„Valstiečių“ lyderis R. Karbauskis: galimybių pasas kenkia ekonomikai

Grįžti į straipsnį

Klpd.

Klpd. portretas
labjau norėčiau informacijos temomis ,,Kur Masiulis?" arba kaip sekasi sodint MGBaltic

tomas

tomas portretas
Karbauskiui kenkia visi, kas jo neaukština.

Labiausiai

Labiausiai portretas
ekonomikai kenkia-Karbauskis!

Lauris

Lauris  portretas
Taip tie galimybiu pasai kenke ekonomikai todel kad zmones laisvai negali dirbti

Kas dėl paštų .

Kas dėl paštų . portretas
Nieko nežinote ? Ar be atminties ? Valstiečiams atėjus į valdymą daug kur reikėjo vykdyti buvusių valdžių " numatytus planus " Taip buvo ir su pašto pastatais ! Kurių pardavimą " valstiečiai " sugebėjo sustabdyti !!! Ministras "atleido valdybą " , o po to liberkonservatos pradėjo ministro " kotletus skaičiuoti " ir pilti pamazgas ! Ar nors viena " vinis iš jo namo " istorijos buvo pripažinta " korrupcine " ? Kiek žinau ne . O koks rėkimas buvo ____ Valstybės valdomo Lietuvos pašto valdyba nutarė stabdyti įmonės veiklai nebenaudojamų Kauno ir Klaipėdos centrinių paštų pastatų pardavimo procesą...Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius spalį atšaukė Lietuvos pašto valdybą, o kaip vieną iš motyvų įvardijo jos sprendimą parduoti pastatus. J. Narkevičiaus teigimu, norima, kad pastatai būtų išsaugoti visuomenės poreikiams.

tomai ką vartoji ?

tomai ką vartoji ?   portretas
Blaiviai mąstantis tokios nesąmonės neparašytų . Ar straipsnį nors perskaitei ? Nepajėgus suvokti ? Matyt patryjotas ? :))) kaip gp saugo nuo viruso , gali atsakyti ?

:)))

:))) portretas
Taip taip :) Dar kartą įsitikinau , liberkonservatas renka ne patys protingiausia rinkėjų dalis :))) Kaip išsižioja , taip supranti ...bukumas įgimtas , nes nesugeba sudėlioti faktų , suvokti " kas vyksta " ir daryti išvadų . Atminties , išsilavinimo iš vis nėra :) Šiaip " valstiečių " ekonomikos DNR plane BUVO NUMATYTI LIGONINIŲ PLĖTROS KLASTERIAI , deja liberkonservatos surašė savo planą ir ligoninės liko TIK ATEITIES PLANUOSE , o dabar inkščia dėl lovų stygiaus? Daugiau net komentuoti nėra ką ...pradžioje švieskitės kaip valdoma valstybės , kokius planus turi vykdyti " buvusiųjų valdžių " . Bemoksliai konservatų rinkėjai ir be kritinio mąstymo . Užuojauta . Mokate tik pletkinti , kiršinti žmones ir dergti bandančius dirbti Lietuvai ir jos žmonėms . Liberkonservatų patryjotai bijo valdžioje tų , kuriems tikrai rūpi lietuvio orumas , gerbūvis .

tomas

tomas portretas
Matot, galimybių pasas kenkia Karbauskiui kaupti milijonus. Tegul žmonės kad ir nesiskiepyję, sergantys, vos kojas bepavelkantys, darbuojasi Karbauskio ūkiuose ir fermos, kol galą gaus. O jis prisikvies imigrantų. Taigi kas daugiau kenkia GP ar Karabas?

nrk

nrk portretas
Italijoje i darba galima eiti tik su "zaliuoju" (corona) pasu. Jei ateisi jo neturedamas - bauda 1500 euru. Taigi, Katbauskai....

>Pastebėjimui..

>Pastebėjimui.. portretas
tik neapsipurpk iš euforijos besuokdama tiems valstiečiams pagyrimus. Ne tokie jie ir puikūs buvo. Kam uždarė tiek ligoninių, bibliotekų, kultūros centrų, institutų? Kodėl negalima buvo perorganizuot ir padidint jiems finansavimo, suteikus statusą kaip valstybės išlaikomų, reikalingų Tautai objektų? (Net paštus su banko skyriais rajonuose leido uždaryt) Dabar iš kur gaut laisvo ploto kad ir laikinam kowidinių ligoninių įkūrimui, kai nėra iš kur? Kur tas susiktas Turto bankas? Užsėdes pastatus privatnikų laukia? Jau seniai visi turėjo suprast kad teks VISADA gyventi tokiomis ekstremaliomis sąlygomis su mutuojančiu virusu šalia. Ką, per 3 metus nebuvo laiko susivokti?

