V. Blinkevičiūtė: medikų išėjimas iš darbo susijęs su sveikatos reforma

Grįžti į straipsnį

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Kai ji buvo Naujos sąjungos partijoje , taip nelojo-nepurslojo .Labai jau jaučiasi noras parodyti savąjį AŠ . Demagogija . Populizmas . Ką, nėra ką veikti Europos Seime ?

Henrikas

Henrikas  portretas
Tegu dirba vardan musu. Ir mokytojai, ir medikai, ir policininkai. O gauti jiems nieko nepriklauso, nes blogai dirba. O kadangi mokesi uz musu pinigus, tai mums dar ir skolingi. Mes zinome, kad viskas turi buti Nemokama ir - taskas. O tarybiniais laikai, aisku, viskas byvo geriau - niekas taip ilgai negyveno, numirdavo 50- 60 metu nesulauke, todel nebudavo problemų. Aisku, vienetai ir tuomet buvo nepatenkinti, su tais partiniai ar kgb darbuotojai draugiskapakalbedavo, perspedavo, na o jei žmogus nesusiprasdavo - buvo rumtesniu poveikio priemoniu. Bet dažniausiai susiprasdavo ir jau toliau per susirinkimus vienbalsiai keldavo ranka uz partija, lenina ir nuosirdziai pasizadedavo vykdyti partijos suvaziavimo nutarimus. Juokauju - is dalies. Atleiskit.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Gime tarybiniais laikais žmonės nepamirš kaip buvo puikiai sutvarkyta sveikatos sistema,nebuvo problemų pas rajono gydytoją patekti, nebuvo problemų pas specialistą pateikti.Buvo sanatorijos nemokamos,vaikams vasaros stovyklos.Vienu žodžių daug kas buvo labai puikiai sutvarkyta,ir buvo viskas dėl žmogaus ,jo gerovės.Taip buvo ir negalima sakyti kitaip.Kiekvieną vasarą buvo galimybės gauti kelialapį i Palangą arba Šventąją Dabar as pati tiek visko maciusi , kurortų ir Viso kas buvo viskas del žmogaus o dabar šitoje prakeiktoje" laisvoje" Lietuvoje 33 metai negaliu sau leisti nuvažiuoti i joki kurortą ,net i Palangą arba šventąja.Sprokite parazitai.

BLINKEVIČIUTĖS priedermė kritikuoti viską- kas j u d a ,

BLINKEVIČIUTĖS priedermė kritikuoti  viską- kas j u d a , portretas
o patys SOCDEMAI tūno konservat KGB -tų p a p ė d ė j e nuo 2016 metų ir n e p a j u d i n o nei PIRŠTO , jog žmonių gyvenimas gerėtų-- visa tai rodo,jog dar viena VELTĖDŽIŲ gauja l a u k i a .kada gyventojai m i e g o d a m i juos išrinks į valdžią --- BLINKEVIČIUTĖ be g ė d o s jausmo - daugelį metų kuria ne ŽMONIŲ gyvenimo GEROVĘ , o s a v o - tai akivaizdžiai mato net a k l a s .

geriau ji pati pabėgtų,

geriau ji pati pabėgtų, portretas
nuo šito storo mergo ar kas pagerėjo?Ji tik biudžeto pinigus ėda, o naudos niekas nejaučia.

AČIŲ UŽ GABALĖLĮ TIESOS......

AČIŲ UŽ GABALĖLĮ TIESOS...... portretas
Gabalėlis tautai tiesos ,,medikų išėjimai susiję su sveikatos reforma " . Prichvatizacija -šito nesako. KODĖL??? NESAKO ir tai ,kad tas reformas reikėjo pasiūlyti ir nubalsuoti.... Kodėl nebuvo tautai pasakyta APIE TAI,BLINKEVIČIŪTE???? TS-LKD ir LSDP ir liberalų ir Skvernelio esat visi vienos spalvos -- savanaudiškumo ir gobšumo . APIE PURVO PARTIJĄ iš vis tyliu....

Debilai \\\\\.../////

Debilai  \\\\\...///// portretas
"reforma?",atsipeikėkit jei patys durni,tai GRIOVIMAS.

Anonimas

Anonimas portretas
DIEVULI ŠVENTAS ,tu matai kaip kalba ,, medikų poreikių nėra." žmonės mąsiškai skundžiasi ,kad yra negydomi.... PAPRASČIAUSIAI išgirsta ,kad sveikas..... tyrimai taip rodo... na ir numiršta sveikas būdamas....

Saulė

Saulė portretas
Blinkevičiūtė populistiškai kritikuoja viską,o pačiai kažką nuveikt irgi nelabai pavyko...

Sigitas

Sigitas portretas
Prieš trisdešimt metų Lietuvos medicinos įstaigose buvo pediatrai ir terapeutai ir Seimas-Vyriausybė nutarė-nusprendė įkurti šeimos gydytojo instituciją. Na o 2002 metais Lietuva turėjo didelį Europos paramos projektą. Šeimos gydytojai, kurie norėjo dirbti savarankiškai, buvo skatinami išeiti iš didžiųjų poliklinikų ir įkurti savo sveikatos centrus. Tą daug gydytojų ir padarė. Todėl dabar turime tai ką dabar turime. Na o su Sveikatos apsaugos sistemą dabar mes turime aukščiausio lygio visišką nepataisomą betvarkę. Ar pačiam Seimui per rudens sesija pavyks ištaisytį dabartinę betvarkę, tai tiesiog abejotina. Todėl ar ne laikas tą visą Sveikatos apsaugos ministerijos šutvę varytę varum lauk??? . Nes su dabartinės buko bukumo reformos veiksmais ko toliau, tai to toliau patiems Lietuvos gyventojams tik dar labiau blogiau bus. Kas svarbiausia toji SAM antiek tiki tą savo buką reformą, kaip XX a. TSRS komunistų partija tikėjo savo buku šviesaus komunizmo rytojumi.

O mokytojų -

O mokytojų -  portretas
su švietimo reforma. Kas toliau?

Galerijos

Daugiau straipsnių