Po tragiškų avarijų siūlo pakeitimų: kalbama apie baudos balų sistemą, arešto bausmę

Grįžti į straipsnį

Išvada

Išvada portretas
Gerai sovietai buvo sugalvoję, o geiropeicai nieko geresnio sukurti irgi nesugebejo ..

aklu eziuku kastracija

aklu eziuku kastracija portretas
a ne balu sistema.... prisimenat kaip ji veike ? veike kaip 5 koja karvei....vilkosi is paskos... teisiu atemimas butinybes transportuj nepanaikina ...kaip lanzbergininkai tai i deb i lai ... reikia keist privaloma automobiliu draudima....ka ismokos gavimas panaikina bonusus ir pabrangina toliau einancias ymokas... zmones ims vazinet atsargiau ir nereikes jusu numiletam suniuj prisiuvinet dramblio kiausiniu... gandonai

taip tai taip ,ale....

taip tai taip ,ale.... portretas
Akivaizdus faktas: nelikus realios eismo priežiūros (šią funkciją visai neblogai atlikdavo "keliukai") ,liko valdžios marazmas : o davai ,atsipirksim pinigais(taigi visos tos administracinės baudos už KET pažeidimus , jų "auginimas" - tai joks nors kažkiek pastangų reikalaujantis darbas.BET UŽ TAI - KOKIA TO DARBO IMITACIJA. KOKIAIS SUSIRŪPINUSIAIS SNUKUČIAIS VISOS TOS BILOTAITĖS , ETC. VAIZDUOJA BAISIAI PERSIDIRBUSIOS SKIRDAMOS (vos ne iš "savų" ) SUMAS IR TIEMS KELIO REGISTRATORIAMS , ETC. š.... (juk milijonieriui su kokia "Tesla" ar pan . viršijusiam ...vienas niekis sumokėt nors ir tūkstantinę baudą , tik neatimk jam galimybės pasipuikuot . O juk "pavyzdys " labai užkrečiamas ....) Rezultate : valdžia vaizduoja ,kad laaabai stengiasi , skiria milijonus (lygiagrečiai ir skalpuoja pažeidėjų tūkstančius baudomis) ,o rezultate - krūvos akis badančių lavonų po sunkiausių , kvailiausių avarijų. O juk reikia tiek nedaug: reikia ,kad "organai " pradėtų realiai dirbti su pažeidėjais .

siulau

siulau portretas
visiem siem /pacukam/ o jie tokie ir yra nes jokio vargo nemate laksto kaip isproteje padaryti ribota greiti iki 25 m nes daugumos siu individu mastymas nesusiformaves o kiti ir visa gyvenima lieka debilais ir tai turetu sumazint z uciu skaic iu tuo pac iu papildyt biudzeta siu nezabojamu individu ir nedaryt jokiu paradoksiniu isimciu skirstant siuos padarus i /elyta/ bei /runkelius/ kas tos administrac ines saikos iejo i mada visose ju institucijose kurios priklauso valymui z=0===

Juokdariai,skia!

Juokdariai,skia! portretas
Kas gi skirs tuos balus!? Kelinti metai Panevezi terorizuoja naktiniai lenktynininkai. Zmones kreipesi tukstancius kartu visur,kur imanoma. Ir ka!? Ogi si pavasari,Zemaiciuose,jau vidury dienos piemenys dergiasi krosiniais mocais ir keturraciais,kuriu eisme apskritai buti negali! Tur but,cia naujojo komisariato atsidarymo proga,tokie "perfomansai" tiesiog po jo langais!? Visas salies strukturas uzvaldziusi mafija,o jie - balais zada gelbetis! Tikrai i2iotai,ar uz tai gerai mokama!?

Bardakas

Bardakas portretas
Kelius ziurekit, neimanoma prasilenkti, duobes taisykit, nutrupejusius krastus...

Ne nuo

Ne nuo portretas
pasitarimu saugumas atsiranda!

Tanto

Tanto  portretas
pries kiek laiko ejau Brastos gatve ,pamenu praskrido sportinis Audi praskrido ir nuskrido gal kas buvo uzfiksaves gal ji nubaude ,manyciau kad ne jei skrido Brastos tai skrido ir kitur ?

Galerijos

Daugiau straipsnių