Tiesa

Tiesa portretas
Tikra tiesa!

Pradžia

Pradžia  portretas
susidūrimo su virusu buvo prie valstiečių,buvo nežinia su kuo turim kovoti,ėmėsi valstiečiai drastiškų priemonių,darė klaidų,nes tai buvo pradžia. Dabar gi, naujieji valdantieji elgiasi taip,tarsi jie pirmą kartą sužinojo apie covid virusą ir sukėlė chaosą priiminėdami idiotiškus ,beprasmius sprendimus.

Pastebėjimui , taip , Karbauskis - geriausias ,

Pastebėjimui , taip , Karbauskis - geriausias ,  portretas
išmintingiausias ! O tai patvirtina PANDEMIJOS VALDYMAS ES , valdant " valstiečiams " Lietuva buvo viena iš PIRMŲJŲ GERIAUSIAI valdžiusi pandemijos krizę !!!! ES pripažino !!!! O valdant Landsbergių Šimonytei - Dulkiui , Lietuva vėl tarp PASKUTINIŲ pagal užsikrėtimus , o pagal MIRTIS - antra ES !!!! Tokie rezultatai ir parodo " valstiečiai " ir Karbauskis buvo geresni ! Daug geresni , jie turi patirties ! Kodėl Šimonytė- Dulkys nenori KARTU su siūloma " valstiečių " pagalba RŪPINTIS MŪSŲ GYVYBĖMIS ? Šimonytė šaipėsi ...tik SKAIČIAI , ponia Šimonyte , visai nejuokingi . Esate beviltiška vyriausybė , pati blogiausia , be kompetencijų ir t.t. . Todėl darau išvadą - PIŠ vyriausybė kenkia Lietuvai , o žmonių sveikata jiems dzin . Tiek paskiepytų , persirgusių ir tooookie užsikrėtimų skaičiai ?

Asta

Asta  portretas
Šiaip tai pats karbauskis ekonomikai labiau kenkia

pensionere

pensionere portretas
geras daikts tas pasas..geras, negaledavau praeit pro rimi ar max, pakeliui gi..daba tiesiu taikymu i iki ar lidl ir vsio ..ir laiko susitaupo i pinigelis taupiau :)

Neopolitikas

Neopolitikas portretas
Ar mums turėtų rūpėti žmonių iš gatvės nuomonė? :)

Kadangi daug Lietuvoje paskiepytu

Kadangi daug Lietuvoje paskiepytu portretas
Tai daug mirčiu, susirgimu. Paskiepyti platina virusa su GP. Vakcinos neveiksmingos.klausimas ar čia vakcinos ar cipai. Pinigus jau nenori grynu. Tas reiškia pajungs 5g. Cipas veiks ir kaip banko kortelė

Ita

Ita portretas
Tikra tiesa....suvare i mazus centrus o didieji tusti kur erdves .......o del testavimo mokescius mokame visi ......ar turim galimybiu pasa ar ne o susirgimai skaicius dideja ......kodel nepadaro didesni skaiciu skyriu kovidiniams ,nemazindami kitu skyriu saskaita .....turejo laiko pasiruosti ....minko s......

idomu

idomu portretas
> Tf Kuo kenkia?

Tt

Tt portretas
Ne gpasas kenkia, o nepasiskiepiję žmonės kenkia.

steps

steps portretas
teisingai praeita valdzia valde ten buvo vyrai-dabar bobuciu kompanija valdo kas is to.Galimybiu pasas nulis.Rekejo apsikirpti apsikirpau -valdziai 0 i biudzeta. Ir taip kovojam suseseline ekonomika Valio vyriausybei su bobu kompanija.

Pastebėjimui

Pastebėjimui portretas
Jis ir yra protingiausias.O kas už jį protingesnis? Šimonytė kuri nesusigraibo ir daro daro o padaro piš? Gal Čimilytė kuri visų pirma žiūri kaip Liandzbergui ir savo liberastams i sikna sunardyt i? Gal kuris ministras? Ai, žinau, protingesni yra S.Gentvilas ir Broileris. Vienas įsigudrino įvesti papildomą taršos mokestį ir draudimus žmonėms kūrenti anglį per patį europinii kainų kėlimą, kitas - kai tik ka padėrba tuoj Lietuvai nuostoliai pareina:D). Pas Karbauski be Verygos ir Kepenio nebuvo daugiau stebinančių savo durnais sprendimais atsirandančiais ,,iš dangaus", o čia tai nors vežimu vežk - beveik visi

Anonimas

Anonimas portretas
Kas per debilisku baudziauninku tauta. Keliu landzberginiu fasistu ir p.i.d.e.r.u tauta negali nusalinti nuo valdzios. Matyt tokiu isgamu ir verta nes ir patys tokie puvekai. Europoje ZMONES eina i gatves, boikotuoja, streikuoja i policijos terora atsako jega o Lietuvoje kaip dumlo priaugusioj baloj - tiktai rupuzes, apipuve demokratiniai lavonai, isvietes kirminukai tik knibzda, knibzda ir burbulus leidzia. Padejuokit baudziauninkai dolbajobiski ......Cha cha cha .....

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Atrodo Karbauskis save laiko pačiu protingiausiu žmogumi Lietuvoje ,o, gal ir ES. Gal jau baikit platinti šio valstiečių vado mintis, ar jis jums tiek daug moka, kad be jo pinigų neišsilaikys Kauno diena.

Anonimas

Anonimas portretas
cia ir arkliu aisku tik LEZ...M ne DAEINA

Ar jums

Ar jums portretas
kelių nukvakusių bobų ir kelių pydarų suvaldyti neišeina? Kas per seimas?

:)))))

:))))) portretas
Žinoma kvailiams kyla spaudimas , kada " suvokia " - nesuprantu ką sako protingi žmonės :) Sveikinu , jūs dar ne beviltiškas kaip " dulkės " kurios net nesupranta jog nesupranta :) Jums dar spaudimas iš pavydo kyla :))) Naisiai puikiai tvarkosi , palyginti su PIŠ vyriausybės valdoma Lietuva .

Fui....

Fui.... portretas
Hahaha , bemokslis liberaliai laisvas chamas ? Ir kaip galimybių pasas SAUGO NUO VIRUSO ? :))) Ypatingai bukas tas patryjotų " miesto " planktonas :)))

Man

Man portretas
Labai kenkia (pakyla kraujospūdis) , kai pamatau šito Naisių vado fizionomiją. Matyt, gerai moka portalui,kad tiek daug jo nuotraukų...

Anonimas

Anonimas portretas
Hahaha, kas per kaimietiskas lopas. Aisku kad kenkia. O virusas ar nekenkia? Bukagalvis valstieciu klases atstovas.

O pats Arman apie ką kalbi ?

O pats Arman apie ką kalbi ?  portretas
Gal tiki sutapimais ? Žmonės išeina ir panašu teks mokėti už testus ? Ar tie atlyginimai vasarą buvo kiti ? SKAITYKIT TEKSTĄ prieš komentuojant , protingiau atrodysite :))

Sergančius išmarins

Sergančius išmarins portretas
Sveikus susargdinti, kitokio tikslo nematau.

Armand

Armand portretas
Iš prekybos įmonių žmonės išeina ne dėl reikalavimo turėti galimybių pasa, o dėl ubagišku atlyginimų. Kaino kyla kosminiu greičiu, ko nepasakysi apie atlygi. Kalba ponas Karbauskis apie nieką. Nors apie orus pakalbėtu.

Tau tegul ir toliau pasakas apie karabasą SKAITO :)

Tau tegul ir toliau pasakas apie karabasą SKAITO :)  portretas
Tik visiškas bukena iš liberkonservatų pats nesugeba net TEKSTO perskaityti ...feeee....O kur tu , bukena , matai " sveikatą " be KAUKIŲ , bet su GALIMYBIŲ PASU ? Kasdien užsikrėtusių jau tuoj po 3000 !!! ES esame tarp paskutinių pandemijos valdyme !!! Bukena , valdant valstiečiams , mes pirmavome ES, NES laikėmės atstumų , buvo reguliuojamas pirkėjų skaičius , KAUKĖS PRIVALOMOS ir t.t.....O KOKIE DABAR VYKSTA elytazzzo KARNAVALAI ? Jie nedirba , jie tik linksminasi be medicininių kaukių , kiek bus naujai užsikrėtusiųjų ? O žlugdomas DIRBANTIS žmogus , verslas ir valstybės biudžetas ? Karbauskis protingas žmogus ir Lietuva buvo atsigavusi , atsigavę buvo ir žmonės , o dabar kur keliaujame su PIŠ vyriausybe ? Vėl į ES dugną ? Dar narkotikus dekriminilizuos ..PIŠ vyriausybė - pati blogiausia , patryjotai Lietuvai kenkia .

Megelių valdžia

Megelių valdžia portretas
Briuselinių valdžia savo sprendimų neturi, vykdo globalistų nurodymus, todėl niekada neatsiplėš mūsų tauta nuo dugno, nes neturime valdžios, kuriai būtų brangus žmogus, o ne globalistų pakišos. Jie mato tautos žaizdas tik nevakcinuotuose.

ringaudai

ringaudai portretas
Tai tu karabasai kenki Lietuvai...

To nesusipratėliams arba vagims

To nesusipratėliams arba vagims portretas
P.Karbauskio vadovaujant Lietuva atsigavo , o konservatoriai liberalai baigia Lietuvą nualinti į bedugnę

S.S.S.

S.S.S. portretas
tai faktas, kad kenkia, kad pvz. ir kirpykloje, kurioje kirpdavausi. Ankščiau ten dirbdavo 6 kirpėjos ir pati savininkė. Dabar dirba tik viena kirpėja ir savininkė. Nes kitos dirba namuose. Jos turi savo klientų ratą juos ir kerpa namuose. Naujų klientų jokių nepriima tik esamus, kad nepapultų. Pinigus tik sau į kišenę ir jokių mokesčių. O dirbdamos kirpykloje visos dirbo su veikla ar verslo liudijimais, nuomodavosi oficialiai darbo vietas, kirpykla ir mokesčius mokėdavo už gaunamas pajamas iš darbo vietų. Dabar mokesčių sumoka daug mažiau, nes darbo vietų tai niekas nesinuomoja. Lygiai tos pačios kirpėjos, kurios dirba iš namų nei verslo liudijimų nei veiklos nesiima. Tai čia tik kirpykla, o kur kitos grožio paslaugos.

Karabasas

Karabasas portretas
Šalin kaukes, išmeskit GP, užsimerkit ir - prie darbo. Man dar reikia milijonų! Jūsų sveikata - jūsų reikalas, o man - jūsų vergiškas darbas.

ALGIS

ALGIS portretas
Saliamonas

Alina , kur kritinis mąstymas ?

Alina , kur kritinis mąstymas ?  portretas
Argumentų nesugebate pateikti ? Teksto nesuvokiate ? Seniai galvoju , liberkonservatas renka ne pati protingiausia rinkėjų dalis , pletkininkai , bemoksliai, KIRŠINTOJAI ir skatinantys patyčias . Karbauskis protingas žmogus . Valdant " valstiečiams " Lietuva su pandemijos valdymu buvo viena iš pirmaujančių ES , o kur esame su PIŠ vyriausybe ? ES dugne , o pagal mirtingumą antri ? !!!! PIŠ vyriausybė pati blogiausia per 31 metus .

Alina

Alina portretas
O Karbauskis kenkia Lietuvai.

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
VIEN PAŽIŪRĖJUS į KASDIENĮ UŽSIKRĖTIMŲ SKAIČIŲ , kiekvienam mąstančiam žmogui , darosi aišku - galimybių pasas jau neveikia ( užsikrėtimų daugėja tarp vakcinuotų su galimybių pasais ) . Tai kam naudotis galimybių pasu kuris žlugdo verslą ? Akivaizdu , nevykėlių vyriausybė ...Kur 130 žingsnių , ponai PIŠ ir Dulky ? Liberkonservatos dėl nesugebėjimo valdyti valstybės vėl kenkia ?

:(

:( portretas
Labiausiai ekonomikai kenkia tokie kaip karbauckis

Anonimas

Anonimas portretas
cia ir arkliu aisku tik LEZ...M !!

Galerijos

Daugiau straipsnių