Kai kur Lietuvoje – stiprus lietus, kruša: kokių orų tikėtis šią savaitę?

  • Teksto dydis:

Sekmadienį kai kuriose Lietuvos vietovėse gerokai nušniokštė lietus, dangų skrodė žaibai, griaudė perkūnija. Internautai dalijosi ir lietų pranašaujančių debesų, ir krušos vaizdais.

Lietus skalauja Kauną, Radviliškį, Kauno, Kelmės, Šiaulių ir Pakruojo rajonus bei kitas vietoves. 

Kaip pranešė feisbuko grupės „Orų entuziastai“ nariai, apie 19 val. Kupiškyje pylė liūtis, iškrito kruša.

„Kupiškyje prasideda žiema“, – skelbė internautė Regina. „Apie 19 valandą – lyg iš niekur nieko“, –  antrino Renė.

Kaip pranešė Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, per praėjusią parą kai kur truputį palijo (Biržuose, Utenoje ir kt.).

Sekmadienį daug kur trumpai palis, vietomis su perkūnija. Vėjas šiaurės vakarų, šiaurės, 6–11 m/s, per perkūniją kai kur gūsiai iki 14 m/s. Aukščiausia temperatūra 21–26 laipsniai šilumos.

Pirmadienio naktį lietaus nenumatoma, dieną lietaus tikimybė maža. Naktį kai kur rūkas. Vėjas daugiausia šiaurės, naktį 4–9 m/s, dieną 5–10 m/s. Žemiausia temperatūra naktį 9–14 laipsnių šilumos, aukščiausia dieną 20–25 laipsniai.

Antradienį pietvakariniuose rajonuose vietomis numatomas trumpas, nedidelis lietus. Vėjas besikeičiančios krypties, 3–8 m/s. Temperatūra naktį 8–13, pajūryje 14–16 laipsnių šilumos, dieną šils iki 19–24 laipsnių.

Trečiadienį lietaus tikimybė nedidelė. Vėjas naktį nepastovios krypties, 2–7 m/s, dieną pietų, pietryčių, 5–10 m/s. Temperatūra naktį 7–12, Kuršių nerijoje 13–15 laipsnių šilumos, dieną šils iki 23–28 laipsnių.


Šiame straipsnyje: orailietusžaibaigriaustinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

to liudvika

to liudvika portretas
Gal pone vėpl;a geriau domėkis kur dingsta lietuvos vėliavos kam parduota lietuva o ne ukru karais ir Putinu ten ju problemos Niekada negirdėjau kad europa padėtu lietuvai nes mus apvagynėja juodai scwabo valdžiukė briuseliui neidomu kodėl musu atlyginimai maži o kišami pinigai i ukraina kuri nėra europos šalis Mes pražiobsojom kaip landzbergys sunaikino musu sajudi dabar mes nematom kad naikinama lietuva

Liudvika

Liudvika portretas
nesuprantu žmonių...kalba apie lietų, o ne apie politiką.Nėra supratimo apie viską, tik nusišnėkėti, ir mintyse maskvos žmogžudys.

Kaunas

Kaunas portretas
O tu nelauk Baideno,pakviesk putką
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių