Audros nuniokota Žagarė šaukiasi pagalbos: prisidėti galima perkant bilietus

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Lietuvą nusiaubusi audra ypatingai nuskriaudė Žagarę. Unikalaus grožio miestelio kultūros centras organizuoja renginius, kurių metų kviečia įsigyti Žagarės regioninio parko lankytojo bilietus. Surinktos lėšos bus skirtos audros padariniams šalinti bei suniokotai infrastruktūrai atstatyti.

Šia žinia feisbuke pasidalino Žagarės kultūros centras. Įraše taip pat įkeltos nuotraukos, darytos netrukus po praūžusio viesulo.

„Šį savaitgalį kviečiame į profesionalius ir įtraukiančius renginius, kurių misija ne tik kultūrinė, bet ir bendruomeniška, kuomet po didžiulės audros, kuri suniokojo miestelį, kviečiame prisidėti prie Žagarės sudarkytos gamtos ir infrastruktūros atstatymo.

Pagal žiūrovų galimybes skatiname įsigyti Žagarės regioninio parko bilietą, o surinktos lėšos padės greičiau atsigauti mūsų nuostabiam miesteliui.

Bilietus galima įsigyti internetu, taip pat renginių vietose.

Bilietai nėra privalomi, tačiau visų pagal galimybes prašome prisidėti.

Bilietą internetu galima įsigyti čia:

https://www.bilietai.lt/.../zagares-regioninio-parko.../...“ – rašoma feisbuko paskyroje.

Šeštadienį Žagarėje lankytojai  turės galimybę matyti koncertinį šokį „Tai ne Romeo ir Džuljeta“, o sekmadienį – minėti Žolinės šventę miestelio kultūros centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žagarė šaukiasi pagalbos

Žagarė šaukiasi pagalbos portretas
Pulkininkas padės

Klpd.

Klpd. portretas
Kaip visada nelaimės atveju kreipiamasi į eilinius žmones. O kur yra valstybė? O kur yra nepaprastųjų nutikimų fondai ir komandos? O mūsų ,,elitinė" Vilniaus valdžiukė kuri taškosi pinigais į kairę ir į dešinę? JI NE PRIE KO!?:D) Gal ,,numestų" Žagarei (o ir kitiems patyrusiems nuostolius nuo audros) pora šimtų tūkstančių pvz. kad ir iš Taivanio gauto ir kažkur ,,užkišto" 1.5 milijardo? Arba iš ,,užspaustų"(netikiu kad tokiom sumom vagiama..:D) 90 000 ES pinigų kurie buvo skirti nemokamo internetinio ryšio Lietuvoje įrengimui? Galų gale, pas mus labai turtingi bankai ir prekybos tinklai, net per koronos karantiną ėmę milijonus pelno! Todėl jie tiesiog turėtų pirmieji siūlyti savo pagalbą tokių netikėtų nelaimių šalyje atveju..:D)

Anonimas

Anonimas portretas
kvailiai stokit į eilę pirkt bilietus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių