciujancios smegeneles , ir pulsuojancios iskrypusio sexso istroske skyles .....

Blusius

Blusius portretas
Armonikaitės ufonauto svaisčkiojmai...

P.S

P.S portretas
Kitą kadenciją seime nebus nė vieno partnerio ..

cha

cha portretas
tai gera žinia reiškia -niekada.

a musiet

a musiet portretas
visai pasiligojo tomukas. Migrantai pasitraukė tolėliau nuo pasienio, nebeturi kur nuleist.

o ne,

o ne, portretas
tomukas raskevičius vis dar kliedi. Nepadeda nei vakcinos, nei smukimas į šū-dą žemyn snukučiu, nei š... dažytos lupytės.

Galerijos

Daugiau straipsnių