Treji metai – trys nauji už parlamentines lėšas pirkti „iPhone“: sugenda ir sudūžta

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Nars kartą nevadinkite tai LĖŠOMIS PARLAMENTINEI VEKLAI o tai juk ATLYGINIMAS VOKELYJE už ką verslininkus stipriai tarkuoja, parlamentinei veiklai panaudojama gal kokie 3-5 procentai, o visa kita eina seimažmogų ir jų aplinkos gerbūviui. Užtenka vien pažiūrėti ką jie pirko už mūsų lėšas, nuomavo pačius naujausius prabangiausius automobilius kuriuos remontuodavo čiut ne kas mėnėsį, o naudojo juos asmeninems tikslams, pirko prabrangiausius telefonus kas met, prabangiausius kompiuterius, nors jeis aprūpindavo seimo kaseliarija ir t.t. juk tai mūsų sunešti pinigai ir visuomenė turėtų tai kontroliuoti ir žinoti kur jie panaudojami?.?.

Konservatorių statytinis

Konservatorių statytinis portretas
Senas komunistas subtiliai išsityčiojo iš piliečių, paklausus jo kodėl taip elgiasi eikvodamas kanceliarines lėšas, Masiulis pavartojo plačiąjai visuomenės daliai nežinomą daugiau lenkišką išsireiškimą RENOME suprask saugo savo reputaciją... Sovietinis profesorius akivaizdžiai negali ir nenori bendrauti su žemesnio sluoksnio plebėjais ir siunčia juos kuo toliau.

Hm

Hm portretas
Šitie padlos valdžiagyviai taško biudžeto pinigus į kairę ir į dešinę. Po to apmokestina šunaują, kad vėl galėtų daugiau taškyti. Juos reikia teisti ir sodinti į belangę, kaip ukrainiečiai buvo pasodinę savo buvusią premjerę J. Tymošenko.

grožiu "permuštų" Nausėdą ir Vėgėlę jei kandidatuotų

grožiu "permuštų" Nausėdą ir Vėgėlę jei kandidatuotų portretas
Kažin jis grožiu "permuštų" Nausėdą ir Vėgėlę jei kandidatuotų į Prezidentus ?

nejuokink

nejuokink portretas
suduzta:)perki ekrano apsauga ir viskas.10e dar tau ir uzklijuos ir ekrana apsaugo kuo puikiausiai.perka naujausius modelius,o moka,tik skambinti ir fb narsyti:)

Va jums

Va jums  portretas
ir "teisinguolis",tev visi iki vieno ,tik savo gerovei tarnauti susirinkęž

ooo

ooo portretas
Vasario 16d signatarai turėtų vartytis karstuose nuo mužikų vagių be sąžinės atsidūrusių kaip kiaulėms prie lovio,O dar gyvi likę kovo 11d signatarai kaip Juknevičienė,Gentvilas,Zingeris ,V.Lanssbergis ir kiti tai toleruoja ir aišku tęsia komunistų tradicijas,nes sąžinė ir moralė jokiuose teisės ktiuose nereglamentuota,Pirmas seimas nei kompų,nei išmanių telefonų.nei tarybinio sandelio dovanoms,nei kanceliarinėms išlaidoms neturėjo,bet kūrė valstybę.O po prichvatizavimo ir 2004m Es lėšų gavimo,prasidėjo tikras pinigų įsissavinimas,Viešinti,viešinti ir dar kartą viešinti seimo narius,kurių rinkėjai akyse ne mato ir kad visi galėtų matyti kaip atskiri seimo nariai už ką balsuoja,nesvarbu,slaptai ar ne.

rinkejas

rinkejas portretas
kiaules akimis ziuri ir meluoja

Anonimas

Anonimas portretas
tai va .metas mesti lauk ta OZIU BANDA ! REIK EILES TVARKA EITI I SEIMA DDDDDD ir visiem pageres tikrai DDDD.

bjaurybe,,,,,

bjaurybe,,,,, portretas
Seime dauguma sedi svolaciai,ziugelis apsivoge galutinai,akis issprogines sedi vezimelije net neraudonoja,ko is jo noreti,jeigu kaimynus apvoge del vandens,slykstyne juodas ,neber nei sazines,nei padorumo,vien brudai sedi prie lietuvos izdo,

gera žinia tam varguoliui gedvilui

gera žinia tam varguoliui gedvilui portretas
Netrukus samsung išleis naują modelį Iphono špyžiniame korpuse ir su kulka neperšaunamu ekranu.

Nu, jo

Nu, jo portretas
Prisiperka fufliako, tai per metus ir sugenda.

Šitą

Šitą portretas
Atmata kažkas išrinko spėkit kas

Anonimas

Anonimas portretas
mes pensininkai kapeikytes skaiciuojam ,kasnio skanesnio atsisakom kad tik susimoketi mokescius,o cia algos socios ir dar jiems mazai,ka jie nuveike kad mes paprasti zmones taip nevarktume,truksta zodziu,nenorisi ju veidu matyti...

Rici

Rici portretas
Pakabint už rankų,po pusvalandžio viską pasakys ir pinigus gražins.BRUDAS

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Prisišampanavo.

Safyras

Safyras portretas
Kai žmogus ateina į darbą, tai jis gauna visas darbo priemones susijusias su darbu. O kai jis išeina, tai tada grąžina arba iš jo būna išskaityta už pamestas darbo priemones... Tačiau Seimo nariai su valdžios palaiminimu įsigudrino gauti visur tik naudą sau, Paprastas žmogus iš savo atlyginimo perka ir telefonus, kompiuterius, transporto priemones , pramogauja ir atostogauja už savo uždirbtus pinigus ir turi pateisinti kiekvieną praleistą darbo dieną. Tačiau dabar laikai pasikeitė, nes galima gerai gyventi ir atostogauti net nedirbant, tik reikia laiku tapti kokios nors partijos, organizacijos nariu, nusipirkti akcijų tose įstaigose, kurios negali bankrutuoti, nes tada stotų visas verslas... Todėl ir veltėdžių tiek daug priviso, nes vis kuriamos naujos šiltos vietos be jokio pralaimėjimo... Tik nesinori klausyti tokių "išminčių", kalbų ir matyti jų prastų darbų...

… portretas
Tik nereikia čia Lia lia!!! Kad iPhone produkcija po metu uzsilenkia!!! Pats naudoju daug metu sia produkcija dar nei karto to nebuvo. Čia vagimas mokesčių mokėtoju pinigu ir tiek!!! Išėjo naujas modelis-perku… vistiek ne iš savo kišenes moku…!!!

D

D portretas
Tik dabar supratau ko jie visi braunasi į tą seimą. Galvojau sunku dirbti, atsakomybė, bet pasirodo tik reikia būti geru be sąžinės vagimi. Atrodo, kad ten ir nėra doro nei vieno. Kurį tik pajudina visi apsivogę. Aš tai džiaugiuosi, kad kompiuterį turiu 12 metų tą patį.

Aš portretas
Tikiu, kad dabar greitai lūžta ne tik telefonai, bet ir skalbyklės, šaldytuvai ir visa kita buitinė technika. Tikslas vienas - ne žmonių patogumas, o jų piniginės gylis ir kuo daugiau "išmušti pinigų". Tai, ko stebėtis, kad gviešiasi babkių parlamentarai, gviešiasi absoliučiai visi, kas gali. Tik rafinuočiau ir ieškodami bent kiek žioplesnių už save. O ir valstybinės institucijos, daugeliu atvejų, prieš tai užmerkia akis. Štai kodėl naudojuosi sena, mygtukine ir patikima "Nokia", nors galiu sau leisti bet kurį modelį iš mobiliųjų ryšių bendrovės ir be jokio lizingo.

nuomonė...

nuomonė... portretas
tokia jau žmogaus prigimtis,jei yra galimybė reik kišt į savo kišenę-išimčių vienetai,taip kad nėra iš ko rinktis per rinkimus,rodos rimtas bus sąžiningas,o vėliau pasirodo visu gražumu...

Balsas

Balsas portretas
Aš galėčiau prabalsuoti už bet kurį netikelį,jei nupirks man telefoną,/kiti balsai aišku nenorės tų telefų/

Algirdas

Algirdas portretas
Partija neša atsakomybe už savo narį,na turėtu palikti seima ir eiti šienauti su tokiu savo požiūriu I padorumą . Va tokia partija.

Visi

Visi  portretas
ta pati daro. Vieni is parlamentiniu,kiti is savivaldos,treti "ant imones". Juk ta schema atsiusta dar 1988aisiais,nes "uz dyka" - nieks revoliuciju nekelia!

H

H portretas
Nereikia su mobiliakų vinių kalti ar unitaze skandinti . Tikrai patvarus

Pagalvokite kas valdo valstybę?

Pagalvokite kas valdo valstybę? portretas
Nors vienas vagis iš Seimo būtų pasakęs kad perveda savo dalį lėšų Ukrainai remti būtų neišpasakytai malonu išgirsti, arba susilaiko nuo kanceliarinių švaistymo nes ruskis stovi už vartų ir nėra dabar laikas taip išdavikiškai elgtis. Jokiu būdu, šitie jau pilnai galima vadinti išsigimėliai, vagia valstybės lėšas, pamatysite jie pabėgs patys pirmi, parduos Tėvynę už nieką.

Sovietmečio komunistas RENOME

Sovietmečio komunistas RENOME portretas
KĘSTUTIS MASIULIS kasmet pastoviai "sudega" pereikvodamas mūsų visų tikslines lėšas skirtas kanceliarinėms poreikiams. Šis sovietinis profesorius pernai tūkstančius išleido remontuodamas savo automobilį, šiam libervatoriui nėra šventa meluoti ir vogti. Nevykėlis parlamentaras jau kone 20 metų "sėdi" Seime į kurį patenka pagal konservatorių sąrašą, nes visi rinkimai vienmandatėse pralaimėti į vienus vartu.... Žmonės jau gerai žino kas per tipas sėdi ant valstybės "biudžeto" ir klausia GAL JAU GANA?

korupcija

korupcija portretas
nera lietuvos politikoje protingu, padoriu zmoniu...vien korumpuoti degradai...

R

R  portretas
Sotus ir laimingas Snukis. Vogiau ir vogsiu, ir ką jūs man padarysite- AŠ neliečiamas Lietuvos seimo narys !

OPS

OPS portretas
Visa šeima aprupino telefonais. Kam jam tiek? Pats kompa turbut ir ijungti nemoka.

Rolandas

Rolandas  portretas
Ir Tokie Snukiai gerina Lietuvos žmonių gyvenimą ? Kam tokius laikyti seime, nebent visa vyriausybė Peas a Shit.

kiaule

kiaule portretas
Intelekto nesuzalotu snukiu svarsciko gaujai priklauses kitaip nemoka elgtis.

Romas

Romas portretas
Blogiausiai yra ne tai, kad jie ištratina taip pinigus ( bet kokiu atveju ras būdų pasisavinti ). Daug blogiau yra tai, kad jie laiko visus kvailiais, kurie turėtų "patikėti" jų pasakojimais. Iki kiek žmogus turi nusiristi taip besielgdamas. Ir tai mūsų valdžia. Baisu.

pasakysiu tiek

pasakysiu tiek portretas
Gal Gedvilas koks statybininkas ir jam dažnai iškritę telefonai dūžta? O ką? Jei iš dešimto aukšto ant plytų nukris, aišku, neatlaikys. O va mano telefonui jau 8 metai ir veikia.

Smalsutis

Smalsutis portretas
Ot netikes seimo narys jam viskas krenta is ranku duzta . Toks ir avarija gali padaryti , kai vairas iskris is ranku !

maldeikiui

maldeikiui portretas
Šaunu, kad Maldekis pagaliau išmoko kalbėti. Gal dabar eis į mokymus valgyti, nes kaip gi gyventi nemokant valgyti. Po to reikėtų dar ir apsirengimo kursus praeiti. :)))

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Kai paskaitai , ar paklausai seimo narių pasiaiškinimus ''DĖL PARLAMENTINIŲ LĖŠŲ'' grogstymo, susidaro įspūdis , kad teisinasi ŽIEGŽDRIŲ ligoninės paciantai .

S.S.S

S.S.S portretas
niekas toms įrangoms nenutinka ir nereikia pasakų sekti. Apiperka visus savo šeimos narius ir tiek. Jei yra galimybė, tai ko netaškyti pinigų, gi ne savo.

Galerijos

Daugiau straipsnių