K. Bartoševičiaus byloje – naujos detalės: kai miegodavome, jis įsėlindavo į mūsų kambarį

  • Teksto dydis:

Seksualiniu vaikų prievartavimu įtariamas buvęs Seimo narys Kristijonas Bartoševičius nepripažįsta savo kaltės, skelbia portalas delfi.lt. 

Šaltiniai teisėsaugos institucijose portalui patvirtino, kad K. Bartoševičius apie planuojamus jam pareikšti įtarimus sužinojo anksčiau, nei generalinė prokurorė Nida Grunskienė kreipėsi į Seimo pirmininkę Viktoriją Čmilytę-Nielsen.

Įtariama, kad ši informacija tuometį parlamentarą galėjo pasiekti iš su „Ąžuoliuko“ choru susijusių asmenų, tačiau, kaip teigiama, ši informacija nebuvo gauta iš vaikų.

„Naktį, kai mes jau miegodavome, jis įsėlindavo į mūsų kambarį“, – taip apie K. Bartoševičių kalbėjo nuo jo, įtariama, nukentėję nepilnamečiai. Kaip teigiama, tai galėjo nutikti suorganizuotos stovyklos metu.

K. Bartoševičius trečiadienį buvo iškviestas į apklausą policijoje.

Pasak portalo šaltinių, pareigūnai Panevėžyje jau ne kartą apklausė K. Bartoševičių, tačiau šis jam mestų įtarimų nepripažino ir nurodė, kad įtarimai neatitinka tikrovės.

Kaip buvo skelbta anksčiau, buvęs Seimo narys, įtariama, tvirkino berniukų ir jaunuolių choro „Ąžuoliukas“ auklėtinius.

Prokuratūra dėl nepilnamečių ir mažamečių seksualinio prievartavimo bei tvirkinimo ikiteisminį tyrimą atlieka nuo pernai lapkričio.

Įtarimai K. Bartoševičiui buvo pareikšti vasarį, Seimo nario mandato jis atsisakė sausio pabaigoje.

Įtariama, jog seksualinius nusikaltimus jis galėjo padaryti būdamas Seimo nariu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas tuomet sėdėjo valdžioje

Kas tuomet sėdėjo valdžioje portretas
Visai neseniai Kaune Kedžių šeima buvo sunaikinta bandžiusi kovoti prieš pedofilus valdžioje, o vyriausias prokuroras libervatoriai ir socdemai tiesiog rėkte rėkė-PEDOFILIJOS NĖRA.

Jurgis

Jurgis portretas
Gaunant tokius pinigus už darbą Seime galėjo ir prostitutes arba prostitutus paremti. Kam tuos vaikus šitaip.... ?

tikiu vaikais

tikiu vaikais portretas
Yra ekspertai, yra mokslu patvirtinti apklauso metodai, o vaikai - nepilnamečiai jaunuoliai, todėl 100 proc. suvokia gero dėdės mokytojo veiksmus.
VISI KOMENTARAI 86

Galerijos

Daugiau straipsnių